naman motor kulakları geldi ne zaman geliyon izmire
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
sportium da yine leylek yine leylek3 kapili 207'lerin arazide kullanilmadiginin artik farkina varmasi lazim pejonun
![]()
Yok ya mezun ettirmiyorlar.
Bu arada 7'inden 27'sine kadar debriyaj kitleri ve amortisörlerde en az %15 indirim var.. En az diyorum çünkü oranlar bayiden bayiye değişebilir.. Çok bayili şehirlerde daha fazla indirim olabilir.
bak ya arabayı da sattım vti mı alsam??? deişiklik olsunnasıl acaba?? test eden var mı??
Deniz bilmezmisin en iyi sen bilirsin
ilanına şu linkten ulaşabilirsiniz ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29406751/detay
çok teşekkürler, amin cümlemize kaza bela vermesin Allah. arabayı kuzenim satarsa jantlarına el koyacam zaten. değişiklik olsun diyede değiştiririz 1-2 günlüğüne...
aynen, 15inç jant oturur hatta 14 oturabilir
evet ilk iş yay alır kuzen bencebu arada lastikler P ZERO NERO kıskançlığımdan çatladım
hemen değiştirmem lazım onla
ölçüleri aynı bizle 205/45/17
biz aldık bizede hediye
bence almayın, tamam fiyat farkı çok ama ibiza cuprayı gördüm. vuruldum resmen 47bin diyorlar,donanım rcdende fazla. e.kilitli diff var açılan cam tavan varsıfır rc aldırmıyorum artık
araba 3-5 güne kadar geçer bana, izlenimlerimi yazacam ama gaz tepkisi süper. heralde elektronik gaz kelebeği yok ama motor bomboş
evet gördüm linki süper araç maşallah, sportium almasak düşünürdük
AmcaPolo
Eworen'in sattığı aracın ilk sahibi Cupra 240bg mi ne onun sahibiydiCupra'dan sonra bunu aldı ama Cupra yı bir türlü satamadı sıkıştı RC'yi sattı.. RC'yi tercih ediyor her seferinde Cupra'ya.. RC'nin tek beğenmediği yönü TIR'ın yanından 220 ile geçerken yan rüzgardan hafif oynamasıydı..
PZero Nero kullanıyorum ben de şu an Potenza'lardan kesinlikle daha iyi. Ama daha sesli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)