meSs Nickli Üyeden Alıntı
Erkay brom, td05 li halimle hic denemedikki biz eski fer le :D tamam ayni ortama girdik arac dogandayken ama onlar bi hakanin rx8 le bide polo gti ile denediler. Biz denemedik. Haa soyle bisey oldu benim aracta td05 yokken fer efe deydi. O zaman denedik efenin arac tampon boyu onumdeydi. Gt rc farklari olarak degerlendirirsek olayi ben cooook bile iyi yurumusum :D
Hatta son bi deneme yapilmis sanirim polonun biriyle, facebookta videolari vardi, saglam saplamis koymuslar videolari.. ondan sonra zaten arac ispartaya gecti 1hafta demeden yanlis hatirlamiyorsam..
Ya anlamadigim bisey var bu boy hesabi nasil yapiliyo? Santimetre hesabimi? O gun efe max 10-20cm onume kafa cikartti 5 boy nasil olmus ahahahah..
Onuda gectim arac dogandayken td05li halimi gectigi iddaa ediyolarsa soyle bi durum var onumu anladilar acaba. Benim arac shell de yatarken onlar hakanin rx le deniyolardi. Benim arac park halinde oldugundanmi acaba arkadan gelemiyo gorundu ahahaha..
Ya gecin bu isleri yaaa.... Td05li 207 nin nasil yurudugunu dunya alem biliyo....