User Tag List

Sayfa 1095/1195 İlkİlk ... 95595995104510851093109410951096109711051145 ... SonSon
22691 sonuçtan 20.787 ile 20.805 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doqan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustamız mehmet turhat sorarsın bıze ınanmazsan ne oldugunu ne yapıldıgını söyler..Gel bekliyoruz giderli aracını
    Kardesim benim bi iddaam yok sizin anlattiginiza gore sizin onunuzde yuruyen arac yok. Bn 6 senedir bu mk arabasina biniyorum sizin kadar iddali konusamadim. Denedigim arac ordan biliyorum. 2 - 3 aracla deneyip onunde giden rc yok diyosunuz. Oyle bisiyki bana bu soylenti geldi. Yalinin td05 li gt ye bile 5 boy yapmis sizin rc.
    Senlede konustuk aradin gecen gun. Dediklerimi unutma bn rc turbolu gt ile yuklu rc i bir tutmam. Simdi bakin dalganiza. Sizin sattiginiz kadar giderli rc yok ok. Konu kapansin. Selametle. Ant gorusuruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim benim bi iddaam yok sizin anlattiginiza gore sizin onunuzde yuruyen arac yok. Bn 6 senedir bu mk arabasina biniyorum sizin kadar iddali konusamadim. Denedigim arac ordan biliyorum. 2 - 3 aracla deneyip onunde giden rc yok diyosunuz. Oyle bisiyki bana bu soylenti geldi. Yalinin td05 li gt ye bile 5 boy yapmis sizin rc.
    Senlede konustuk aradin gecen gun. Dediklerimi unutma bn rc turbolu gt ile yuklu rc i bir tutmam. Simdi bakin dalganiza. Sizin sattiginiz kadar giderli rc yok ok. Konu kapansin. Selametle. Ant gorusuruz.
    he kardeşim he.Yalının arabayla bırak denemeyı yanyana bıle gelmedim ortalığı karıştırma bence.Görüşürüz geldıgınde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde hep oyle oluyor yqnyana gelmiyor ama gectim diye gizliden el altindan konusulur.

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkay brom, td05 li halimle hic denemedikki biz eski fer le tamam ayni ortama girdik arac dogandayken ama onlar bi hakanin rx8 le bide polo gti ile denediler. Biz denemedik. Haa soyle bisey oldu benim aracta td05 yokken fer efe deydi. O zaman denedik efenin arac tampon boyu onumdeydi. Gt rc farklari olarak degerlendirirsek olayi ben cooook bile iyi yurumusum

Hatta son bi deneme yapilmis sanirim polonun biriyle, facebookta videolari vardi, saglam saplamis koymuslar videolari.. ondan sonra zaten arac ispartaya gecti 1hafta demeden yanlis hatirlamiyorsam..

Ya anlamadigim bisey var bu boy hesabi nasil yapiliyo? Santimetre hesabimi? O gun efe max 10-20cm onume kafa cikartti 5 boy nasil olmus ahahahah..

Onuda gectim arac dogandayken td05li halimi gectigi iddaa ediyolarsa soyle bi durum var onumu anladilar acaba. Benim arac shell de yatarken onlar hakanin rx le deniyolardi. Benim arac park halinde oldugundanmi acaba arkadan gelemiyo gorundu ahahaha..

Ya gecin bu isleri yaaa.... Td05li 207 nin nasil yurudugunu dunya alem biliyo....
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde hep oyle oluyor yqnyana gelmiyor ama gectim diye gizliden el altindan konusulur.
    Sana kim dediyse selamlarımı ilet Demekki sana söyleyen kimse onunda kuyruk acısı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana kim dediyse selamlarımı ilet Demekki sana söyleyen kimse onunda kuyruk acısı var
    Kuyruk acisimi kimde nediye kuyruk acisi olsun? Kimi gectinizde kuyruk acisi olsun ya. Kendi kendinize selamlarinizi iletin ozman.

Yazilacak cok sey var surdada yazmiyorum. Foruma girmeye yuzleri olmaz. Onun icin dogan konu kapatalim kardes. Dahada yazma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuyruk acisimi kimde nediye kuyruk acisi olsun? Kimi gectinizde kuyruk acisi olsun ya. Kendi kendinize selamlarinizi iletin ozman.

Yazilacak cok sey var surdada yazmiyorum. Foruma girmeye yuzleri olmaz. Onun icin dogan konu kapatalim kardes. Dahada yazma.

En kısa zamanda beklıyoruz.Hadı eyvallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta son bi deneme yapilmis sanirim polonun biriyle, facebookta videolari vardi, saglam saplamis koymuslar videolari.. ondan sonra zaten arac ispartaya gecti 1hafta demeden yanlis hatirlamiyorsam..

Ben ne senınle denedim nede öyle bırsey dedım.Yazılımsızken polo gti benı gectı.Yazılımı yapınca gecen hafta denedım polo gti ile onu gormedınız galiba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkay brom, td05 li halimle hic denemedikki biz eski fer le tamam ayni ortama girdik arac dogandayken ama onlar bi hakanin rx8 le bide polo gti ile denediler. Biz denemedik. Haa soyle bisey oldu benim aracta td05 yokken fer efe deydi. O zaman denedik efenin arac tampon boyu onumdeydi. Gt rc farklari olarak degerlendirirsek olayi ben cooook bile iyi yurumusum

Ya anlamadigim bisey var bu boy hesabi nasil yapiliyo? Santimetre hesabimi? O gun efe max 10-20cm onume kafa cikartti 5 boy nasil olmus ahahahah..

Onuda gectim arac dogandayken td05li halimi gectigi iddaa ediyolarsa soyle bi durum var onumu anladilar acaba. Benim arac shell de yatarken onlar hakanin rx le deniyolardi. Benim arac park halinde oldugundanmi acaba arkadan gelemiyo gorundu ahahaha..

Ya gecin bu isleri yaaa.... Td05li 207 nin nasil yurudugunu dunya alem biliyo....
    Brom antalyada ilk seninle deniyelim ya valla bni geceksin illaki sen bni gectigin icin herkes beni gecebilecek
    Valla brom bu boy hesabi. Aracla denerken denedigin aracin arka tamponundaysan decamli 1 boy gecildin. Aradaki mesafeye araclari boy boy hesapla iste. 5 boyda 1.5 tir yapior neredeyse ahaha. Bozuk brom senin araban :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock rc 1.1 basiyor vuuuuu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak hala yazan sensin Giderli arabanı görelim gelde kral sensın mk herkesle dalga yapıon gonzi monzi gelince goruselım yazdım uzatan yazan sensın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak hala yazan sensin Giderli arabanı görelim gelde kral sensın mk herkesle dalga yapıon gonzi monzi gelince goruselım yazdım uzatan yazan sensın
    Mk yazilimsiz diyorsun. 1.1 diyorsun telde konusurken. Bnde bunu anlamiyorum polo mu yazilimsiz yazmak istedin ? Hayir kral sizsiniz ya mk.
    Sanane bnim dalgamdan gonzimden mobzimden. Bn bazi seyleri gunyuzune cikartiyorum sadece ayiktinmi kardes. Diger arkadaslar bilinclensin burda diye.
    Ahahahaha. 1.1 kimi 0.9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mk yazilimsiz diyorsun. 1.1 diyorsun telde konusurken. Bnde bunu anlamiyorum polo mu yazilimsiz yazmak istedin ? Hayir kral sizsiniz ya mk.
    Sanane bnim dalgamdan gonzimden mobzimden. Bn bazi seyleri gunyuzune cikartiyorum sadece ayiktinmi kardes. Diger arkadaslar bilinclensin burda diye.
    Ahahahaha. 1.1 kimi 0.9
    Yazılım guncellenmedı cooler taktıktan sonra basınc 1.1 e dustu araba fakire kalıyordu.Sana neden acıklama yapıyorsam poloyla denenmıs vıdeolarını koyda gorelım bı arabanı giderli kardeş ayıktır bizi çok guvenıyorsan kendıne ortada hemen bulusabılırız..

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yazık olmasın güzelim konuya boşu boşuna kapanacak bu kadar bilgi, paylaşım var özel mesaj yoluyla sorunu çözseniz daha iyi olmazmı insanlar bu konuya birşeyler öğrenmek için giriyor sizin kavganızı okumak için değil yanlış anlamazsanız isterseniz banada atar yapın sorun değil sizi tanımam etmem içimden geçenleri yazdım

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yazık olmasın güzelim konuya boşu boşuna kapanacak bu kadar bilgi, paylaşım var özel mesaj yoluyla sorunu çözseniz daha iyi olmazmı insanlar bu konuya birşeyler öğrenmek için giriyor sizin kavganızı okumak için değil yanlış anlamazsanız isterseniz banada atar yapın sorun değil sizi tanımam etmem içimden geçenleri yazdım
    Kesinlikle +1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogan gp yidee ayarlayin poloyuda denerim no sikinti. Bnim poloyla denenmis bi videom yok ahahahah. Ant gorusuruzzzzz. Ahahaha.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her harfi harfine haklisiniz. Ama sindiremiyorum bazi dolanbacli isleri soylentileri varolmayan seyleri. Onun icin tutamiyorum yaziyorum. Boyle degildi gercekten konumuz. Saolsun. Kimse alinmasin ustune

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ne senınle denedim nede öyle bırsey dedım.Yazılımsızken polo gti benı gectı.Yazılımı yapınca gecen hafta denedım polo gti ile onu gormedınız galiba ?
    valla görmedim dostum, bi video paylasabilirmisin öncesi ve sonrası olarak görelim hep beraber...

işte benimkiler!!!

öncesi
    BORKED

sonrası
    BORKED

iyi seyirler!!!
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hıc bır zman vıdeo cekmedım ki.. Yazılımım 1.1 guncelsız sekılde rx-8 le denedım onda gpro vardı.Eğer duruyorsa arkadasta videolar 1.1 yazılımlı araba fakire kaldıgı halde ne kadar önde gittiğimi görebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)