Ankarada ostimde bitane siyah rc varmış herşeyi orjinal baya sağlam patlamış çekicinin üstünde duruyomuş bikaç gündür siteden birinin değildir inş![]()
Ankarada ostimde bitane siyah rc varmış herşeyi orjinal baya sağlam patlamış çekicinin üstünde duruyomuş bikaç gündür siteden birinin değildir inş![]()
Ankaralı bir tane siyah RC biliyorum ben streetfire da filan bir dünya roll videosu olan umarım o değildir. Can dı sanırım adı.
Peugeot 207 1.4 HDi Trendy 2007 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Ya araba iğrenç öteside spoilerı çok hoşuma gitti![]()
abi alıp bronz çaktırabilirsiniz demek![]()
Peugeot Yedek Parça Balata 125 TL
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Benim Bridgestone Potenzalar miladını doldurdu. 3marka arasında kararsızım, kullanan,deneyen arkadaslardan yardım bekliyorum
Pirelli P-zero nero
Michelin Pilot sport3
Continental sportcontact3
eski aracımda Michelin vardı memnundum yol tutus guzeldı cabuk ısınıyordu sehiriçi ideal kullanımı vardı ama pırelli denemek istiyorum yeni alırken
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
P zero neroyu hiç denemedim yorum yapmayayım ama tarıks beğenmişti
Pilot sport 3 te kullanmadım ama kullananlar pilotsport 2 ye göre daha "konforlu" bir lastik olduğunu söylemekte. Ama pilot sport 2 nin meşhur kuru zemindeki yol tutuşu pilot sport 3 te yok diyorlar
Sport contact 3 ise iyi bir lastiktir, kurudada ıslakta da iyi yol tutar. Bu ard arda bitirdiğim 3. takım sport contact 3 ve diyebilirim ki 25.000 km den sonra artık lastik sertleşmeye başlıyor ve soğukta tutmamaya başlıyor ama bunun öncesinde gayet iyi bir yol tutuşu var (sürekli kullanılan yağmur çamur demeden kullanılan 25.000 km nin ardından)
Potenza S001 kullanıyorum lastik piyasaya çıkalı 1 sene olmadı sanırım, sportcontact 3 ten kuru zeminde daha iyi bir yol tutuşu var ve lastik kesinlikle yumuşak taban yapısına sahip soğuk zeminde de gayet güzel tutuyor adrenalinin aksine, öneririm. Kesinlikle bu yazdığınız alternatiflerin arasına s001 de ekleyin ben memnunum şu anda
selamlar tarık ismim bursa dan,yaklaşık 2 hafta evvel 2. el bir rc aldım.köpekbalığı grisi 34 ua plaka idi eski plakası..leon fr ımı satıp bu aracı aldım ve pişman olmadım gerçekten tatmin ediyor.
burası rc olarak en çok paylaşım olan site yaklaşık 180 sayfayı 1 haftada okudum.
sonuç olarak cut off ile başlamak istiyorum.
cutoff a kaçlık boru yaptırmak en iyisi ayrıca bir çok egsozcu paslanmaz boruya kaynak zor ve malzeme yok diye burun kıvırıyor.sizce bu işlem için demir boru kullanılmalı mı yoksa paslanmaz ve kaç mm çap en uygundur?
benim düşündüğüm yokohama advan rft ... hem rft olması hemde pilot 3 den adet başına 100 lira ucuz olması cezbediyor. Stepneyi de çıkarabılırım. zaten zayıflatmak lazım, çok kilolu...![]()
İşte link Özgür ben
http://www.techturkey.com/forum/modi...ayarlayin.html
PZerı Nero kullanıyorum orjinal ebatta.. 2007 üretimi.. 2009 da taktım. 40 küsür bin km yaptım. Zaten sana da söyledim diye hatırlıyorum. Kurusu Potenzalara göre çok daha iyi. Çok daha spor. Ama Potenzalara göre daha sert ve de sesli bir lastik. 170-180'den sonra ıslakta gidiyormuşsun gibi ses yapıyor kanalları. Beni lastikle ilgili rahatsız eden tek unsur bu. Islak performansı Potenza'dan bana göre 1 gıdım daha zayıf ama ben düz gitmeyi sevmeyen bir adam olduğumdan işime geliyor.
Güle güle kullanın. Zannediyorum aracı biliyorum İstanbul'dan. Bir önceki sahibi ile Burger King'te denk gelmiştim. Oldukça temiz duruyordu dışarıdan. Ben de çamur içindeydim biraz eziklik hissettiydim
Abi İzmir'e pahalı lastik gereksiz para zaten.. Süper kaygan eriyik asfaltlarında sürtünme olmadığından Pzero gibi bi lastik 40bin km gitti altımda daha bi 7000 de gider. Hani sakin gittiğimi de gören olmamıştır ona rağmen
Stepne sende fulldü galiba.. Mantıklı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)