Elinde boost oil press gibi göstergeler olan varsa değerlendirebilirim
Oil press niye diye soranlar oluyor , yağ konusuna çok dikkat ederim yağla ilgili değerlere her araçta kullanılması gerek bence biraz ihmal ediliyor
Elinde boost oil press gibi göstergeler olan varsa değerlendirebilirim
Oil press niye diye soranlar oluyor , yağ konusuna çok dikkat ederim yağla ilgili değerlere her araçta kullanılması gerek bence biraz ihmal ediliyor
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Selamlar
İstanbul avrupa yakası Rc/Lemans'dan anlayan titiz davranan yetkili servis önerilerinizi alabilirmiyim
Selamlar arkadaşlar, günaydın.
Aracımın üzerindeki lastikler fabrikanın taktığı lastikler sanırım Bridgestone potenza marka yolda yüksek hızlarda içeri fazla ses alıyor zannedersem ömrü bitmiş 08' lastikler
önümüzdeki ay lastik almayı planlıyorum içeri ses almıycak konforu ve yol tutuşu iyi olacak şekilde marka önerileriniz nelerdir ?
Teşekkürler
Hankook ventus v12 tavsiye edebilirim. Çok kısa bir süre kullandım pist için semi-slick lastik aldığım için kenarda duruyor. Lastik lazımsa kaçırma max 2000 km kullandım %40 ucuzuna satıyorumKonforu yol tutuşu fiyatına göre çok başarılı.
İlanın linki http://www.techturkey.com/forum/akse...k-v12-evo.html
Kacmaz lastik basarili bn 2 senedir kullaniyorum. Ozellikle islakta cok cook iyi. 270 liste fiyati var
http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post7591738
Dump Valve isteyen varmı. Nakite güzellik yapabilirim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Geçen yazılım sürümünü öğrenmek ve güncelleme gereklimi diye Dudullu Can otoya gittim. sizin aracınız için yazılım güncellemesi yok. zaten öle telefon gibi güncellenmez araba yazılımları falan filan dedi. bende yav he he dedim çıktım
Adam akıllı bu yazılım güncelleme durumunu kontrol edebileceğim bir yer varmı anadolu yakasında yada ben hangi sürüm var nereden görebilirim?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
burayı incelemeni öneririm.
etuners : Tuning
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
etuners'da RCZ 156'lık için 206hp demiş. Bu kadar güç alınabilir mi yazılımla.. (98/100 oktan benzin var )
yukarıda tüm stageleri yazmıstım bi iki sayfa önce olması lazım!!!
alınabilir tabikide sadece yazılımla bu olay baska bir mod yapmadan stage1 de! tabi benzin etkeninide unutmamak lazım. 95 oktan için bi 5-10 altını düsünmek lazım
2-3-4-5 yolu var daha. hos rcz lerin 156lıklar otomatik vites olduğundan tork dayanımı manuel kadar iyi değil!
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)