Sebep ne ola ki? Yoksam RC yi geçen mi oldu oralarda heheheheh..
Printable View
Yok ya mezun ettirmiyorlar.
Bu arada 7'inden 27'sine kadar debriyaj kitleri ve amortisörlerde en az %15 indirim var.. En az diyorum çünkü oranlar bayiden bayiye değişebilir.. Çok bayili şehirlerde daha fazla indirim olabilir.
bak ya arabayı da sattım vti mı alsam??? deişiklik olsun :D nasıl acaba?? test eden var mı??
Deniz bilmezmisin en iyi sen bilirsin :)
ilanına şu linkten ulaşabilirsiniz ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29406751/detay
eh ewt biliyormuşum :)
çok teşekkürler, amin cümlemize kaza bela vermesin Allah. arabayı kuzenim satarsa jantlarına el koyacam zaten. değişiklik olsun diyede değiştiririz 1-2 günlüğüne...
aynen, 15inç jant oturur hatta 14 oturabilir:D
evet ilk iş yay alır kuzen bence:D bu arada lastikler P ZERO NERO kıskançlığımdan çatladım :D:D hemen değiştirmem lazım onla:p ölçüleri aynı bizle 205/45/17
biz aldık bizede hediye :D:D
bence almayın, tamam fiyat farkı çok ama ibiza cuprayı gördüm. vuruldum resmen 47bin diyorlar,donanım rcdende fazla. e.kilitli diff var açılan cam tavan var:) sıfır rc aldırmıyorum artık :D
araba 3-5 güne kadar geçer bana, izlenimlerimi yazacam ama gaz tepkisi süper. heralde elektronik gaz kelebeği yok ama motor bomboş :(
evet gördüm linki süper araç maşallah, sportium almasak düşünürdük
Eworen'in sattığı aracın ilk sahibi Cupra 240bg mi ne onun sahibiydi :) Cupra'dan sonra bunu aldı ama Cupra yı bir türlü satamadı sıkıştı RC'yi sattı.. RC'yi tercih ediyor her seferinde Cupra'ya.. RC'nin tek beğenmediği yönü TIR'ın yanından 220 ile geçerken yan rüzgardan hafif oynamasıydı..
PZero Nero kullanıyorum ben de şu an Potenza'lardan kesinlikle daha iyi. Ama daha sesli.
Biraz fazla yakmasından şikayetçiydi sahibi.. Ya tam model adını bilmiyorum aracının ama 2008 sonu 2009 civarı bu aracın 2.elini araştırırken ne doğuşta ne de seat.com.tr da araçtan bahsediliyordu.. FR mı R mı bilemiyorum o yüzden.. Zaten satamadı bir türlü. Dediğine göre son sürat haricinde o yakıt sarfiyatına değcek bir performans farkı yokmuş ve de daha da sertmiş.
yok en az 240bg idi fabrika çıkışlı, 260 ta olabilir.. Bir de o tarihlerde ben satmaya çalışıyordum araç daha eski..
Bu arada aklınızda olsun Memiş arkadaşımıza 2008-2009 207 RC arıyoruz..Kazasız belasız az km li ve uygun fiyatla (aracı dolduracağımız için-bütçe kalması lazım :D:D ) satan olursa bana pm atarsanız sevinirim.
Benim bildiğim 1955'li.. RCZ istiyor şimdi ama Peugeot Türkiye'nin tavrına tilt oldu niye sadece 2 renk diyor :)
15-16 senedir tanırım, çok yakın bir arkadaşımın babasıdır, babamdan sonra otomobillerle bu kadar haşır neşir 2. kişidir zaten başka da bilmem o yaş grubundan motorsporlarındakiler dahil.. Ama kız gibi bakar araçlarına..
Antalyalogy, Eworen'in bahsettiği araç ilk sahibinden çıktıktan sonra gayet iyi durumdaydı km'sini hatırlayamıyorum gerçi.. JBL ve cam tavan var.. Yalnız fotolardan gördüğüm kadarıyla teyp değişmiş.. Aynı titizlikte kullanıldıysa gayet temiz bir araçtır. JBL ve cam tavan ile türünün seyreklerindendir ve JBL gayet iyidir stock sete göre..
WHite RC, benim aklımda cupra R olarak kalmış.. Zaten bi onda gördüm, başka da görmedim.. Bir sürü imitasyonu var piyasada.. Zannediyorum S3 motorluydu, yamuluyor olabilirim.
12k KM de idi alındığında şu an 27k KM de alındığı günden bu yana temizlik olarak hiç birşey değişmedi ....
şu an üstünde başka bir müzik sistemi mevcut ama bi kaç güne sökülecek yine orjinal JBL sistem aynen takılacak teybin yerine değilde cd çalar yerine teyp monte edildi JBL ler yeterli değil ama orjinale göre çok daha başarılı olduğu kesin
Tamam sorucam :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=60777
207 sportium fotolarına bakmak isteyenler buraya bakabilirler
Şikayet varsa, şikayetin işaret ettiği parçada oluşan sıkıntı üretim/tasarım kaynaklı ise, evet.
Bu arada ben buraya bu kadr detaylı yazıyorum bazı mevzuları, yanlış anlaşılma olmasın, her markanın her modelinin her aksamında bu tür güncellemeler aynı sıklıkta olur. Burada bunu paylaşıyorum sadece.
Ulan ne motormuş yarısını güncellediler gibi bir izlenim biraz yanlış bir tespit olur. Tüm markalarda bu böyle. Kaldı ki EP6DTS üretildiği 4 seneden beridir kategorisinin Int'l engine of year ödüllerini açık ara kazanıyor.2007-2010.
Arkadaşlar Peugeot Sport parçalarını servislerden ücreti dahilinde getirtebiliyormuşuz. Hiç Türkiye'de bunu sağlayan bir servis duydunuz mu ?
Nedir bu Peugeot Sport parçaları? Resmi websitesi filan var mı?
http://www.peugeotsport-racingshop.com/
Resmi site budur. Çok uçuk pahalı parçalar olduğu gibi aracın orjinal parçalarına çok yakın fiyatta olan parçalarda var. Misal almak istediğim GrupN salıncaklar felan filan gibi.
deniz dostum muzaffer abi ile tanıştık selamı var sana kulaklarını çınlattık :)
Bakarken kafam güzeldi herhalde.. Şimdi de güncelleme yokmuş gibi görünüyor :S Yanlış alarm, özür dilerim.
evet arkadaşlar, uzun süredir yazılım için arayıştaydım. ve sonunda stock araca arıza lambası yaktırmayan yazılım buldum. Best servis Muzaffer abi yükledi. şu anlık bir sorun yok, tahminim 4-5 boy iyileşti. kesiciyide ileriye aldık, son hızdada iyileşme oldu. şu an keyifle biniyorum,aractan soğumuştum bazılarınız bilir garanti olaylarından sonra. şu an istediğim gibi oldu. sırda s3 dv var...
Emrah gözün aydın kimin yazılımıymış?
bu arada rc lerde koltuk oynaması ile proplemı olanlar serviste garantiye götürüp göstersinler. ben dun gösterdim iş emri actırdım. baska bır rc daha vardı gri. ondada aynı problem vardı koltuklarda. ve hızlanmada kesiklik yapıyormus neyden acaba ?