Yukarıdaki yazıya ek:
Türkiye'deki tüm Citroen bayilerinin TSE ve ISO 9001'leri eksiksizdir. Bunu distribütör dayattı.. Ama eğiterek öğreterek dayattı.
Türkiye'deki Peugeot bayilerinin maalesef çoğunun bina ruhsatı bile yoktur. Bu yüzden TSE alamazlar. ISO'dan haberi olmayan da çoktur. Kanun her distribütörün her coğrafi bölgede en az 1 TSE belgeli yetkili servisi olacaktır der. Peugeot Türkiye'yi de bu asgari zorunluluk bağlar, ötesine karışmaz, çünkü 2-3 senede bir değişen üst yönetim şekli ile buna sıra gelmez. Ege'de Peugeot'yu ben kurtarıyorum :D Kaldı ki uzun süre ilk ve tek ISO 9001(ki alması en tırışka olan belgedir) belgeli Peugeot bayii idim. 'tek'liği kaybettim çünkü Diyarbakır bayii de aldı. He bu arada hizmet kalitesi olarak ta tek geçerim orayı.
Fark burada.. Bayiler hatalı gibi görünebilir, ama değildir, sıkıntı merkezi yönetimdedir. PSA'nın 2 markası, biri PSA'nın kendinde(Peugeot) diğerine de bildiğim kadarıyla ucundan ortak(Citroen).. Aradaki fark ortada.. Citroen bugün Peugeot'yu geçemiyorsa tek sebebi ülkenin markaya olan yabancılığından ve PSA öncesi imajındandır.
Örneğin EP6CDTX'li DS3 ciddi olarak hayallerimi süslemektedir :D