sanırım otomatiğin oranlarındanmıdır atışındanmıdır bilmem ama 3.0 1 bmw için hakikaten 1 ağırlık war araçta manuel'i warmı acaba?
Makyajli kasa 207ler henuz gelmemis Tr'ye, o yuzden parcasi da yok.. Arka stop isteyenler icin..
Leke yapan on farimi garantiden degistirmeyi ilk seferde kabul etmedi garantici eleman, sonra oradaki tanidik pejo musteri hizmetlerinin numarsini verdi aradim biraz dert yandim halledecekler bakalim![]()
3 gün önce göral'a gittim makjaylı 4 kapı bir 207'ye bindim parkları yaktım sonuç mükemmel
Arka stoplar süper gerçekten.
Bende yenik düşecem galiba bmw sevgisine ve vericem arabayı istiyen arkadasıma![]()
arkadaşlar bende terddütteydim paşaoğlunda burayı uygun gördüler valla cok ciddi farketti ayrıcada orası sıcak bölge diyorsunuz ama unutuyorsunuz scoop iptal ve direk içeri hava geliyor. sonuç benzer şeyi yapan arkadaşlarda var ama ben filitreden midir neydendir bilmiyorum acayip memnunum gidişindeki farkı hissettiricek kadar oldu. şiddetle tavsiye ederim
arkdaşlar 3.5 cm vogland yay almıştım emre torlak arkadaş tan baba faktörü yüzünden satıyorum ihtiyacı olan varsa satılıklar bölümünden bakabilir. Yay çok temiz hiç bir işlem mişlem olmadı. yay elektronik bir parça olmadığından gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Aracın resmide orda var iyi düşürmüştü arabayı fakat babamla işe geldiğim için çıkartmak zorunda kaldım satılıktır. 3 ün 5 in derdinde değilim ihtiycı olan arkadaş varsa konuşabiliriz.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35806
bir çok şeyi denedikten sonra K&N kutu içi filtremi takmış bulunmaktayım![]()
benim eski KN de pasaoglu dyno'da10 Nm tork artisi saglamistiGucten bahsetmek istemiyorum..
dodo'dan orj filtre kitini alabilirsem ben de bir denemek istiyorum su an ki AEM'den sonra..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)