Hadi Gözün Aydın Yalın ...
Printable View
PUHhahahahahahahahahHAHAHA... walla yenge hanım olmasa zaten p.tesi nihattan söküldüğü gibi benim araca takılırdıda.. sorun orda.. :( cidden çok isterim almayı tüm parçaları, ah aaahhh ulen tamda zamanında çıktı ewlilik isleri :( üzülsemmi sevinsemmi bilemiom valla yaa işe bak :D
özgürüm mail adresimi biliosun su intercooler icin ayakmı bacakmı bisey kestiricezya CNC'de onun cizimlerini senin sayfada bulamadım. tıklıyorum catalitic resmi gelio :D bi gönderebilirmisin bana onları kestiriyim ben haftayada taktırırız. baska neler gerekli bana simdi montaj için? :D komple pipe sisteminemi girsem silokon fln karıştırmadan ne dersiniz?
Dostum aşağıdaki linke tıkla her şey yazıyor ,
http://www.techturkey.com/forum/1167256-post2507.html
cash advance ile başlayuan linke sağ tıklayıp farklı kaydet diyeceksin malzemenin autocad çizimini indireceksin.
Intercooler ı bağlamak için kullanacağın slikon boruları da orada yazmıştım.
Komple pipe sistemi girebilirsin ama bence gerek yok..
Sen beni ara ben sana ayrıntı vereyim..
Herkese ıyı pazarlar arkadaşlar :)
gt rc camiası uykuda...
acaba ? :D:D:D:D:D
Evet arkadaşlar 2.marş videomuzu yayaınlamak istiyorum (ilkinnde video çekmeyi unutmuşuz heheheh )
ikinci marş - YouTube
Linke sağk tıklayıp indirdim ve zippy ye yükledim (toplam sn sürdü) :D:D
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip
hah işte sorunda orda, html formatında siteyi indirio sag tıklayıp indir diyince.. zaten zippyden indirdiimde acılmadı simdi :S alla alaaa bendemi sorun yaw?
dosya formatını html yapınca zipden cevirip carinspection.com bilmemne bi site acılıo, ordada site satılık olabilir kapanmıştır falan filan gibisinden yazılar war :S
o lokasyon derken ? filtrenin olabildiğince soguk hava çekmesini istiyorum sizin demek istediğinizden anladıgım şu : örneğin hks mantar filtre alıp orjinal filtre kutusunun yerinemi takmalıyım ?
özgürüm hayırlı olsun tekrardan...
hayıırlı olsun özgür abi.
Dostum sana tavsiyem böyle bir filtre lokasyonu..
http://www.etuners.gr/userfiles/peug..._enginebay.jpg
Yakın göndermiş Stelios spacer çizimlerini yükledim zippy ye ;
Zippyshare.com - etunersPeugeot207gt-rallye-rc-gti_crashbar_spacer.zip
Desim stelios a ilk marşı bastık diye , cevap yazmış aahahahahah ;
Stay away from the throttle until your boost controller is ready! :)
Özgür abi hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullanasin inşallah.
Desim stelios a ilk marşı bastık diye , cevap yazmış aahahahahah ;
Stay away from the throttle until your boost controller is ready!
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...
BU NE DEMEK BRO?
Nihat napiosun parcalari son kararinmi sokturmek? Sanirim sponsor buldum kendime bende :D tam kesin olmamakla beraber buldum gibi bisey :D
AU 207 ilk yüzünü gösterdi. Ama daha bitmedi Coming Sonn :)
http://d1207.hizliresim.com/z/1/93ud5.jpg
Ok ilk bunlari bi gonderiyim kesilsin gelsin bakalim. H.sonuda taktiralim zimbirtilarimizi sabah erkenden baslayip.. naptin araci cikartabildinizmi? Bide silikon borular icin verdigin linkte 90lik reductor bulamadim yaw.. :s antalyada varmi onlardan alabilecegimiz.. yoksa yrn onlarinda siparisini vermek lazim.. 2 ad 90lik 1 ad 45 lik dimi? Sendeki fazla 45lik duruyomu halen bu arada?
özgür abi nerelerde takılıyorsunuz :) Ben kemerdeyim şu anda :D