inan rahatsızlıkla alakası yok;ama kurallar böyle...aynı tavırla zamanında ben de karşılaştım;onun için yazdım...ki hala da daha muhattab oldugumuz kişinin adını bilmeden yazıyoruz...neyse uzadı bu;sana iyi forumlar dilerim arkadaşım...ayrıca;sıkıntınla ilgili olarak ta;egzantriklerine kayışlarına vs. baktır derim...bunları yaptırırken de içinin rahat olması için yetkili servise gitmeni öneririm...bırak arabanı;sorunu çözsünler,yapsınlar,geri versinler...yoksa ahmet birşey der,mehmet birşey der;hem kafan karışır,hem de sorunun çözülmesi uzar gereksizyere...
kardeşim sesten anladığım kadarıyla eksantrik seti.arızanın sebebine gelince zincir gergisi arızalı.arızanın sebebi bildiğiniz gibi araç yağ pompasından aldığı basınçla gergi pistonu zinciri geriyor büyük ihtimal şu an gergi görevinini yapmıyor zincir gergin olmadığı için yuvada ses yapıyor.sorun zincir seti ve gergi değişerek çözülebilir(sentenin konturolünü yapınız....![]()
1440.S5 standart hava boruları tesisatı kullanan arkadaşlar için iyi bir 1440.A9 alternatifidir(200 kmlik yüksek sürat(210-235kms arası) testine istinaden). A9'da yüksek ısı neticesinde oluşan kelepçe noktalarındaki deformasyon S5'te şimdilik görülmedi. A9'da aynı yol aynı disiplinde deforme olacağını belli ediyordu.
S5'i Servicebox'ta şu an için göremezsiniz.
215/40 ve 3.5'luk HR'ları taktırdım bugün, çok memnunum özetle, resim ekleyeceğim, eski haline alışınca şuan yere yakınlığı Ferrari gibi geldi banalastiklerle ilgili de sıkıntı olmadı, hem sürtmedi hem de muhteşem bir yol tutuş oldu, her türlü destek için teşekkür ederim sizlere...
alakasız belki ama bişey sorucam ilgiyle takip ediyorum bu konuyu. mersinde birtane rc le mans görmüştüm 06 plaka olması lazımdı inanılmaz güzl bir sesi vardı. genç bi arkadaş kullanıyordu. ilk ve son görüşüm oldu. o arkadaş siteye üyemi veya bilen varsa ondaki egzos nedir necidir blowu nedir bilen varmı?
valla pek göremedim işte ne olduğunu yani inceleyemedim pek arabayı detay veremiorm. ben site kapısındaydım oda yavas yavas ckıyodu siteden düşük devirde bööööö ses çıkiodu hatta bizimkiler bu ne ya fln dedi suratını buruşturarak. bi sıksında ne olduğunu anlarsınız dedim harbiden düzlükte bi koydu çatapata çuff sonra yakından ilgili bi şekilde gülümseyerek vay be bu ne dediler![]()
kardeşim alt kule gergisini birlas motorsporttan aldım ist.dan. ürünün naylonunda sparco yazıyodu buarada. ama ben omp diye aldımmontaj cok basit 15 dk da taktık,tek incelik arka tarafa sıkılan cıvataların gerginin derin kısmına girmemesi oldu onuda cok az sprel ile alınca cuk oldu.tabi adı üstünde gergi
birazda gerdirerek takılıyo
bir babayiğit yardımıyla kullnıma hazır oluyo
ben cok memnunum ve cok basarılı bi ürün.fiyt ise 190tl idi.. saygılarr...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)