Videoyu izlediysen program orj yazılımı okuyup kopyalayıp kaydedebiliyor.sonra sa üzerinde yine bu program ile değişiklik yapıp kaydedebiliyorsun..
Printable View
Stock RC de boost 3-4-5 viteslerde peak kaçdı basınç cont kaçtı arkadaşlar..
GT de 0.8 RC de overboost 1.0 diye hatırlıyorum peak..
bro gt de overboost yokki.
rc de var overboost.
program ve map 500 euro iletişim :
info@etuners.gr
Üstünde bir günlük toz ve sabah çiği var.Allah nazardan saklasın..
ChemicalGuys Wet mirror finish + jet seal 109
http://img148.imageshack.us/img148/2290/photo0063yu.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/7940/photo0062uj.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/8474/photo0061s.jpg
Emrah Srkshop tan sarı 207 konileri sizden birisi mi aldı.Satarsa haberim olsun...
Aracina turbo buyutme islemi yapmak istersen elimde revizyonu ve 4 mm pal buyutmesi yapilmis tertemiz turbo var testini yaptirir oyle yollarim 60.000 km de mini cooperdan cikma ..
su buyk turboya bı fıyat alabılırmıyım pekı
Turbo revizyondan sonra 400 km yapti evet egeturbo arda yapti hicbir sikintisi yok dedigim gib igarantisni hem ben veriyorum hemde arda.. fiyat olarak 1.250 Tl istiyorum Bonusa 12 ye bolebilirim..
Evet saridan carsamba gunu sokuldu.. Aracin sahibi sokulmesini istedi orjinal turbosuyla bile 230 hp civarinda ona yetiyor 4mm buyutulmus turbo ciddi fark yaratiyor motor kirilmasin dusuncesi ile orjinale donuldu .. Ayarla cozulebilirdi ama kendisi o riski goze almak istemedi o yuzden orjinal turboya dondugumuz icin soktuk..
güç iiidir :D ah gökhan abi korkmayacaktı bak neler neler olurdu yunanistanda adamlar deli gibi yükleniyorlar gerçi bizde yakıtta berbat
turbonun sıfırı serviste en son 3500 tl idi
şuan bende rafımda var sıfırı 2000 TL
Revizyonlu ve büyütülmüş bi turbo için 1250 tl piyasaya göre coook ucuz
katalizor iptali yaptırmak istiyorum,fakat sensor arızası işi şans sanırım 280 sayfa forum okudum bu sonuca vardım.sensor hatasının yazılım harici kesin çözümü sizce nedir, aracıma yazılım yapmak istemiyorum fakat kat iptali yaptırmak istiyorum amacım gırtlaktan gelen bir ses elde etmek..
Rc den evvel Leon Fr tfsi imda full egsoz vardı kat yerine de düz boru ve sensör de uzun tutucusuyla gaz hattindan uzaklastirilmisti hiç prob çıkarmamıştı
207 rc gibi eğlenceli bir araçta prob çıkarması büyük talihsizlik
Superchips yazılım yapsak da söndürmez diye biliyorum stage1 de
Yok mu iyi ve ucuz bir özel servis bilen İstanbul'da?
orjınal standart roccolardan cok tatlı bı eksoz sesı cıkıyor konustuklarımın hepsı standart yukardakı arkadasın dedıgı gıbı bızımkıler cok sesız kalıyo sankı sonucta spor bır araba sesı ıllakı katalıtıgı ıptal ederk mı alabılrız orjınal olarak
Yazılımla ışık bütünüyle sönebiliyor. İstanbul'da Barbaros bu işi yapıyor. Bursa'da slave çalıştığı birileri varsa mevcut yazılım okutturulup patchlenebilir. %100 çözümdür şu an için.
Yazılım yapılacağı da göz önüne alınırsa down pipe boru çapı kaç mm olmalıdır?
:)
Elinde beyinleri okuma yazma yapmak için makinası olan ama kendisi yazılım hazırlamayan okuttuğu yazılımı bayisi olduğu kişiye gönderip oradan gelen işlenmiş yazılımı araca yükleyen bayilere verilen ad. Cihazlar master-slave diye ilişkilendirilmiş olduğundan böyle deniliyor. Kölelik bir durum yok :)
3 farklı yanıltıcı ile denedim olmadı yazılım tam anlamıyla söndürdü ve %100 çözüm. Kat'lı orta susturucusu düz boru olan arkadaşımız mevcut onda zaten ışık durumu yok diye biliyorum
orta iptalinde ses biraz daha artıyor okadar. tabiki tuner egsoz ile orjinal ile hiç denemedim. bu hafta duz boru ve orj. son susturucu yapacagım. bugune kadar hiç polis durdurmadı ama tedbir olarak orjinalı takacagım. bu arada yazılım ile kat arıza ısığı söndürülebiliyor. yazılımsız bile orjinal yazılımda kat ısıgını söndurebiliyorlar. 250 tl yada euro olması gerek. :icon_tup:
250€ vermem valla orjinal yazılım üzerinde ışık söndürene :D
sımdı hafıf bır ses sole spor araba olduguna daır zırıltılı bı sey yapmak ıstesek kat ıptalsız yapamıyormuyum ? yada orta susturucuyu sokup te orjınal son susturucu ıle ses alabılırmıyım