bu arada meth kit den sonra yazılım değişecekmi:beuj:
Printable View
Alta USA edition R56 Cooper s ve JCW e 895 dolar a kandi beyin flash toollarını üretmişler ve 3 farklı setup la alabiliyorsunuz..20 ye yakın da map var ellerinde..
JCW de örn stage 3 dynosu şu şekil ;http://www.altaperformance.com/share...unevsstock.jpg
Tek bir düğme ile stage1-2-3 yada iptal olabiliyor bence çok güzel bir alet..Amerikan forumlarında 650 usd 2.ele düşmüş bile...
http://www.altaperformance.com/produ...LTA-AccessPORT
Ben hala FMIC alternatifi peşindeyim. Bu arada borularla ilgili başka birşeyler düşünüyorum, şimdilik yazmayayım sonra yine RC'ler sorunlu muhabbeti oluşmasın :)
Öte yandan bende de motor sabitlendi sonunda.. Ama PowerFlex'leri henüz takmadım. Tamiratım henüz bitmedi.
katalizörüm tırtlamış vaziyette, zırıltı yapıyor ve şu an diag lambası birtek katalizör hatasıyla(P2263) yanıyor, onu değiştireceğiz. Sanırım bujinin parçaları parçaladı içini..
Sonra şu zincir gergisine ve ardından pulley'lere girişeceğim. Hangi parçalar değişecek siparişlerini oluşturuyorum, çünkü sadece gergi değişimi bile sente ayarı istiyor bi kere açalım istiyorum üstünü.. Belki emiş mili de değişecek.
Özgür bro, MCS'in ***** benzer dynolarını konuya ilk girdiğimde vermiştim. Bu setuplar araç stock spec'teyken 100 oktanı zorunlu kılıyor. Benzine çok bağlı bir duruma geliyor araç. Ama var ya bu setup'ları ilk 5500 rpm olsa dahi tecrübe etmeni isterdim. Flying'in dediği kaygan asfaltta 5'te bile araba kafa atıyor. Zaten bu yazılımı gördükten sonra başkası hiç tatmin etmiyor.
Alta'nın R56 için pulley'leri var mı? RC'ye uyuyor mu bilen var mı? R53 zamanı her işimizi ALta ile hallederdik yine öyle mi?
Deniz cim kati hazır sökmüşten off yap geç araya bir 70 lik krom boru tamamdır..
Bende çok araştırdım Alta nın sitesinde 91 ve 93 oktan a uygun setuplar var - bizdeki karşılıklarını bilmiyorum?
Bu arada diyorlarki stage 3 için komple egzost,filtre,fmic uptade ve oktan yazıyor( ki buda water-meth kiti ile hallediliyor)
Zaten şu an için europen versionlara yok demişler forumda,çalışıyorlarmış.-ki ben avrupa ile usa versiyonların arasnda ne fark var bilmiyorum?
kat sökülü değil henüz :) bozuk katla dolanıyorum
deniz yarın dükkandamısın uğrayabılırım belki
Olurum tabi ama öğleden sonra gibi olabilir.
Cidii şekilde 2009 RC arıyoruz (temiz-kazasız-boyasız) İstanbul olursa pztesi alınıp dönülebilir Antalya ya..
Bu dediğimden şu çıkartılabilir eğer uygun ve dediğim gibi temiz olursa araç satılmıştır denilebilir..
DEBRİYAJ KİTLERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ!!
Bugün aracımın geçmişine bakarken bana takılan kitin 2052.K3 olduğunu gördüm. Bu kit, aracın üstündeki kitin güncellenmiş haliydi(bundan eminim) ve bugune kadar bahsettiğim farklılıklarda hep K3'ü kastetmişim. Şu an 2052.P7 olarak gözüken kit, 2. bir revizyondur. Bendeki kitten de yenidir. Bu kiti ne fiziken gördüm ne de test ettim.
bilgilerinize,
İlgili SB ekranı aşağıdadır. Günclleme tarihi 16 Ağustos..
http://img833.imageshack.us/img833/3629/capturevt.jpg
benım aracdada aynısı var service boxdan şase grıp baktığımda bu cıkıyor 2052.K3 bu arada yarın öğlen o tarafa gelirim buyuk ihtimal muzaffer abiye uğramak istiyorum görüşürüz musait olursan bendeki kesikliği bir de sen gör istiyorum muzaffer abiye yazılımı orjınale cevirtirip denemek istiyorum yazılımdanmı baska yerdenmi diye kesiklik selamlar
Yok, K3'ten daha eski bir versiyon kit var sende de.. SB sadece en günceli ve bir öncekini gösteriyor. Araç hangi referanslarla üretilmiş SB bunu söylemiyor.
Birilerinden duymuştum Alta'nın R56'lar için birşeyleri olduğunu
Silikon hortumlari var epey tutulan : ) Filtre kiti var, IC var mi yok mu tam hatirlamiyorum..
DP ve komple egzoz var.. Gosterge falan da olabilir, ondan da emin degilim..
Aslinda Alta o kadar iyi bir marka degil, sadece Marka olmayi ba$ardigindan cok satiliyor, R53 icin ilk o cikip satilmaya ba$ladi, yayginla$ti vs. ama sonradan hep daha iyisi cikti