Hayırlı olsunDirek cevaplayabileceğim bir soru değil ama bence de TarikS'in dediği gibi turboya yakın olması lazım mantık olarak. En doğru değerleri en yakın yerde verir sonuçta.
Yok kesinlikle yanlış. Sabit zamanlamalı mil var bizde.. Yani yine kodlara ineyim;
EP6DT(GT) ve EP6DTS(RC,MCS) sabit zamanlamalı.
EP6(2071.6 otm.), EP6C(207 1.6 Sportium), EP6CDT(207GT,RCZ, 308 THP), EP6CDTX(RCZ,308 GTi) değişken zamanlamalı.
verdiğin ref. koduna baktım tanımlı değil henüz bizde doğal olarak. Servicebox tan bakılması lazım. O da bakıma girmiş akşama açılır diye not düşmüşler.
ServiceBox kendine gelmiş.. Ama fiyatlar orda da tanımlı değil..
2 tip var bu arada..
Biri senin dediğin 4109.QK
Bir de 4112.PW var ufak tefek alüminyum hareketler varmış üstünde.. form aynı yine altı düz
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
*** (3 adet yıldız) çıkıyorsa TR fiyatı tanımlanmamış demek oluyor. Bnm ekranda *** çıkıyor..
308'e bakayım.
4109.NL
3008'deki direksiyon.. Altı düz, baş parmak kısımları RC gibi çıkıntılı, orta kolda RC'deki gibi alü. parça.. 933 TL KDV dahil, airbag göbeği hariç
Buna bizim göbekler uyuyor ancak ton farkı oluşuyormuş.. Referanslarında bizimkisi 4112.PK kullanıyo 3008 ise PF.. son harf sadece renk döşeme farklılıklarını belli eder.
fiyatı tutturmusun sayılır deniz sence cıtröen ds3 direksiyonu bızım araclara uyarmı oradada alımunyum parcalı var fena deyıl sayılır Referans: 4109PA bunun fiyatını nerden ögreniriz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Porsche değil di o. Mecachrome üst kapağı işlemiş. Ayrıca ilk ve tek motor değil. EW12J4 2.230 cc 160 hp motor ilk VVT'li motoru. 206 RC yapılırken bu kapak mecachrome tarafındaki bu firma F1 için motor üretimi yapan bir şirkettir üst kapak işlendi portları vs.vs açıları sübaplar felan tekrar ayarlandı. Sıfırdan değil ama iyileştirmeler yapıldı. Alt blok zaten 206GTI ile boş blok olarak aynı. Geri kalan parçalarda zaten yüksek sıkıştırma piston balanslanmış yeni krank vs.vs.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
teklik konusunda 12J4'ü atladım, haklısın ama EW12J4 10J4S'ten sonra geldi şeklinde olması lazım.
Porsche konusunda teknik bi dökümanım vardı bulamadım şimdi bulunca atayım buradan ama zaten Porsche'nin parmağı daha çok manifold civarı ve malzeme bileşimleri alanlarındaydı ve mukavemeti daha yüksek ancak daha hafif parçalar elde edilmişti o sayede diye hatırlıyorum. Üst parçalar ve internallerde iyileştirme olduğunu biliyordum ama Mecachrome olduğunu sayende öğrendimAma her halükarda Mecachrome un parmakladığı parçalar 'motor'a daha büyük etken oldukları için Mecachrome parmaklamış demek te yanlış olmaz.
Buldum buyrun ;
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tchlink:top:en
tane 18,92 £ zaten kendi stesinde de 18,95
tek adet kargo 8,95 £ ondan sonra eklenen her bir adet için 3,95 e düşüyor..
Nasıl yapıyoruz..?
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)