ben suan bujiden supheleniyorum 900- 1500 arası yapıyor. dediğin gibi ondanda yapabilir müşürlerede bakacagım. :icon_tup:
Printable View
ya birde temin ediyorum suankinden enaz 2lt az yakıcaksınız arkadaslar..
hemen hemen hepimiz performansa yönelik kullanıyoruz araclarımızı.zaten yakıtımız yüksek,balata ömrü kısa,işçilik zor ve benzin pahalı..
valla ben hakkını vererek kullanınca orjinal balata 9-10 bin de yandı bitti kül oldu..
tüketim 15 lere prfrmans dibe çöktü..
50000km bu ortalama ve güç kaybı olmadan dayanması ve artı ki bence enönemlisi bu: hızlanmadaki artısı ve verdiği keyif kesinlikle vazgecilmez..
20 hp yazılımdan kazancınız kısa sürede zaten ucup gidiyo..
bu,bu işin ve sporun temel taslarından bence..
saygılar..:icon_tup:
arkadaşlar dün naman la konusurken e tunersin yeni teknik dosya yayınladıgını soyledı etuners : Technical File lınk burda basınc dalgalanmalırı ile ılgılı sıkıntıların burdanda kaynakalanabıleceğini söyliyor incelemeye değer diye düşündüm .
arkadaşlar ben de tekrardan dynoya soktum benim aracı,
tekerde 190 hp cıvarı bi güç gözüküyor.
ancak şöyle bir durum var gözüme çarpan;
ölçümü yaparken hava soğuk olması nedeniyle fanı çalıştırmadılar, intake temperature baya yükselmişti, ben de uyardım fanı çalıştırarak tekrar ölçüm yapıldı,
iki ölçüm arasında 15 20 beygir fark oluştu, ölçümü yapan eleman bile şaşırdı.
burdan çıkan sonuç intercooler epey bi önemliymiş,
yaza kadar benimde bi cupra intercooleri edinmem lazım
demek yakıt buharını bile yakmak için sistem yapılmış. çok hoş.:icon_tup:
fatihim takınca bir deneyelim zır stok JCW ile :)
bu arada arkadaşlar "runflat" lastik isteyen olur mu acaba?
sıfır durumda continental 195.45.17 olacak elimde.
cumartesi arabayı aldığım gibi lastikçiye gidip sökecem üzerinden..
http://www.erkekadamiz.biz/yarisci-ruhlu-ds3-1732.aspx
şu ds3 202hp lik olan nasıl 2.2bar basıyor ya :D
Enjektörlerden sonra buji patlaması kesildi. Ancak güç kaybı devam ve iyi birşey: P0299 hatası oluşuyor. Düşük turbo basıncı. Şu elektrovanayı deneyeceğim 40 liraymış.
Forge u da daha takamadım yoğunluktan.. 207 ve RC yazılarımı bile yapıştıramadım. Apaçi gibi dolanıyorum ortalıkta:D
Dün biraz BSi ayarlarıyla oynadım. Yakıt Pompasının voltajıyla ilgili bir ayar vardı onu yükseltmiştim. Bir de klima kompresör yönetim şemasını değiştirdiydim.
Klimayı denemek aklıma gelmedi. Ama bugün hiç kesiklik yapmadı. Ki dolu bir TT ye kafa tutmaya çalışıyordum.
Kesiklik olmamasına rağmen üst devirler stock a göre daha zayıf. Ama diğer yandan 4000deki tepkiye TT yetişmekte zorlandı Sonra uzadı bir kez de etrafımda tur attı :D
yakıt pompası voltajını yukseltmek ne sağlar bize naman ayrıca kesıklık sorunun gectı gıbı o zaman ust devır hızlanma sorununu yazılımla ılgılı oldugunu basdan berı bılıyoruz zaten