PM'den yollar mısın fiyatı?
Printable View
PM'den yollar mısın fiyatı?
bende de var satılık bı turbo arkadaşlar bildiğiniz üzere :) aklınızada bulunsun tanıdığa gitsin ***** kullanamadık :)
Ozgurum naptin projeyi? bugun tamamlaniyodu... Aldinmi ne durumda simdi? Haber bekliyoruz yaw öldük meraktan... Forumda buyuk bir sessizlikle seni bekliyo :D
Arabayı aldık şu an için bir kaç eksiğimiz var.
1-turbo ceketi
2-iat sensörünü filtre kitine adapte etme işi
3-geç saatte toparlanan gösterge kablolarını daha düzgün bir şekilde toparlama
4-gelecek yeni map
haftasonu yapılan işlemler ,
1-cut-out montajı
2- DV ın A borusuna adaptasyonu
3- Aem tru boost un mantajı
4- Aem egt nin montajı
4-stage 4 test yazılımı ve avans vuruntusu testi (avans vurmuyor Allah ıma şükür)
Verileri paylaştım yeni yazılımı bekliyorum
Şuan bir problemimiz var daha çözemedim.basınç kontrolünü tam sağlıyamadım boost cut yapıyor safe moda geçiyor.Biraz daha kitapçığını kurcalayacağım yada selenoid bozuk (çünkü montajımız doğru)
yüksek basıncdanmı düşük basıncdan mı tespit etmelisin
AEM in kendi how to videolarını izledim.Ayarını tamamen yanlış yapmışım.%90 çözdüm ama ayarı iki kişi yolda yapmamız lazım yada dynoda tek başıma
örn benim psi olarak ayarladığım değer duty scale % siymiş vb..
Bu arada biz boost contoller ı peak basıncı tutmak için değil peak basıncı arttırmak için kullanıyoruz.
Çünkü kullandığımız turbonun wastegate actuator yayı max 1 bar a kadar kapatabiliyor.Boost controller ile biz ona daha fazla basınç tutabilme imkanı sağlayacağız.
Aslında egzost manifoldu imal ettirebilsek en güzeli harici wastegate ama uzun iş :)
Aklıma takılan soru ile net de bu turbolar için 22 psi -1.5 bar a kadar dayanan yaya sahip güçlendirilmiş actuatorler satılıyor neden bunlardan kullanmıyoruz diye sordum daha cevap gelmedi.
335 bobinlerinden randıman alan var mı? Daha doğrusu fark hisseden?
herkezlere iyi haftalaaaaarrrrr...
vay kardeşim slmlar öncelıkle sana,3.35 bobınlerını taktım gayette güzel sıkıntısız kullanıyorum bır sorun yok hatta göktanımında dediği gibi mıssfıre sıkıntısı kalmadı zaten şehiriçi 250km/h'dan fazla da basamıyorummm dermişim :) önerırırm arkadaşlar 300 tl fıyatı var ıstersenız yardımcı olabılırım :)
Parça kodu:bosch 1213-7594937 bobın kardeşler:)
Parça kodu parça kodu dedınız n'olduuuuu:) sesınız soluğunuz çıkmadı dostlar !!!
arkadaslar merhaba,
intercoolerimiz geldi fakat halen montajını yaptıramadık silikon boru temini yapamıyoruz malesef.
alfadelta firmasından parcaları bulduk siparis verdik fakat stok guncellenmediginden site üzerinde halen var görünüyormus, aslında ellerinde bitmis ürün ve 1,5-2 ayı bulur dediler yeni ürünlerin gelmesi, yani gönderemediler malesef. elinde bunlardan fazla olan kullanmadıgı olan yada temin edilebilecek bir site bilen arkadasların yardımını rica ederim.
ebaye vermek istemiyorum gelir gelmez güvenemiyorum malesef, bide 20-30 gün beklemek zor geliyo :D teeee elin çan çin çongları görderdimi tamam kargo ücretsiz bilmemne ama 35günü bulan teslimatları var :D bide gümrüge taktıkmı üfff :D
ürünler bunlar arkadaslar
Mavi renk 45 derecelik 51mm çap silikon hortum
Mavi renk 90 derecelik 60mm > 51mm silikon redüktör
herkezlere simdiden yardımları için teşekkürler
Ağlama yavrukuşum açtım konunu bu arada halen eve de bakamadım.Bodrumda duruyor benim yedek parçalar tırsıyorum inmeye heheheheh :p
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorunsali.html
tenk yu conem.. bende arananlar bölümüne açmıştım yanısından :D sende sohbete acmissin iyi oldu 4 bi yandan tutun şu kardesinizin elinden.. hanım tutturdu badana boya yaptırıcaz şu ustayamı yaptıralım bu boyayımı kullanalım, silikon boru lazım intercooler lazım.. cepte para kalmicak valla badana boya derken alamicaz silikon dirseklerimizi :D
hmm parcaların yeri tespit edildi, kanka senin bodruma insek bi rc daha toplarız ordan :D :D
Istersenız beraber ınelım orada bı özgür,bi nıhat bı de yalın çoğaltırız sonrada hortumlara bakarız hatta hortumlarıda ......tamam tamam konuyu çip ettım farkındayım :) özgür kardeşim eskı sanayıde var bı yer falan dıyordu ama japon sanayısınden bahsettı acaba
özgür ne yaptın usta eksıkler tamam mı?
Eksiklerimiz aynen duruyor ilgilenecek zaman bulamıyorum.
Neeee 500.sayfamıza mı geldık :) ıyıymıs
Arkadaşlar deneme yazılımı ile basıncımızı bu akşam ayarladık.Çok şükür sıkıntımız yok.
Eksikler ;
-turbo ceketi
-göstergelerin ve tesisatın toplanması
-yeni yazılım
Üst devirleri ciddi iyileşmiş aracın.Turbo 3500 de doluyor 7000 e kadar soluk yok :) hatatatat ehehehehe...
Allahıma bin şükürler olsun.Bu günleri de gösterdi bize..Darısı İsmail in başına..
Arkadaşlar ,
Stelios a sordum dedim ki ;
Boost kesicide 1,39 bar ve AFR de 11.8.Avans vuruntusu yok. Ama AFR bana biraz fakir gibi geldi 10.5-10.8 yapsak iyi olmaz mı ?
Cevabı özetle şöyle ;
Stock RC nin yüksek devirlerdeki AFR si 12.1 dolayısı ile 11.8 zengin bile kalıyor mapdeki ayarlar ile stok a göre..
EGT 900 c nin altında olduğu sürece hasar görme riskin yok ve stok RC pistonları 11.8 in üstündeki AFR lerde bile sıkıntı çıkarmıyor çünkü çok dayanıklılar.
Demiş 2. mapi de göndermiş.Bakalım onu da atıp bir denemek lazım.Bunda basınç 1,40 dan 1,45 bar (21.03 psi) e çıkmış ve birazcık daha agresif miş ayarları.
Yine avans vuruntusunu kontrol ederek boost controller dan 1,45 e ayarlayıp deneyeceğiz. (1.45 stok kolların limiti imiş)
Sonuçları buraya yazarım..
Deniz,Özay denemediniz bak şu Stelios un maplerini çok memnun kalacaksınız benden söylemesi.. :)
way arkadas bi silikon boru kadarmı degerimiz? insan td05, evc6 fln takar :D
Deniz,Özay denemediniz bak şu Stelios un maplerini çok memnun kalacaksınız benden söylemesi.. :)[/QUOTE]
su ankı yazılımdan memnunum sıkıntı yok ama denenebılır tabı :)
Nihat önmüzdeki hafta bir kepez yapalım lütfen.
Benim test 2 yazılımı ile şu an ölçebileceğim tek araç sensin.Turbodan önce en son senin ile sağlıklı denemiştik..
Ulen bir de yanımda yürüyormuşsun ne gülerim be :)
yanında mı? Zuhahahaha arkamdan sellektör yapacaksın oğlum dıkkat etmedın ama benım araç 2 haftadır piyasada gözukmedı bılmem anltabıldım mı? :) aynı şekilde bı de sen benım yanıma gelıyormuşsun o zaman ağlarım yazık olur taktırdığım gt28'e :) ne kol pistonda mı takıldı hadı canım sende :)
şu 500.sayfayı tutturmak için yazıyorum bu msjı :) ya tutarsa dıye :)
500 yok mu arttıran.Nihat bir akşam ansızın gelebilirim üzerine rahat bir şeyler giy :)
ahanda 500 :D
olmadı..özgür abi 500. sayfayı sen yap :D