Geçmiş olsun memlekette boş adam çok....
Ne zevk aldı çok merak ediyorum.Bu nasıl bir zihniyettir?Benimde kaputta 5 adet stabil birbirini takip eden desenlerle oluşmuş derin bir çizik var.Büyük bir ihtimal okulun otoparkında kasıtlı bir biçimde yapılmış.Çünkü tahminlerime göre telli defterlerin telinin izi ve kaput yani yanlışlıkla bir insan defteri oraya koyupta hızlı ve bastırarak çekmez.Allahlarından bulsunlar diyecek başka birşey bulamıyorum...
Valla sana da geçmiş olsun ama onun bir benzerini kendi aracıma yapmıştım üni zamanı.. Defteri altına koyup üstüne oturmuş olabilir.
Kazara olanı anlarım hiç problem değil.. Kaza olsun perte çıksın olur yani.. Ama bilinçli ve isteyerek bilmiyorum.. Bir de yerde piskopatlık bana göre.. Sol önü hala susturamadım 150'den sonra dıt diyor veriyor üçgeni..
2 sibop değişti hatta bir tanesi yeni takılanın bozuk çıkmasından dolayı bir daha değiştiŞu an sıkıntı yok 36 psi olması dışında..
34 e kadar düşürebilmiştim. Ama şimdi şaştı herşey.. Sabotaj gibi..
Sensörlerin çalışma mantığı direk basıç ölçme şeklinde değil. diğer lastiklerin basıncı, sürat, katedilen mesafe gibi etkenler var.
Tek bir sabit var : 36 psi .. 36'nın üstünü lojistik basınç olarak yorumluyor BSI ve ötmüyor. Çünkü araçlar fabrikadan çıktığında yaklaşık 45psi(kırkbeş) hava basılı olarka çıkıyor. Bayiye ulaşana kadar da bu şekilde kalıyor. Bayi işini iyi yapan bayi ise ideal seviyelere indiriyor aracı.
Bu araçların esnemeleri, indir/bindir işlemlerinde aracın yerden hasar alma riskini azaltıyor.
Ön tampon altı parlak siyaha boyanacak bir şık ve hafif öne çkıntılı bir lip düşünüyorum önerisi olan var mıarakadaşlar.?
http://www.teenfi.com/image-library/...ti-thp-175.jpg
bunun gibi birşey mi konuştuğunuz?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)