ölü fiyata lemans varmı pis ölücüyümşaka bi yana arkadaşlar geçen seneki fiyattan lemans satan olursa görüşmek isterim tek parça değişene kabulum max o tek parçada boya olabilir insanlık hali sürtmüştür köpek çarpmıştır.
ölü fiyata lemans varmı pis ölücüyümşaka bi yana arkadaşlar geçen seneki fiyattan lemans satan olursa görüşmek isterim tek parça değişene kabulum max o tek parçada boya olabilir insanlık hali sürtmüştür köpek çarpmıştır.
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Merhabalar arkadaşlar. Bu samimi, sıcak ortamı görünce dayanamadım... Üye oldum.
Hayırlısıyla yakın bi zamanda rc veya lemans alacağım. Şimdilik araştırma aşamasındayım.
Kısaca bahsetmek gerekir ise,
Oğuzhan-İstanbul-27-tbm mühendis- ve yıllarca motosiklet üzerinde olup arabalardan pek fazla anlamayan birisiyim ... Hayırlısı bakalım, zaman neler gösterecek bana.
Tekrardan merhabalar,
Arkadaşlar bende aranıza katıldım. her ne kadar aldığım arkadaş aracının yağını yeni değiştirmiş olsada ilk işim yağ değişimi olacak sanırım buradakileri okuduktan sonra. çünkü kaçlık yağ konulduğunu bilmiyor.
Egzoz sistemi konusunda buradaki okuduklarım sayesinde az çok kafamda bir şey oluştu hatta orhan saolsun kendi başlığımda biraz yanıtladı ama ben yine buraya da yazayım.
Egzoz konusunda aklımda 2 sistem var;
(Sırasıyla yazıyorum)
1- 65mm Downpipe + 65mm borular + spor orta susturucu + cutout + orj son susturucu.
2- 65mm Downpipe + 65mm borular + spor orta susturucu + çift çıkış orj Varex
Şimdi egzoz konusunda fikirlerinizi beklerken kafamı en çok kurcalayan ev aslında istediğim bilgiye "tam" ulaşamadığım filtre meselesi.
3. Soru-
Bu arabanın neden filtre kiti yok?ya da ben mi bulamadım? Varsa link atarsanız sevinirim.
Veya bana filtre konusunda önerileriniz nedir? PiperCross,KN Apollo gibi öneriler gördüm bunlar zaten universal ürünler. Bu tarz bir ürün kullanmam gerekiyorsa havayı polen filtresinin oradan mı almak daha iyi yoksa boruyu sol tarafa tamponun altına mı sarkıtmak daha iyi?
4. Soru-Turbo Borularılarını krom boru ile değiştirmeli miyim? değiştirmem gerekiyorsa üzerinde sensörler olduğunu gözlemledim İstanbul için önerebileceğiniz bir yer var mı?
İntercooler konusunda okuduğum kadarıyla Seat Ibiza Cupra 1.8T intercooler önerilmiş ilk postta bunun dışında uyan ve şunu almalısın diyebileceğiniz bir ürün var mı? BOV konusunda bazı şüphelerin var internette okuduğum kadarıyla bu araçta BOV'un performans yarattığı gibi yazılar gördüm fakat ilk postta oda önerilmiş deneyimlerinizi bekliyorum.
5. ve son sorumsüsbansiyon sistemi. Aracımda arkalarda sanayi işi apexi önlerde ise orj yaylar var ve presslenmiş ben tabi ki hayatta bu şekilde binmem.
Koni + Eibach ya da Coilover düşünüyorum. internette araştırdığım kadarıyla bu araç için özel üretilmiş coilover markası baya yaz. Raceland coilover hakkında güzel yorumlar olduğunu gözlemledim. Bu ürün nasıldır ve 207 içinde aynı performansı sağlıyor mu?
Arkadaşlar şimdiden fikirleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında yeni bir soru cevap olması için bu şekilde çıkardım. Diğer yeni gelen arkadaşlar içinde kolaylık olacaktır.
1108 sayfayı okumak çünkü gerçekten zordusoruların cevaplarını tek mesajda toparlayıp imzama eklicem yeni gelen arkadaşlara kolaylık olması için
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Kapatalım bu konuyu gidelim
Hocam konu içinde ki arama bölümünü kullanıp örnek filtre yazarsan karşına tüm cevaplar çıkacak.
Konu öyle böyle 5108 sayfa olacak yoksa
Coilover konusunda aramızda en deneyimli Tufan, 3 marka değiştirdi en son HR kullanıyor ve çok memnun.
Raceland falan görsel olarak işine yarar çok fazla birşey beklememek lazım bence
Boost boruları için Göktan antalya'da hazır yaptırmıştı ellerinde kalıpları var, ona yaptırtabilirsin
Hayirli olsun kazasiz belasiz oncelikle
Benim bildigim ( yanlista olabilir ) 65 mm lik boru olcusu yok ki neden 65 mm downpipe yaptirmak istiyorsun ki ? Cogumuzun kullandigi sekil 70 mm downpipe akabinde 63.5 mm duz boru ve son susturucu olarak butcen ve istegin dogrultusunda birsey yapabilirsin. Ama downpipe 70 mm candir.
Boost pipeslari krom yapmanin ufakta olsa artisi elbet var , orjinal boruda cok girinti cikinti oldugu icin hava akiskanligi kromda ki gibi olmayacaktir. 60 mm veya orjinal olcude 51 mm lik krom boru kullanabilirsin. 60 mm yaptiginda orjinal silikonlar dar gelecegi icin uclarini 51 mm yapabilir egzozcun ha yeni silikon alirim dersen komple 60 mm yapar gecer.
Bu araca elbette farkli filtre kitleri var
Forge ve k&n in hazir kitleri var , bunun yaninda bmc cda ve dis modelleride universal olarak 207 de kullanilabilir.
Raceland fiyat ve kalite orantisi olarak en iyi secenek. Yanliz turkiyeye artik girmiyor. Jom blueline dan uzak dur. FK HIc kullanan olmadi. Raceland ve Rokkor ayni fabrikadan cikan farkli markalardir hicbir farklari yok. Cift isimle pazara girmisler. Ebay uzerinde uygun fiyat. Daha once de soylemistim yurtdisindan araciyla gelecek olan bi yakinin varsa onlarda getirebilir. FK nin kendi sitesindede fiyatlar oldukca uygun. Yukseklik sertlik ayarli ve viraj cubuklariyla olan pro street serisi bence cok iyi olacaktir. KW variant 1-2 ise olayin son noktasi ama fiyatida gayet iyi tuFAN nickli arkadasimiz kullaniyor. Variant 1 sadece yukseklik 2 ise yukseklik sertlik ayarlidir.
Yagini mobil 5-30 w full syntetic kullan arkana bakma.
Bov takma aracina bi faydasini gormeyeceksin. Hele ki ses icinse dusuncen GFB+ dumpvalve ve filtreylede ses alirsin. Yada forge in sesli tip dumpvalve kitide olabilir.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
harika bilgiler çok teşekkürler. bu konu zaten başlı başına süper bir konu.
Filtre kiti konusunda hemen kontrol edicem yada en kötü ihtimalle trky_gt nickli arkadaşın sattığı bu boruyu alıcam. http://i60.tinypic.com/29xhpj5.jpg
SimRacersTR.Net
Günaydın herkese.
Hoşgeldiniz aramıza 207 için ulaşamıycanız bilgi yok ve ortamı çok güzel bi konu faydasını çok görürsünüz.
Serdar topluyo parçaları benden gizli spec midir bilmiyorumda coolerında hayırlı olsun güle güle kullan dostum![]()
bu arada forge yi tavsiye ettiğiniz için teşekkürler. aslında kafamda bunu bunu ne yapsam dediğim bir çok parçanın orada aracımıza uygun olanları varmış. büyük bir soru işaretinden kurtuldum diyebilirim![]()
SimRacersTR.Net
KW Variant 1 olsa olsa orta sınıf vasat bir coilover alırken bende birşey zannettim adamlar reklamla pazarlamayla işi götürüyor 1000 € luk bir ürün kesinlikle değil
aldıktan sonra gümrük yollarını gözlersiniz distribütörüyle kanka olursunuz
lak luk gıcırtı patırtı yüzünden ön amortisörler 2 kere arka amortisörlerde 2 kere garantiden değişti
Variant 1 de AL-KO diye abuk subuk bir amortisör markası kullanılıyordu sanırım artık KW de bıktı onlarca sorun yüzünden ve amortisörleri artık kendi üretiyormuş
allahtan distribütörü çok efendi ve yardımcı birisi de sıkıntısız bir şekilde garantiden değiştiriyor
şu an aracımda H&R Monotube Coilover var ve çok çok memnunum
en ufak bir ses gürültü yok çok konforlu ve keskin tepkili
amortisörleri de BİLSTEİN zaten
parasını son kuruşuna kadar hakeden bir ürün
son nokta da H&R - KW Clubsport serileridir
onlar da cadde kullanımı için sadece mastürbasyon olur
Elinde ön kapının iç tarafı sökük resmi olan varmı ?..kolon yerleri tam gözüken..nette baya araştırdım ama pek bişe bulamadım.
belki duyar sesimizi tufan kardeşimiztam bilgileri toplayıp bi sefrede halletmek istiyorum.tam montaj aşamasında sıkıntı çıkmasın.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)