kanka cm olarak tam ebat ver yapalim aynisini
Printable View
kanka cm olarak tam ebat ver yapalim aynisini
Ptesi vereyim şirkette kaldı parça ama zaten bu işe yaramıyor arabadaki içinde yine lift lazım :)
Bu da Stelio nun 286 HP lik GTsinin big turbo kit montaj aşamaları;
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=275
ESP tutmuş arabayı
O da tam kapanma değil :) biraz tolerans veriyor sadece karda filan kalkış için.. yoksa 30'da savur arabayı hop tutar :)
esp bende sürekli açık, hatta esp kapalı iken ani frenlemede arabanın arkası geziniyor bende... ben rcyi istediğim zaman kopartıyorum göbeklerde yan yan :D :D
Bu yaktı tekrardan 170 gibi bir süratte başka bir şekil deniyoruz şimdi. O yüzden ölçme gereği hissetmedim.
Evet, GT için dediydim ama sanırım cidden koparamamışsınız :) Yoksa ESP off ışığı yanarken bile girer devreye ve ışık söner..
--------
Arabayı pist spec yapmak isterseniz kaput altından 9 nolu sigortayı sökmeniz yeterli olacaktır.. Bunla beraber ESP ABS Hidro.Direksiyon ve hız göstergesi çalışmayacaktır. Arabanın km sayacı da durur yalnız dikkat ediniz :)
Kaldı ki çalışmayan her işlev için arıza mesajı verir ancak araç güvenli moda hiç girmez.. Taktığınız anda herşey eskisine geri döner.. Lambalar da söner.. Ancak izi kalır.. diag tan silinmesi gerekir.. Cruise da çalışmayabilir, bazılarında bu sigortadan geçiyor..
Böylece tüm mekanik aksama sıfır asiste ile hakim olabilirsiniz.
RC'lerde ESP zaten gerçekten kapatılabildiğinden bu işlem sadece ESP haricinde kalanları kapatmaya yarar.. SSP de gider..
Deniz bu light pulley için sen ne diyorsun?
esp güzel tutmus arabayı atmıyor arkası :D
Deniz dostum musait olursan rc kornasinin fiyatini ogrenebilirmisin? diger aracima dusunuyorum
Valla light Pulley olayını Muzo'ya sordum FlyingFinish te oradaydı... R53'ten alışkanlık tabi bizdeki ama dedikleri o ki bir randıman alamayız çünkü bu araba SC'lı değil Turbo'lu derler.. Biraz hevesimi kaçırdılar ama bilemiyorum :)
363 TL :D:D Bence yan sanayi tek korna düşün mevcut olanının yanına.. 2-3 denemeyle aynı sesi alırsın ben eski araçlarımda hep öyle yapardım.. 40 lira filandır çakmaları.. Test ederken kulak tıkacı filan da al yalnız :D
pahalıymış ya :( amacım aynı sesi almanın yanında yüksek ses çıkarması. en iyisi stabel flan bakayim ben. çok sağolasın. ayrıca aklıma gelmişken sorayim. mcs r56 ile bizim turbo birebir aynımı? yani r56dan çıkan turbo bize direk otururmu hiç bir işlem yapmadan? çıkma r56 turbosu ayarlamaya çalışıyorum. birde mcs jcworks 211hp lerin turbosu aynımı bilgin varsa yazarmısın? teşekkürler :)
Burnuma kötü kokular geliyor emrah :)
Giderli RC ler görmek istiyoruz...:slomo:
Bence de.. hiç gerek yok orjinal kornaya..
R56 ile turbo aynı fakat IC farklı diye biliyorum.. Oturmaması için bence bir sebebp yok ama yine de araştırmak lazım. JCW'ünki de aynı diye biliyorum.. Ama bundan hiiiç emin değilim :) Zamanında bakındığımda aradaki güç farkının piston kompoziti farkından ve yazılımdan olduğunu okumuştum. Ha bir de buji..
JCW'teki motor aslında RCZ'te de kullanılacaktı ancak sonradan Euro5 muhabbetinden vazgeçildi.. Konsepti ile şu an piyasada olan RCZ'in 0-100'ü yarım saniye farkediyor.. EPDTSHP olması lazım motor kodunun..
minideki turbo farklı, A/R si palleri falanı filanı benzer olabilir ama marka farklı (IHI). Bu arada koni ve yaylar tamamdır. eibach pro-kit var, ön tam istediğim gibi oldu, arka taraf düşmemiş gibi duruyor. :(
Resim isterükkkkkkkkkk..
hafta sonu çekerim heralde. yay takmış olanlarda resimleri paylaşırsa, hangi yayın bizim arabalarda ne kadar ( ön arka dengesi açısından da önemli) düşürdüğü ile ilgili fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.
bizim araçlar için varmı bılmıyorumda mini s ler için h&r markasında ön ve arka tarafı aynı mıktar düşüren yaylar vardı mesala usa versiyonlarında mini forumunda araştırmısdı arkadaşlardan birisi genelde yay takan araçlarda bu görüntü olusuyor ön ve arka farklı oluyor en iyisi coil bence oda cok para
arkadaşlar sitede arattım muhtemelen sorumun cevabı olan bir konu var fakat bulamadım. Bütün RC sahipleri burada olduğu için fazladan konu açmak istemedim. GT ile RC arasındaki farkları okuyabileceğimiz bir link var mıdır? veya siz yardımcı olur musunuz? Şu anda içime sinen bir GT 25 bin TL iken RC sanırım 30 bin tl civarına bulabileceğim. 2sinden birini almak istiyorum ve 5 bin TL lik farka değer mi sizce? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bu 200 hp lik motorda mekanik bir farklılık var mı acaba 175 liklerle kıyasla? RCZ lerde kullanılan motordan bahsediyorum
Teşekkürler
Konu içinde de mevcut evet. Detaya inmeden kabaca üzerinden geçmek gerekirse,
Yürüyen aksam farkı var. RC daha sert ve sportif kullanıma daha uygun. ESP gerçekten devredışı kalabiliyor, RC'de SSP var.
Motor ve performans farkı var. Motor bileşenleri farklı bu bileşenleri RC seviyesine getirmek çok pahalı.. Ama GT'nin de iyi modifiye potansiyeli var. Şanzıman farklı..Fabrika çıkış lastik hız endexleri de farklı..
Görüntü farkı var. Arka Spoiler, trazezoid çift çıkış eksoz, arka ve arka yan camlar siyah, ön farlar karartılmış kromlu, arka tampon bandı kasa rengi. Köpekbalığı gri seçeneği..Jantlar ebat aynı olsada desen olarak farklı..
İç mekan farkı var: Koltuklar RC koltuğu.. Şeklen hastası çok.. Virajlarda da oldukça işe yarıyorlar, GT'de cam tavan standart RC'de opsiyon, 2-3 noktada trim farkı var.
RC ile GT arasında 25 bgden ziyade tarz farkı var. Gündelik bir araç olup iyi de gitsin istiyorsanız kesinlikle GT, yok ben gazlicam uçucam kaçıcam diyorsanız RC.. RC, GT'ye göre oldukça konforsuz bir araçtır aynı donanımlara sahip olmasından dolayı.. RC oldukça sert bir araçtır. Özellikle ufak tefek çukur&tümseklerde toleransı azdır. asfalt hatalarını hatta kaygan şerit çizgilerini bile koltuğa direksiyona iletir.. Bu sebepten yol sesi de daha çoktur.
Tabi çok ciddi farklar var arada.. Konu içinde baya bir konuşulmuştu konu içinde arama yapmanı tavsiye ederim.. EP6CDTX diye aratırsan ciddi içerikler yakalayabilirsin.. Hatta mesajların birinde bu motorun sıfırdan gelişimini ingilizce olarak 50 sayfa şeklinde anlatan bir PSA dökümanı linki de mevcut.. Yani GT/RC gibi yakın değiller..
Bu arada GT'de artık 156bglik olan motor var.. Bu motor da 150'den çok farklı.. kodu EP6CDT.. X olan 200'lüğü RC'ye koymicaklar gibi duruyor.. EP6CDT ile X arasındaki farklar GT/RC farkları gibi.. Hemen hemen aynılar yapı olarak..
Gerekirse diye yazayım:
Eski GT motoru: EP6DT
RC ve MCS motoru: EP6DTS
MC JCW: EP6HP veya EP6DTS HP
6'dan sonra gelen C ibaresi Euro5 motor olduğunu belirtiyor.