Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşımın aracının beyni yanmış.Fıldır fıldır 207 RC beyni arıyoruz duyan gören bilen varsa yardımcı olurmusunuz.
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
evet nasıl uçtu beyin ?
inşallah tamir olur yahutta çıkma bir beyin bulursunuz sıfırı 1900 TL civarı
Arıza ışığı yakmış araba sebebini bilmiyorum arabada cok uzun zamandır yazılım vardı zaten.Arkadaşımda akü kutuplarını söküp takmış arıza ışığı gitsin diye sonrasında araba marş falan almamaya başlamış zorlamış bizim arkadaş olmayınca cekiciyle sanayiye 1 haftadır ugrasıyolar arabayla tam olarak bilmiyorum ama diotlar yanmış sanırım baya ugrasıldı olmadı sonra beyin tamir oldu denildi araca bagladılar tekrardan yaktı yeni beyine gerek var dediler benim bilgim bu kadar
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Özgürüm sen bu olayların takipçisisin dikkat et ileride net bir şekilde görecez bu araçların rally versionlarında stock tüm modeller ile alakası olmayan makul direksiyon mesafeleri ile karşılaşacağız diye düşünüyorum bu bana hiç adil gelmiyor - bu hareket gti ruhuna aykırı değil mi?
Ya benim anlamadigim 2007 den buyana 6 sene gecmis , tamamen yeni bir arac cikariyorsun tum rakiplerin piyasada var ve en son sen cikariyorsun , isminde gti logosu var be arkadas hic mi bu konuda arastirmadinbasiretsizlik var .benim bildigim bir arac ciktiktan sonra bu tarz bir degisiklik (direksiyon pozisyonu degisikligi)mumkun olmuyor ve satislara negatif etkisi cok olacaktir bence..
Arkadaşlar downpipe aldım ama daha montajını yaptıramadım iş yoğunluğundan dolayı..
Montaj sırasında nelere dikkat etmek gerekir. Bide kesin 2. sensöre yanıltıcı kullanıyoruz değil mi??
208 direksiyon olayını baya merak ettim ogün o kadar detaylı bakmamıştım ama oturuş pozisyonu kötü gelmemişti bana. Ctesi bakiyim tekrar.
Downpipe ın üzerine sıcaklığı dışarı vermeyen , ısı kalkanı vazifesi gören egzost sargılarından sarmanız gerekir (çevresine aşırı ısı vermemesi için)
Yanıltıcı kullanın ama yazılımla arıza ışığı yakması engellenmediği sürece arıza yakacaktır ısınınca - önemli değildir performansa etkisi olmaz ama sinir bozar az![]()
Bende iki gün oldu takalı DP'yi şimdilik arıza yok yazılımda yok.
Farklı bi soru bende sormak istiyorum gaza bastığım zaman (turbodan ben öle hissediyorum) üst devirlere gelmeye başlayınca ıslık sesi gibi bişey gelmeye başladı çekişte falan bi sıkıntı yok gibi iyi yani normalmi bu ses acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)