User Tag List

Sayfa 1172/1195 İlkİlk ... 172672107211221162117011711172117311741182 ... SonSon
22691 sonuçtan 22.250 ile 22.268 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ER_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence hemen soğucak bir durum yok. alıcağın aracı iyi baktır et. ve bana karışmaz bence bursadaki linkini attığın aracı alma... çünkü km 60 binde olan araç komple boyalıda olsa o paralara satılması bana abes geliyor. bide piyasada dediğim gibi şuanda düzgün araba yok o fiyat aralığında aradığın araçları kesinlikle ama kesinlikle çok iyi baktır al.. çünkü belli ki kendini zorlayarak alıcaksın ve ekstra masraflar elbet çıkacaktır veya çıkmıycaktır. birde thp ile ilgili ''thp kötü değildir... aldığın kullanıcı hor davranmışsa insanı thp den nefret ettirir.'' eğerki yazıldığı gibiyse Peugeot 207 1.6 THP GT 2007 Model 37.750 TL Galeriden sat ben olsam bu aracı alırım... sahibini v.s tanımam etmem. yazılanlara istinaden konuşuyorum.
    3 aydır falan sürekli görüşüyoruz kendisiyle benim maddiyatım biraz daha aşağıda olduğu için bana vermiyor arabayı.
    Neden sattığını ne durumda olduğunu herşeyini resmi olarak araştırdım. Gerçekten durumu zorda olduğunu bildiğimden ilgileniyorum, bütçemede yakın.
    Honda'da o konuda o kadar gevşek oldum ki, değişen boya benim için hiç önemli değil. Yeter ki mekanik olarak sağlam olsun.

Detaylı şekilde göstericez eğer içime sinmeyen bir durum olursa vazgeçicem
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

ioz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgaaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 aydır falan sürekli görüşüyoruz kendisiyle benim maddiyatım biraz daha aşağıda olduğu için bana vermiyor arabayı.
    Neden sattığını ne durumda olduğunu herşeyini resmi olarak araştırdım. Gerçekten durumu zorda olduğunu bildiğimden ilgileniyorum, bütçemede yakın.
    Honda'da o konuda o kadar gevşek oldum ki, değişen boya benim için hiç önemli değil. Yeter ki mekanik olarak sağlam olsun.

Detaylı şekilde göstericez eğer içime sinmeyen bir durum olursa vazgeçicem
    Yanılıyor olabilirim ama önceki sayfalarda linkini attığınız GT'yi sanki 2-3 ay önce ilanlarda gördüğüm bir araca çok benziyor. İlan açıklamasında motorun yeni yapıldığı vs. yazıyordu hatta motor indirilmiş halinin resmi vardı. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim. Fakat çok benziyor. Eğer zaten o araçsa motorun neden rektefiye gördüğü, nasıl toplandığı, işçilik vs çok iyi araştırılmalı diye düşünüyorum. Bence bir yoklayın, ağzını arayın bu durumu biliyormuşsunuz gibi. Bakalım ne diyecek araç sahibi.

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ioz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanılıyor olabilirim ama önceki sayfalarda linkini attığınız GT'yi sanki 2-3 ay önce ilanlarda gördüğüm bir araca çok benziyor. İlan açıklamasında motorun yeni yapıldığı vs. yazıyordu hatta motor indirilmiş halinin resmi vardı. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim. Fakat çok benziyor. Eğer zaten o araçsa motorun neden rektefiye gördüğü, nasıl toplandığı, işçilik vs çok iyi araştırılmalı diye düşünüyorum. Bence bir yoklayın, ağzını arayın bu durumu biliyormuşsunuz gibi. Bakalım ne diyecek araç sahibi.
    Yanlışınız var. Bursa'da 4-5 aydır satılık 2 tane GT vardı 2side kırmızı bitanesinde 2 parca değişen var hatta şuan galeride değişşenssiz diye ilanda
    Cumartesi veya işten izin alabilirsem haftaiçi bir gün göstericem. Son durumu size dönüş yaparım artık daha fazla araştırırsam vazgeçerim heralde

Naman isimli abimiz dökümanlarını paylaşırsa çok iyi olacak, sürekli takipteyim
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgaaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışınız var. Bursa'da 4-5 aydır satılık 2 tane GT vardı 2side kırmızı bitanesinde 2 parca değişen var hatta şuan galeride değişşenssiz diye ilanda
    Cumartesi veya işten izin alabilirsem haftaiçi bir gün göstericem. Son durumu size dönüş yaparım artık daha fazla araştırırsam vazgeçerim heralde

Naman isimli abimiz dökümanlarını paylaşırsa çok iyi olacak, sürekli takipteyim
    Emin değildim zaten, yanılıyormuşum demek ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ELM327 üzerinden Torque ile araca bağlandım. Değerleri anlık olarak okuyabiliyorum, arıza kodlarına vs. bakabiliyorum. Sormak istediğim iki şey var:

1) Program İngilizce olduğu için AFR ve turbo basınç göstergelerini ekleyemedim. Hangi başlık altında, hangi isimle bulabileceğimi yazarsanız sevinirim.

2) İdeal AFR değerleri önceki sayfalarda gözüme çarpmıştı ama bulamadım. Olması gereken minimum - maximum AFR değerleri nelerdir? (Stock yazılım)

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cümleten hayırlı cumalar beyler 5 senedir 106 gti kullanıcısıyım 207 ler görüntü olarak cok ilgimi çekiyo bilen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum 207 rc ler nasıldır motor konusu sanırım sente problemi var ve her usta anlamıyor bundan bunu dışında motoru nasıldır yakıta pek önem vermiyorum ama genede sormak istiyorum sakin ve gazlamı kullanımda ne yakar yani genel olarak daha önce kullanmış artık üzerinde uzmanlaşmış arkadaşlardan genel bi bilgi almak istedim cok teşekkür ederim şimdiden
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalar beyler 5 senedir 106 gti kullanıcısıyım 207 ler görüntü olarak cok ilgimi çekiyo bilen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum 207 rc ler nasıldır motor konusu sanırım sente problemi var ve her usta anlamıyor bundan bunu dışında motoru nasıldır yakıta pek önem vermiyorum ama genede sormak istiyorum sakin ve gazlamı kullanımda ne yakar yani genel olarak daha önce kullanmış artık üzerinde uzmanlaşmış arkadaşlardan genel bi bilgi almak istedim cok teşekkür ederim şimdiden
    merhaba,

konunun ilk postuna bakarsan tüm sorularının cevaplarını bulabilirsin.
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ELM327 üzerinden Torque ile araca bağlandım. Değerleri anlık olarak okuyabiliyorum, arıza kodlarına vs. bakabiliyorum. Sormak istediğim iki şey var:

1) Program İngilizce olduğu için AFR ve turbo basınç göstergelerini ekleyemedim. Hangi başlık altında, hangi isimle bulabileceğimi yazarsanız sevinirim.

2) İdeal AFR değerleri önceki sayfalarda gözüme çarpmıştı ama bulamadım. Olması gereken minimum - maximum AFR değerleri nelerdir? (Stock yazılım)
    programın güncel sürümünü kur.türkçe dil desteği var.
    ingilizce terimlerde air-fuel-ratio AFR demek. turbo basınç ise en alt sıralarda turbo boost diye görebilirisin.

rolantide afr değeri 14.7 ile 14.9 arası değişebilir...torque programında ayak gazdan çekildiğinde yürür vaziyette 29.9 görür..stok yazılım dip gazda değişik rivayetler mevcut..o yüzden min afr değerine yorum yapamıycam

Ayrıca iat değerinide (programda intake air temp diye geçer) muhakkak kontrol et.dış ortam sıcaklığı ile arasında 5 boy olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    programın güncel sürümünü kur.türkçe dil desteği var.
    ingilizce terimlerde air-fuel-ratio AFR demek. turbo basınç ise en alt sıralarda turbo boost diye görebilirisin.

rolantide afr değeri 14.7 ile 14.9 arası değişebilir...torque programında ayak gazdan çekildiğinde yürür vaziyette 29.9 görür..stok yazılım dip gazda değişik rivayetler mevcut..o yüzden min afr değerine yorum yapamıycam

Ayrıca iat değerinide (programda intake air temp diye geçer) muhakkak kontrol et.dış ortam sıcaklığı ile arasında 5 boy olmasın
    Teşekkür ederim IAT'ın mesela 20 derece bir havada nasıl bir değerde olması gerek orayı anlayamadım.

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim IAT'ın mesela 20 derece bir havada nasıl bir değerde olması gerek orayı anlayamadım.
    İAT değerini etkileyen faktörler var.
    hava filtre konumlandırması
    stok yada sonradan takılma intercoller
    turbonun bastığı basınç.

kendimden örnek vermek gerekirse ve dış hava sıcaklığınıda 20 derece kabul edersek..sabit ve sakin kullanımda iat dış sıcaklıkla sabit olur. yani dışarısı 20 ise eğer iat ta 20 olur.(bende muadil coller+sis farından filtreye 70mm boru mevcut)

gaza yüklendikçe iat derecesi artar.bende 10 derece gibi artıyor..stok coller da bu daha fazladır..hava akış meselesi yani.

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar bugün "depollution system faulty" hatası aldım arabadan, arıza yaktı. Zaten son bir haftadır ilk çalıştığında tekleme, patırdama yapıyordu araç.
    Gazladığımda sanki biri tutuyormuş gibi hızlanıyordu.

Öğlen pc ye bağladık 3 tane hata gösteriyordu ama eleman hataları tam göremeden sildi, bi daha yapacak mı diye, bi dahada hata vermedi. Görebildiğim kadarıyla bi hata zengin yakıttı, diğerlerinin kodunu 86, 87 gibi hatırlıyorum ama emin değilim.

Akşam ELM327 üzerinden torque ile bağlandık. afr değerlerine baktık rolantide 14.7 dip gazda devir sonuna doğru 12.4 civarındaydı. Ben bobin yada buji diye düşünüyorum ama yorumlayabilecek olan var mı?

Araç 1.6 thp gt. 85k km'de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İAT değerini etkileyen faktörler var.
    hava filtre konumlandırması
    stok yada sonradan takılma intercoller
    turbonun bastığı basınç.

kendimden örnek vermek gerekirse ve dış hava sıcaklığınıda 20 derece kabul edersek..sabit ve sakin kullanımda iat dış sıcaklıkla sabit olur. yani dışarısı 20 ise eğer iat ta 20 olur.(bende muadil coller+sis farından filtreye 70mm boru mevcut)

gaza yüklendikçe iat derecesi artar.bende 10 derece gibi artıyor..stok coller da bu daha fazladır..hava akış meselesi yani.
    Belki tanımlaması, limit koyması çok zor bir soru olacak ama motora zarar verecek veya vermeye başlayacak iat kaç derecedir?

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım ne durumda stock mu araç ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atarktan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bugün "depollution system faulty" hatası aldım arabadan, arıza yaktı. Zaten son bir haftadır ilk çalıştığında tekleme, patırdama yapıyordu araç.

Öğlen pc ye bağladık 3 tane hata gösteriyordu ama eleman hataları tam göremeden sildi, bi daha yapacak mı diye, bi dahada hata vermedi. Görebildiğim kadarıyla bi hata zengin yakıttı, diğerlerinin kodunu 86, 87 gibi hatırlıyorum ama emin değilim.

Akşam ELM327 üzerinden torque ile bağlandık. afr değerlerine baktık rolantide 14.7 dip gazda devir sonuna doğru 12.4 civarındaydı. Ben bobin yada buji diye düşünüyorum ama yorumlayabilecek olan var mı?

Araç kesiklik ve patırdama olayını özellikle soğukken yapıyor, ısınınca patırdama ortadan kalkıyor ama kesiklik devam ediyor. Bugün AFR, benzin basıncına vs beraber baktık benim RC ile aynı. Ama araba devir çevirirken isteksiz, redline'a gelene kadar zorlanıyor. İhtimaller bize bobin, buji gibi geliyor ama başka ne olabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılım ne durumda stock mu araç ?
    stok araç, yazılım yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

makineye bağladık, hatalar;

birde torque üzerinden bi video çektik devir - yakıt basıncını görebilmek için;

Araç devir sonunu zor getiriyor ve çok isteksiz, bu sabah ilk marş da enjektörlerden hafif ses geldi 20 sn kadar. Perşembe günü servise gitmeyi düşünüyorum ama biraz ön bilgi ile gidersem iyi olacak gibi veya Adana-Osmaniye civarı anlayan bi usta tavsiyesi de iyi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makineye bağladık, hatalar;

birde torque üzerinden bi video çektik devir - yakıt basıncını görebilmek için;

Araç devir sonunu zor getiriyor ve çok isteksiz, bu sabah ilk marş da enjektörlerden hafif ses geldi 20 sn kadar. Perşembe günü servise gitmeyi düşünüyorum ama biraz ön bilgi ile gidersem iyi olacak gibi veya Adana-Osmaniye civarı anlayan bi usta tavsiyesi de iyi olur.
    p0087 benzin kütüğü basıncı düşük, p0172 de sistem cok zengin hatası. benzin pompanda sorun var gibi görünüyor kardesim.

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2052.P7 kodlu güncel baskı balatanın fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2052.P7 kodlu güncel baskı balatanın fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
    560TL civarı servis fiyatı, iskontolu 470-500 aralığına alabilirsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)