Bugun filtrem geldi bende takip yazilima gecicem bilgileri yazarim buraya
Ama bosunami koyduk biz bunu simdi madem stock turboyla bi ise yaramiycakmi :)
Printable View
Bugun filtrem geldi bende takip yazilima gecicem bilgileri yazarim buraya
Ama bosunami koyduk biz bunu simdi madem stock turboyla bi ise yaramiycakmi :)
Cooler lar el yapımı kopy olarak seatınkiyle aynı öçüde tabi kazanların iç durumu montaj kaynağı yapısı önemli. Olabilecek en düzgün şekilde yapıldı kullanıyoruz ölçümleri göründüğü gibi kullandıkça teşhis ediyoruz.Bu tür el yapımı malzemede direk ölçüm yapılamıyor.
Stock turbo orijinal seat sport kullanıyorum.
Orijinal aracın kendi cooler ı ile hava 0 dereceyken 4. Vitesin sonunda iat 60 derecelerdeydi. Seat sport tan sonra hava 25 dereceyken 4. Vitesin sonunda iat 38 derece. Arad arada bastığım zaman 1 derece falan artıyor iat.
Bilgilerinize
Yeni aracımın konusu ; :) :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...hp-allure.html
bence seat collerda hava girdiği gibi çıkmıyor.içerde biraz dolanıyor.kanallar mevcut sanırım..ama bizim collerda hava girdiği gibi çıkıyor.doğru emmeye
valla hocam kusura bakma ama 208 ler çıktı çıkalı bir türlü içime sinmediler.207 rc ve gt ile mukayese bile bence edilemez. tek + sı saırınım 6 ileri olması hepsi o..
ama allah kaza bela vermesin.renk te beyaz pakette full.güle güle binmeyi nasip eder allahım sana.
Valla ben de çıktığı günden buyana çok beğeniyordum Rabbim nasip etti binmeyi..
Bence standart binmeyeceksen en başta KG artısı var :D:D yapınca zaten hep beraber göreceğiz ..:icon_tup::icon_tup: Ben 207 TRye geldikten 1 sene sonra Premium cam tavanlı 1.4 hdi aldım 1 sene olamdan sattım RC aldım. Yeterince 207 ye bindim diye düşünüyorum.
Ayrıca 207 RC ilk gözağrım ve şekil olsun gidişi konforu yol tutuşu olsun efsane bir araç bana göre o ayrı tabii.
Dileklerin için teşekkürler..
eko başkan sakın yanlış anlama.sana laf yok.sadece dereceler 50 üstüne cıkınca canımız sıkıldı..istenileni veremedi sanırım bu coller lar.şahsen bu şekilde bi sonuc vereceğini bilseydim 500 daha koyar seatsport takardım.tabi bu benim şahsi fikrim...bu coller ı yapan ustayla görüşme şansın oldumu..verdiğimiz arkadaşlar sıcaklık sorunu yaşıyor deme şansın oldumu hiç ?
Orj cooler dan bi halt olmaz fabrika cikisli siyah renk cooler kendini yeteri kadar sogutamiyor. Yeni 208 thp lerde ve yeni dizel lerde fabrika cikisli boyasiz parlak coolerlar. Yurt disi testleri var saka gibi sonuclar. 208 Gti orj cooleri bizim 207 lere uyuyorsa birebir degistirmek gerekir en acilinden hemde..
orj cooler orjinal kullanım için yapılmış, yükledikten sonra tabi ki verim bekleyemezsin
bu arada benimde lafım eko'ya değil kesinlikle zaten hergün konuşuyoruz neredeyse
Abi ne çok yazmışsınız yahu. 203. sayfadayım şuan... Dua edin, sonuna gelebileyim :)
intercooler olarak forge mi alayim? yoksa seat sport mu?
Cooler icin gorustum ama el yapimi coolerlari test etme sansimiz yok deniyor simdilik bu elimden gelen bise olursa yapacagim bende de ayni cooler var. Sogutmamasinada anlam veremiyorlar