User Tag List

Sayfa 244/1195 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.618 ile 4.636 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merak ediyorum neden ısrarla 215 faydalı bişey varda bizmi bilmiyoz.....
    Biraz daha iyi tutunsun diye ayrıca "205" özellikle arkadan biraz dar görünüyor... neden 40 dersen orjinal lastik yükseklik, yuvarlanma metresi vs.. gibi farkları minimumda tutabilmek için.

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz daha iyi tutunsun diye ayrıca "205" özellikle arkadan biraz dar görünüyor... neden 40 dersen orjinal lastik yükseklik, yuvarlanma metresi vs.. gibi farkları minimumda tutabilmek için.
    jant dar olursa ve lastık jantan daha geniş olursa geniş lastik janta tam oturmadığı için lastik tabanı tam yere basarmı? basmaz. bu şuna benzer sana büyük gelen pantolon ne kadar kemer takarsan tak beli büzüşür. kardeş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar az bir farkda sence jant-lastik uyumsuzluğu olur mu? Sonuçta lastik 17'' janta göre yapılmamış mı (215/40 ZR17)?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selamlar benim başımda bir problem var nerden ve neden dolayı sesin geldiğini çözemedim tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirlerse sevinirim..

Araç ilk çalıştığı anda bu ses geliyor ve traktör sesi gibi bir gürültü yapıyor..

Bu arada aracım 207 gt'dir..Videoyu yükledğim adresin linkini aşağıda veriyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Nette araştırıyordum burayada yazdım ve İlk mesajım böyle oldu kusura bakmayın..

http://www.streetfire.net/video/207-...si_2070372.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar az bir farkda sence jant-lastik uyumsuzluğu olur mu? Sonuçta lastik 17'' janta göre yapılmamış mı (215/40 ZR17)?
    farkındaysan her yazdığım senin yanlış lastik takmaman için ama artık yapcak birşey yok sen bilirsin kardeş yaklaşık 5 yıl oto lastik tamirciliği yaptım ama demekki teknoloji bu farkı ortadan kaldırmış şimdiden hayırlı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı katakunti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar benim başımda bir problem var nerden ve neden dolayı sesin geldiğini çözemedim tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirlerse sevinirim..

Araç ilk çalıştığı anda bu ses geliyor ve traktör sesi gibi bir gürültü yapıyor..

Bu arada aracım 207 gt'dir..Videoyu yükledğim adresin linkini aşağıda veriyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Nette araştırıyordum burayada yazdım ve İlk mesajım böyle oldu kusura bakmayın..

hoş geldin
    araç kaç model

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tamam burası forumdur;forumun amacı da yardımlaşıp bilgi alışverişi yapmaktır;ama kuralları da vardır;önce kendini tanıtırsan eğer;eminim aradığın yardımı bulursun...

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk önce chiple ilgili bahsedeyim.. benim muzaffer abinin yaptığı çiple ilgili bir sıkıntım yok. Memnunum.. Top end gücün daha fazla olmasını istedim benzin olayı sıkıntı dedi. Haklı. Bende standalone lara program yazmış ve bu tip mevzulardan biraz anladığım için hak verdim. ( Muzaffer abinin yanında çalışmışlığım da vardır.) Sanıyorum onla ve kendim hem direk chip hem remap dahil 100 lerce araç ve müşteri tecrübem olmuştur. Burada memnuniyet için beklenti önemli unsurlardan biri. Soft kurcalayacaksanız chip iniz intake ve cat back ekzozunuz yeterli olacaktır. Bir sonrası i/c daha sonra decat ve olursa mild cam ler le devam eder. Bence bizim arabalarda gücün kilit noktası defle alakalı.. buyuk beden ve daha fazla lifte sahip supaplar ve portlara ihtiyaç var.( tabıkı bu daha hard bır mevzu) . Stelios kesicide 1.1 bar ( güzel basınç) bastığını söylüyor (211 hp) . Ben özellikle kendi kullanımımda huzurlu olmam diye düşünüyorum. Kullanmadan, tecrube etmeden yorum yapmanın yanlış olduğunu düşündüğüm için test etmekte isterim Chip ten sonra son süratte ( üst devirlerde) isteksizlik söz konusu. Basınç bende 6250 devirlerde 1 barlarda sonra düşüyor ( ama yinede orjinalden daha düşük değil) . Basınç olmasına rağmen böyle olmasının avans haritasıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Bu arada ince bir gazlamaya çıkıyorum. Eğer sesimi duyan varsa buluşabiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lastik 17'' janta göre yapılmış ama jantın offset'i dar kalır 215'lik lastiğe.lastik yanakları 45 olsa bile etli duruyo. 215 45 17 lastik takmış bir 207 rc fotoları vardı bende.bulabilirsem eklerim.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 RC jantı kaç inch genişliğinde. 7" mi ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastiğin çapı ve çevresi itibariyle farklı ebatlar ESP ve ESP'ye bağlı sistemleri yanıltabilir.. Kadran da ayrıca hata yapar *****..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 RC jantı kaç inch genişliğinde. 7" mi ?
    yanlış hatırlamıyorsam 7''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 ler de sürtme olmuyor mu dazlumbazlara falan?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış hatırlamıyorsam 7''
    O zaman 215 lastik sorun çıkartmayacak. 225 bile takıyorlar 7" janta ama bu fazla oluyor. Bende kendi orjinal jantlarıma 215-40-17 takıcam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoş geldin
    araç kaç model
    Hoşbulduk 2007 model 207 GT

RC'ON kardeşim kusura bakma rahatsızlık verdiysem yardımcı olduğun için saol..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bi gün savaş ustanın orda denk gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam araç conta yakmıştı ve bujileri söktüğünde su vardı galiba ve bobinler de oksitlenmişti
    savaş usta da böyle kullanmaya devam etmek kol eğer demişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC jantlar 7x17 standart; altta bir karşılaştırma sunuyorum (isteyen http://www.rimsntires.com/specs.jsp bakabilir)
    Oradan girip kıyaslama yaparsanız son yorumları kopyalıyım buraya:
    215/40 olduğunda => Package is 5 mm (0.2'') closer to suspension/brakes components. Acceptable for most cars.
    215/40 olduğunda => Fenders Package will stick out 5 mm (0.2'') farther. Acceptable for most cars.
    215/40 olduğunda => Wheelwells 100% clear (leaves even more room than OEM)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi gün savaş ustanın orda denk gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam araç conta yakmıştı ve bujileri söktüğünde su vardı galiba ve bobinler de oksitlenmişti
    savaş usta da böyle kullanmaya devam etmek kol eğer demişti
    Evet orda görüşmüştük o günden sonra o şekilde kullanmadım yaptırdım bu sorun sonradan çıktı ortaya ilk çalıştırdıktan sonra 2-3 dakika aşırı gürültülü şekilde çalışıyor ondan sonra düzeliyor ama ilki kadar olmasada gürültülü çalışıyor..

Forumda okuduğum kadarıyla gürültüyle ilgili egzantrik zincirinin kayışından yapıyor demişler ama benim araçtan çıkan ses için de geçerlimidir acaba o parçayı değiştirsek..

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dostum ben 5 cm lik yaylarla 215 40 17 taktım davlumbza sürttü çok ince değen yerlerini trasladım,öle kesme biçme değil çok çok az törpüyle.. ki sende yay yoksa kesin degmez bunun yanında o 205-45-17----215-40-17 konusunda rahat ol hiç bi fark ve uyumsuzluk söz konusu değil o janta tam ölçüdür ofsetiye alakası yok rht ol.. ya bu ssp olayınıda söliyim amortisörleri değiştrdim-yaylar ona keza-lastikler yukarda-artı bide alt kule gergisi taktım omp nin.. hala faal ssp yazılımdır,yada farklı speclere girmeden pejoya bişi olmaaz cümleye masallahhhhh....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)