5cm eibach 207/208 ler için yok ama tek model yazdığımı model oda 25 cm düşürdüğünü iddia ediyor... vogtland 30mm h&r 25 veyaz 35 olmak üzere iki model sunuyor başka yay yok gerisi coilover takımı hep...
Printable View
5cm eibach 207/208 ler için yok ama tek model yazdığımı model oda 25 cm düşürdüğünü iddia ediyor... vogtland 30mm h&r 25 veyaz 35 olmak üzere iki model sunuyor başka yay yok gerisi coilover takımı hep...
208 lerin orjinal halide 207 ler kadar yüksek bence 25-35 takmak bi nebze normal araçların seviyesine indiriyor açıkcası 25-30 cm için o kadar para vermem ben şahsen , ama tabi bana yeterli derseniz siz bilirsiniz tabi imkan varsa tabiki coil..
Edit: Benim yaylar prokit deil sportline yani 5 cm fakat 207 RC modeli için üretilen bir model değil ne yazıkki fakat ben memnunum.
207 rc için elinde 3.5 eibach olan varsa talip olabilirim ölçü olarak bence tam tadında oluyor konfor olarakda kullananlar oldukça memnun
207 gt thp oem son susturucu arıyorum beyler elinde olan var mıdır ya da bulabileceğim yer hakkında bilgisi olan?
orjınal son mu arıyon......
evet orijinal
Orjinal rc verelim çift çıkış :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Yukarıda ki araçların akıbeti hakkında bilgisi olan var mı acaba 1 aydır arayış içerisindeyim hem bütçeme hem kafama göre bir rc lemans bulamadım
oksijen sensoru değiştiren varmı son zamanlarda fiyat bilgisi lazım araba bır gun gıdıyor bır gun gıtmıyor sorun nedendir elektrovanalar değişti güncelleri ile.........
350 tl olmasi gerekli sensor
en cok hangısı arızalanıyor ıkısınınde değişmesi lazım mı gecmıste senınde basına gelmıs sen nasıl cozdun sornu erkay.......
Bende değiştirdim üstteki bozulur genelde 300 tl ye servisten aldım 5 ay önce filan
Ustteki bndeki ici catlamisti. Esp arizasi yakiyodu.
Yarın arabaın wg sine bakacağız kaç diş olması gerek ?
14 müdür olması gereken ?
Daha fazla sıkmamız gerekir mi ?