Servisin 207 kullanicilarina verdigi hizmet modifiye amacli disaridan siparis uzerine yapilan yazilim arastirdim servisin verdigi verdigi cevap peugeot motors tarafindan uretiliyor.
Istanbul-yildirim oto
Servisin 207 kullanicilarina verdigi hizmet modifiye amacli disaridan siparis uzerine yapilan yazilim arastirdim servisin verdigi verdigi cevap peugeot motors tarafindan uretiliyor.
Istanbul-yildirim oto
bunu size söyleyen kişi sanırım oradaki alper isimli şahıs,öncelikle şunu belirtmek isterim ki öyle bir yazılım modeli yok peugeot da...size yaptıracağı yazılım muhtemelen superchips...nereden biliyorsunuz diye soracak olursanız;söyleyeyim aynı senaryo arkadaşımın başından geçti...
beyler bu gün 5 cm yay takmış olan bir 207 gördüm ve de görüntü olarak çok hoşuma gitti...sizce aracımın üzerindeki 35 mm vogtland leri çıkarıp 50 mm bir yay taksam,bir sıkıntı çıkar mı karşıma...çıkmaz derseniz bir de marka önerisi isterim en acilinden![]()
kesik mesik dandik yay degil sonucta neden ucsun kirilsin patlasin
benim kulelerdeki vidalar gevserdi bazen, sonradan onlar da duzeldi..en son da en alttaki vidalar gevsemis, onlari da duzelttirmis yeni sahibi.. su an hic sorun yok diyor.. bendeki sorun da direksiyonu tam sag tam sol yaparken ses gelmesiydi..bir de bazen bozuk yolda lap lup ediyordu ama amortisorlerde saglamdi gosterdigimde..
Bir yanlış var. Peugeot Motors adında bir oluşum yok. Peugeot Sport var ancak onlar da yazılım veya motor parçaları üretmiyorlar. Aksesuarlar üretiliyor ama bu da son 2 senedir Irmscher tarafından gerçekleştiriliyor.
Aracınızda yazılım öncesi ile sonrasında ne gibi farklar var?
Normal 207'lerde patlak/kitlenmiş amotisör sorunları oluyordu ama RC adet olarak az olduğundan İzmir'de yaylı RC vakasına ben şahit olmadım.
Öneri olarak birkaç sayfa önceki jackal_JAZZ'in BYE11'ine bakabilirsin bence oldukça tadında apaçi işi gibi durmayan bir yükseklikte araç..
------------
Öte yandan,
Bu gece(Pazarı Ptesi'ye bağlayan) Suadiye-Bostancı arasında gazlayan GT/RC var mı aramızda?Siyah veya Gri?
içinde 2 kişilermiş.
Yarın yapmadığım bir hareketten ötürü yediğim cezalar(hız+trafiği tehlikeye atma+kırmızı ışık+görevdeki memura hakaret-bunu şöför değiştirdim düşüncesiyle yazdılar+aracımı kapatmak istemeleri ve arabamı vermememden ötürü düzenlenen tutanak) yüzünden C Bölgesine itirazda bulunucam ve muhtemelen mahkemelik olucam. Daha önce de o arkadaşlarla yine benzer eşgal sıkıntısı yüzünden olmuştum MOBESE sayesinde ben kazanmıştım. Önceden bir sorayım istedim..
Olay da özetle şu şekilde,
Siyah/Gri bir Pejo beyaz bir VW ile sahilde gazlaşıyorlar. Bendeniz de aynı sularda Üst Bostancı'dan sahil yoluna Bağdat Caddesini tren köprüsü üstündeki ışıklar üstünden kros geçerek İDO'nun oraya çıkan sokak üstünden sahile iniyorum. Tabi orada da her gece olduğu gibi çevirme ve durduruluyorum.
Ehliyet ruhsat üfleme rutini başladı. Sonra bir başka ekip otosu geldi ve bnm ehliyeti sorgulayan elemanlara birşeyler dedi. Ben araçta oturuyorum fırsattan istifade torpido dağınıktı toparlıyorum. Kafamı kaldırdığımda ehliyet bilgilerimin bir ceza makbuzuna yazıldığı gördm ve indim.
- ne oluyor?
- ihbar var ralli yapmışsınız.
- Öyle mi? tekrarlat bakayım ihbarı duyacam.
- Olmaz..
- Olur olur hadi..
- İhbar amirden geldi diyerek ekip otosunu gösteriyor. Gösterildiğini farkeden memurlar apar topar arabaya biniyoırlar..
- Onlar amir değil seninle aynı sınıfta memur.. Bu sırada ispiyonlayan ekip otosu arabayı çalıştırıyor.. Eleman bize ceza yaz dendi biz yazıyoruz onlara sorun diyor. onlara yöneldiğimde herifler kaçmayta başladı. Birsüre koşup bagajlarına vurabildim ama uzayıp gittiler.. Komik.. Polis kaçtı ben kovaladım gibi bir durum oldu.Geri döndüm. diğer elemanlar bembeyaz.. Ben peşlerinden koşunca tırstılar. Yazdıkları ceza makbuzunu vermek istemediler.
- Ya dedim gözümün önünde o makbuzu parçalarsınız dedim ya da bir kopyasını sizden ZORLA alırım dedim. Şarterler attı bende üstlerine yürüdüm. Islak yazılı kopyasını verdi..
Cezanın parasında değilim.. Ama yazılan cezaların puanı 50-60 ları buluyor.. Ve heriflerin ağzından aldığım kadarıyla ispiyoncu ekip plaka alamamış. 35 plakayım diye muhtemelen bana patladı olay. Ehliyetimi geri aldım ve şimdi yeniden kaptırmak üzereyim.
Eğer heriflerin dediği gibi bir Pejo gazlamışsa ve bu arkadaş aramızdaysa lütfen söylesin. Tüm maliyetini karşılamaya hazırım. Yoksa iş mahkemeye kalırsa geçen seferdeki gibi mobeseden zaten belli olacak herşey..
Nadiren sinirlenirim. Ama haksızlığa ve bana haksızca serseriymişim gibi davranılmasına tav oluyorum. Arkadaşımı kaybetmenin şokuyla zaten hayalet gibiydim bi de bu üstüne tuz biber oldu.
Kusura bakmayın.
şu polisleri oldum olası sevmedim, sevemedimhaksız yere birkaç kez ceza yedim. davranışları,açıklama yapmamaları çok kötü. üzülerek yazıyorum bunları, bir kere aracım ticariden dönme! diye ruhsat sorgusu yaptılar... umarım bulursunuz apaçileri. yavaş ilerleyen adalet sistemimizde Allah yardımcınız olsun.
AmcaPolo
http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-207/
artık rc tr ye gelmiyormu? fiyat listesinde yer almıyor artık?
AmcaPolo
siz yazinca dusununce hatirladim da, benim de 6 bin km'de falan sol on amortisorum degismek zorunda kalmisti
aracim 500km'den itibaren falan yayli, once apex 35mm vardi 3bin km gibi eibach 50mm takilmisti
siparis uzerine geliyor diye duymustum birinden
naman dostum geçmiş olsun umarın halledersin en kısa zamanda selamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)