Bu arabayı yada aynı bu sekilde boyanmıs jantlardan canlı olarak gormustum cok güzel duruyordu.
Printable View
özgür sıyah şık olmus bence güle güle kullan kardeşim bende sarı yaptırmayı düşünüyorum ne kadar surede boyanıp taktılar jantı
beyaz jant bence bütün arabalarda çok traş duruo,en güzel rengi yapmışsın
artık mercedesin yeni S serileri,ML serilerinde bile koyu füme yada siyah jantlar orjianalinde artık moda bu,herkes anlamaz :)
siyah çok güzel olmuş
siyah jant özellikle yürürken çok güzel gözüküyor
Teşekkürler kanka.Izgara işi hiç aklımda yoktu nerden soktun şimdi :D:D
Aynen..:)
Sağol yorum için ama o şekil çok apache bence...
Kanka canlı görmen lazım..Parlak siyah ezmiş diyo herkez..:icon_tup:
Aynalar kaplanıcak diğerleri de ihtimaller arasında...;)
Yok yok Nedimcim mat oluyor da biz adam zır siyah olsun içine hiç bişiey katma ve parlak olsun dedik..Şimdi araç full parlıyor ya jantlar da parlayınce yansımalar güzel oluyor..
Teşekkürler...:rolleyes:
Emre %100 katılıyorum.Burda gören biri çok pislik durmuş ..Dedi amacım da agresif pislik:D:D bir görüntü zaten..
Efe pislik yorumu Ustaa nın valla ben bilmem..:p:p
Teşekkürler...
hade yeni rengin hayırlı olsun +5 hp gelir mi sence özgür abi :)
madem öle +10hp alır diyorum ben :) özgürcüm güleee güleee kullan allah nazarlardan saklasım...hepimizinkini,aminnnn ;);):):)
aynen tam pislik... ;);) pislik style :):)
Hımm artık Antalya da deneme yapacak araba oldu benim için ..RC Lemans...
Kafa kafaya :D:D:D
Arkadaşlar kat iptali ve filtre ile 7 Hp alıyor RC ler..Dyno sunu koyacağım buraya akşama...
maşallah kanka.. artık bize de yol göründü boş duranı allah sevmezmiş :D:D
küçük dokunuşlar,büyük eserler ;)
özgür lemansa yaptıgınız setupla(cai+kat ipt+yazılım) kafa kafaya yürüyoruz demiştin.. Benim merak ettiğim 60-200km/h stok rc ile durum nasıl?? Senin koyduğun bi video vardı ama fark cok belli olmuyordu cekimden.. Yaklasık ne kadar bir fark oluyor?
yasin kardesım turbo vtec var valla ole bole degıl. onla deneyın ozgur.tabı (0.7) barda puahahaha
6. saniyeye dikkat :P
Varmı viraj çubuğundan haber ?
http://www.strutbracer.co.uk/images/omp750px/ma1917.jpg
benım bıladere soyledım kıbrısda bakıcak bıraz ters kalıyo ona ılgılenememiş haber verecek selamlar
Straight Pipe - son susturucuz düz boru sesimiz :hahaha::hahaha::hahaha:
http://www.techturkey.com/forum/show...986#post962986
Arkadaşlar cumartesi günü RCkid arkadaşımızın tavsiyesi ile aracın şanzıman yağını ;
Mobil 1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90 ile değiştirdim.Kendisinin aracı turbo 206 RC biliyorsunuz.Bana 1-2 cırtlamasını büyük ölçüde kestiğini ve vites değişimlerini yumuşaklaştırdığını söylemişti.206 RC ve 207 RC lerin şanzımanları aynı.
Bende pazar günü test ettim cırtlama şu an çin yok 4 e kadar da denedim geçişler iyi..Denedikçe yazarım buraya..
http://www.mobil.com/USA-English/Lub..._LS_75W-90.asp
yagin ucreti ne tuttu?
Emrah sağol kardeşim..Bir test edelim bakalım...
Nooldu yahu yine kimseden ses seda yok?
özgür bi kullan bakalım memnun kalırsan bende yapıyım valla yorumlarının bekliyorum ;) ayrıca msn ye giremiyorum fazla kardeşim istersen baskı balata konusu hakkında burdan konusuruz.. ;)
Yazacağım da benim senin arabayı bir kullanmam lazım karar vermem için...
olur tabiki fırsat olsa nedemek ama ***** :( bi buluşma sart oldu iyice yanlışmıyım ?? şöyle bi 10-15 rc - gt ofofoofo !! bide su var abi senin arabayı yengede kullanıyo değilmi??? eğer öleyse sadece o biraz sıkıntı yasıcaktır ilk etapta sen geçişler de iyiki yapmısım diceksin eminim.. ;);
Siz gelin bayramda Ankara'ya benim 2 aracı da görmem lazım :)
:):):) olur can gelelim... ama daha öncede söyledim isterseniz esk te bi buluşma yapabiliriz bayramda hem aranızda esk.i bilmeyenler olabilir onları ağırlamış oluruz hem ank-ist gibi deil daha sakin ve polis sıkıntısız bi buluşma olur hemde öle işte rahat olur bunu düşünelim ben seve seve organize ederim arkadaslar ;);)