Tesekkur ederim bro :) istem dışı oldu ;p
Printable View
Özgür abi rx8 le videolarını izledimde maşallah canavar gibi yürüyorsun Allah kaza bela vermesin videodan sonra merak ettim stock RC ile stock RX8 yürüse sonuç nasıl olur ?
Bro o gördüğün yağmurun benzeri her sonbahar-kış 7-8 kez olur.İşin ilginci ise o derece yağan yağmurdan 1 saat sonra güneş çıkabilmesidir.Yarın hava açık olacak muhtemelen açarsa çeker koyarım fotoyu..i
Ya bro deneme önemli değilde ben sana benim aracı kullandıramadım aklımdaydı dün akşam içimde kaldı.Bayram münasebeti ile de seninle fazla ilgilenemedik kusurumuza bakma.:(
Tüm araçlarımıza MaşAllah..Sen şu turbo işini biran önce hallet istediğin zaman linkini. veririm..:icon_tup:
numan nıcklı kardeşimiz deniz irdedir eski irde servisin sahibi, bayiliği bıraktıkdan sonra kendını pek göremez olduk ancak araştırmacı yonu bence tr deki peugeot konusunda en gelişmiş kişidir her konuda çok yardımlarını görmüşümdür irde servisin kapanması izmir için büyük kayıpdır bence.
Çamdibinde halil öztürkde sadık var ırdenın eskı sefi servis danısmanı bence ızmırde su an en iyisi o rc konsunda.
sadık beyı bende duymuştum ama nerde calıstığını bılmıyordum ıyı oldu oğrendığım ....evet izmir servis yönünden baya bır zayıf arkadaşım kavuklarda servıste çalışıyor gecen aramızda gecen muhabbet abi dedı bır tane araba geldı arızası var arızayı bulamadılar aynı arabadan bır tane sıfır cektıler yanına teker teker butun parçaları sok tak deneyerek bulmaya calıstılar ağlanacak halımıze guluyoruz dedım sonra ıstanbuldan bır adam geldı adam arabayla bır tur attı cıhaza bağladı arızayı nokta atışı buldu dedı adam yolda gıderken enjoktor kodlaması yapıyormuş cok zayıf ızmır cokkkk..............
shift light'er hakkında bilgisi olan varmı. boost sati afr saati arıyorum nerden temin edebilrm en uygun olarak
tüketim suanda 3892km oldu 14.2 gösterior... selamlarrrrrrrr
Emniyet kemerini çıkartıp koltukta oturunca yanıyor bende o ışıklar.Teşekkürler.
bide hybrid turbo hakkında bilgisi olan varmıdır. selamlar
35rc plakali arac kimindi? Karsiyakada gordum foto cektim.
Atalay ,
Shift lighter aldım ama beyinden nereden sinyal alacağımızı bulamadığım için duruyor .AFR ve boost için sitedeki elektronik satışlar bölümünü takip etmeni tavsiye ederim..
istanbulda bayramın 3 günüydü heralde 06 plakalı 207 rc siyah renk aynaları kırmızı idi kadıköy altıyolda park halindeydi burdansa selam olsun .
Antalyada 06 J plakalı kırmızı bir RC makas makas dolanıyormuş duyumlarını aldık :D :D aramızdanmı?
Connecting site...
aracı yarın baktırıcam varmı tanıyan ?
Merhaba ilani olmayan kazasiz boyasiz dusuk km de. Kiyida kosede aracini satmak.isteyen varmi
Connecting site... galeriden olduguna bakma ilk sahibi sattı aracı
Ya arkadaş daha önce paylaştığım mavi RC videoları vardı hatırlarsınız eleman revo stg1 Golf R , 315 hp lik Focus ST, octavia 1.8t larla deniyordu.Youtube videosuna yorum yaptım nasıl stok turbo ile 250+ hp aldınız diye?
adam cevap yazmış ;Enteresan..
stock turbo, yes on dyno 260hp 382nm, and on verry agressive firmware 270hp 400nm.. but not for every day.
burda da videoları var..
nedir setup dedim cavap yazmış yine :)
98-100ron + WAI injection(in summer time only water). Full free flow 63.5mm exhaust, cold air intake, Seat cupra Intercooler+ boost pipes. My result surprised Stelios =) Why only 240? Stelios can make 290hp on your big turbo
Evet sormak lazım stelios a neden 290 değil diye :)
vs Peugeot 207RC (Crazyik) part 5
Burda da elemanın RC nin gelişim aşamaları ve postları var aracı ile ilgili..
Google Çeviri
http://b.a.d-cd.net/998d468s-960.jpg
Rusyadan devam :)
Adamlar da yenilenen 408 :) 4007 ve 4008 var bizde yok :(
http://www.aves-peugeot.ru/models/?P...77099072b74131
Merhaba arkadaşlar mini cooper r56 downpipe ı rc ye uyarmı ben biraz araştirdim uyuyo gibi bide sizlere soriyim dedim birde dp kaç mm olursa sağlıklı çalışır çap ın çalışma açısından bi önemi varmı
R56 cooper downpipe rc ye uyumlumudur ?
Şimdi onlar düşünsün hehehehe..
http://d.a.d-cd.net/a393738s-960.jpg