User Tag List

Sayfa 245/1195 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.637 ile 4.655 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı katakunti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet orda görüşmüştük o günden sonra o şekilde kullanmadım yaptırdım bu sorun sonradan çıktı ortaya ilk çalıştırdıktan sonra 2-3 dakika aşırı gürültülü şekilde çalışıyor ondan sonra düzeliyor ama ilki kadar olmasada gürültülü çalışıyor..

Forumda okuduğum kadarıyla gürültüyle ilgili egzantrik zincirinin kayışından yapıyor demişler ama benim araçtan çıkan ses için de geçerlimidir acaba o parçayı değiştirsek..
    ilk çalıştırmadaki o ses egzantrik zincirinden gelen ses

gerginin yeni tip olanı çıktı yani parça güncellendi o parça mutlaka değişmeli
    parça kodu 0829G3
    muhtemelen aracın sentesi de atlamıştır çünkü zincir gergin olmadığı zaman kayıyor genelde sentesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşbulduk 2007 model 207 GT

RC'ON kardeşim kusura bakma rahatsızlık verdiysem yardımcı olduğun için saol..
    inan rahatsızlıkla alakası yok;ama kurallar böyle...aynı tavırla zamanında ben de karşılaştım;onun için yazdım...ki hala da daha muhattab oldugumuz kişinin adını bilmeden yazıyoruz...neyse uzadı bu;sana iyi forumlar dilerim arkadaşım...ayrıca;sıkıntınla ilgili olarak ta;egzantriklerine kayışlarına vs. baktır derim...bunları yaptırırken de içinin rahat olması için yetkili servise gitmeni öneririm...bırak arabanı;sorunu çözsünler,yapsınlar,geri versinler...yoksa ahmet birşey der,mehmet birşey der;hem kafan karışır,hem de sorunun çözülmesi uzar gereksizyere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207KITCAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya dostum ben 5 cm lik yaylarla 215 40 17 taktım davlumbza sürttü çok ince değen yerlerini trasladım,öle kesme biçme değil çok çok az törpüyle.. ki sende yay yoksa kesin degmez bunun yanında o 205-45-17----215-40-17 konusunda rahat ol hiç bi fark ve uyumsuzluk söz konusu değil o janta tam ölçüdür ofsetiye alakası yok rht ol.. ya bu ssp olayınıda söliyim amortisörleri değiştrdim-yaylar ona keza-lastikler yukarda-artı bide alt kule gergisi taktım omp nin.. hala faal ssp yazılımdır,yada farklı speclere girmeden pejoya bişi olmaaz cümleye masallahhhhh....
    nedim sen nerelerdesin ben arabayı sattı dizel takılıyo sandım

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selamlar benim başımda bir problem var nerden ve neden dolayı sesin geldiğini çözemedim tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirlerse sevinirim..

Araç ilk çalıştığı anda bu ses geliyor ve traktör sesi gibi bir gürültü yapıyor..

Bu arada aracım 207 gt'dir..Videoyu yükledğim adresin linkini aşağıda veriyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Nette araştırıyordum burayada yazdım ve İlk mesajım böyle oldu kusura bakmayın..

http://www.streetfire.net/video/207-...si_2070372.htm

kardeşim sesten anladığım kadarıyla eksantrik seti.arızanın sebebine gelince zincir gergisi arızalı.arızanın sebebi bildiğiniz gibi araç yağ pompasından aldığı basınçla gergi pistonu zinciri geriyor büyük ihtimal şu an gergi görevinini yapmıyor zincir gergin olmadığı için yuvada ses yapıyor.sorun zincir seti ve gergi değişerek çözülebilir(sentenin konturolünü yapınız....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan rahatsızlıkla alakası yok;ama kurallar böyle...aynı tavırla zamanında ben de karşılaştım;onun için yazdım...ki hala da daha muhattab oldugumuz kişinin adını bilmeden yazıyoruz...neyse uzadı bu;sana iyi forumlar dilerim arkadaşım...ayrıca;sıkıntınla ilgili olarak ta;egzantriklerine kayışlarına vs. baktır derim...bunları yaptırırken de içinin rahat olması için yetkili servise gitmeni öneririm...bırak arabanı;sorunu çözsünler,yapsınlar,geri versinler...yoksa ahmet birşey der,mehmet birşey der;hem kafan karışır,hem de sorunun çözülmesi uzar gereksizyere...
    arkadaşlar bu arada bizim araçlarda kayış yok sadece zincir var tabi v kayışından bahsetmiyosanız...

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1440.S5 standart hava boruları tesisatı kullanan arkadaşlar için iyi bir 1440.A9 alternatifidir(200 kmlik yüksek sürat(210-235kms arası) testine istinaden). A9'da yüksek ısı neticesinde oluşan kelepçe noktalarındaki deformasyon S5'te şimdilik görülmedi. A9'da aynı yol aynı disiplinde deforme olacağını belli ediyordu.

S5'i Servicebox'ta şu an için göremezsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215/40 ve 3.5'luk HR'ları taktırdım bugün, çok memnunum özetle, resim ekleyeceğim, eski haline alışınca şuan yere yakınlığı Ferrari gibi geldi bana lastiklerle ilgili de sıkıntı olmadı, hem sürtmedi hem de muhteşem bir yol tutuş oldu, her türlü destek için teşekkür ederim sizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1440.S5 standart hava boruları tesisatı kullanan arkadaşlar için iyi bir 1440.A9 alternatifidir(200 kmlik yüksek sürat(210-235kms arası) testine istinaden). A9'da yüksek ısı neticesinde oluşan kelepçe noktalarındaki deformasyon S5'te şimdilik görülmedi. A9'da aynı yol aynı disiplinde deforme olacağını belli ediyordu.

S5'i Servicebox'ta şu an için göremezsiniz.
    evet info flashda bilgi vardı bazıları yırtılıyor S5 olanı ile değiştirilmesi gerekli olduğu yazıyordu
    S5 olanı aramıştım bulamamıştım fiyat nedir acaba?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dostum ben 5 cm lik yaylarla 215 40 17 taktım davlumbza sürttü çok ince değen yerlerini trasladım,öle kesme biçme değil çok çok az törpüyle.. ki sende yay yoksa kesin degmez bunun yanında o 205-45-17----215-40-17 konusunda rahat ol hiç bi fark ve uyumsuzluk söz konusu değil o janta tam ölçüdür ofsetiye alakası yok rht ol.. ya bu ssp olayınıda söliyim amortisörleri değiştrdim-yaylar ona keza-lastikler yukarda-artı bide alt kule gergisi taktım omp nin.. hala faal ssp yazılımdır,yada farklı speclere girmeden pejoya bişi olmaaz cümleye masallahhhhh....
    kardeş omp alt kule gergisi bende istiyorum nerden kaca aldın montajda sıkıntı oldumu selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sesten anladığım kadarıyla eksantrik seti.arızanın sebebine gelince zincir gergisi arızalı.arızanın sebebi bildiğiniz gibi araç yağ pompasından aldığı basınçla gergi pistonu zinciri geriyor büyük ihtimal şu an gergi görevinini yapmıyor zincir gergin olmadığı için yuvada ses yapıyor.sorun zincir seti ve gergi değişerek çözülebilir(sentenin konturolünü yapınız....
    bu arada aracı servise götürürken kendini safe moda aldı sanırım ama arıza ışığı felan yanmadı ama araba gitmiyordu bende servise bıraktım bakacaklar..

demircan çok teşekkür ederim aracı bıraktım tamir için sonucunu buradan paylaşırım...

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alakasız belki ama bişey sorucam ilgiyle takip ediyorum bu konuyu. mersinde birtane rc le mans görmüştüm 06 plaka olması lazımdı inanılmaz güzl bir sesi vardı. genç bi arkadaş kullanıyordu. ilk ve son görüşüm oldu. o arkadaş siteye üyemi veya bilen varsa ondaki egzos nedir necidir blowu nedir bilen varmı?

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakasız belki ama bişey sorucam ilgiyle takip ediyorum bu konuyu. mersinde birtane rc le mans görmüştüm 06 plaka olması lazımdı inanılmaz güzl bir sesi vardı. genç bi arkadaş kullanıyordu. ilk ve son görüşüm oldu. o arkadaş siteye üyemi veya bilen varsa ondaki egzos nedir necidir blowu nedir bilen varmı?
    buyuk ıhtımal dedıgın arabanın uzerınde komple 70lık duz boru ve son susturucuda hks olması gerek. hks blowvardı hatırladıgım kadarı ile

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla pek göremedim işte ne olduğunu yani inceleyemedim pek arabayı detay veremiorm. ben site kapısındaydım oda yavas yavas ckıyodu siteden düşük devirde bööööö ses çıkiodu hatta bizimkiler bu ne ya fln dedi suratını buruşturarak. bi sıksında ne olduğunu anlarsınız dedim harbiden düzlükte bi koydu çatapata çuff sonra yakından ilgili bi şekilde gülümseyerek vay be bu ne dediler

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim alt kule gergisini birlas motorsporttan aldım ist.dan. ürünün naylonunda sparco yazıyodu buarada. ama ben omp diye aldım montaj cok basit 15 dk da taktık,tek incelik arka tarafa sıkılan cıvataların gerginin derin kısmına girmemesi oldu onuda cok az sprel ile alınca cuk oldu.tabi adı üstünde gergi birazda gerdirerek takılıyo bir babayiğit yardımıyla kullnıma hazır oluyo ben cok memnunum ve cok basarılı bi ürün.fiyt ise 190tl idi.. saygılarr...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    215/40 ve 3.5'luk HR'ları taktırdım bugün, çok memnunum özetle, resim ekleyeceğim, eski haline alışınca şuan yere yakınlığı Ferrari gibi geldi bana lastiklerle ilgili de sıkıntı olmadı, hem sürtmedi hem de muhteşem bir yol tutuş oldu, her türlü destek için teşekkür ederim sizlere...
    hadi hayırlı olsun bakalım..ben sana dedim rahat ol diye iyi ısıt sonra gazla tadından yenmez şimdi onlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White RC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedim sen nerelerdesin ben arabayı sattı dizel takılıyo sandım
    askere giderken satıcam kardeş sonuna kadar RC vazgecmem onun tadından en kadim dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada aracı servise götürürken kendini safe moda aldı sanırım ama arıza ışığı felan yanmadı ama araba gitmiyordu bende servise bıraktım bakacaklar..

demircan çok teşekkür ederim aracı bıraktım tamir için sonucunu buradan paylaşırım...
    bu sorun arıza ışığı yakmıyor eğer zincirde sorun yoksa kafaya takma çok sorun yok

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim alt kule gergisini birlas motorsporttan aldım ist.dan. ürünün naylonunda sparco yazıyodu buarada. ama ben omp diye aldım montaj cok basit 15 dk da taktık,tek incelik arka tarafa sıkılan cıvataların gerginin derin kısmına girmemesi oldu onuda cok az sprel ile alınca cuk oldu.tabi adı üstünde gergi birazda gerdirerek takılıyo bir babayiğit yardımıyla kullnıma hazır oluyo ben cok memnunum ve cok basarılı bi ürün.fiyt ise 190tl idi.. saygılarr...
    dostum varmı bırlasda tanıdık soramadım ben maıl adreslerı yok telde acamadım işyerındeyım tanıdık varsa sararsan sevinirim varmı ellerinde baska izmire yolayabilirlermi falan
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet info flashda bilgi vardı bazıları yırtılıyor S5 olanı ile değiştirilmesi gerekli olduğu yazıyordu
    S5 olanı aramıştım bulamamıştım fiyat nedir acaba?
    65,19 TL. Sadece ref. kodu verilerek sipariş edilebilir. Eğer ismiyle kullanılırsa A9 gelecektir.

0801.FL ref. kodlu mili kullanan var mı aranızda? veya Komple motor değiştiren?(bunu yapan varmış)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)