Daha güçlü olan araca daha güçlü fren lazım olur düşüncesi belkide biraz da fantazi.
Aslında daha da acil olan kilit , coil , semi slick (ahahah görende 400 hp araç yapıyoruz zannedecek)
Printable View
Daha güçlü olan araca daha güçlü fren lazım olur düşüncesi belkide biraz da fantazi.
Aslında daha da acil olan kilit , coil , semi slick (ahahah görende 400 hp araç yapıyoruz zannedecek)
özgür abicim seni seviyorum görüşmek dileğiyle..
özgür, dost tavsiyesi dinleyip intercooler siparisimi verdim bugun bi kac gune gelicek insallah :D
montaj aşamaları için yardıma ihtiyacım olucak ama, destegini esirgemezsin umarım, daha powerflex montajı var :D seninki noldu yaw ne alemde?
Yeni turbolarla son süratler artacak orası muhakkak.
Ama mevcut 230kms sürat turbodan sonra da aynı 230 kms :)
Sürekli olarak 200+ süratlerde uzun frenajlar yapmayı(örn. 240Kms--> 100Kms) düşünmediğiniz sürece bence frenlere ayıracağınız maliyeti başka bir yere kaydırın derim.
Zaten iyi bizim frenler.
Tabi arabalar sizin fanteziler sizin :D:D
207 RC nin std. frenleri çok başarılı
Yapacağınız işlemlerden sonra fren iyileştirme işlemi listenin sonlarına atılabilir rahatlıkla
Bakınız Polo GTI, VW hiç dert etmemiş sizin gibi ,nerdeyse 1.2 polodaki gibi fren sistemi koymuş :D
denıze kesınlıkle katılıyorum 34-36 metre durus mesafesı var katalogda ,305 mm ön disk hıc yabana atılır deyıl en fazla hortumlar değiştirilir onuda yapanı görmedim üretim yok sanırım
Tamam Intercooler geliyorsa proje başlamış demektir.Montaj işi basit hel bir gelsin.
Tolga Ağabey in turbosunu da almanı tavsiye ederim bütçen müsait se..Veya rezerve et :D:D Sonra alırsın..
Benim powerflex gelmedi satıcı paramı geri ödedi.Şimdliik askıda o iş..
-Interooler
-Turbo
-Cut-out
-Borular
-Methanol kit
-re-map
Bunları yavaş yavaş yapabilirsin.Turbo en sona kalabilir .O setupa göre bir yazılım isteriz stelio dan.
Güzellği şu bire kere para verdikten sonra setup değişiklğinde ücretsiz güncelliyor yazılımı.
özgür abi msj larını sıl pm atamıyorum :D
Tolga abi turbo nekadara patlar bize, bi pm atabilirmisin Tolga abi?
Dusunmuyo diilim zaten ;)
Su setup degistikce remap ucretsiz olayi supermis :D intercooler bi takilsin ilk is remap ve cutout zaten ;)
Benimde anahtar kabi gelmedi daha nasil geri isticez paypaldan paramizi, bulamadim ben yaw :s ebaydende baktimda gelmedi melmedi diye sadece saticiyla iletisime gecme bolumu var, yok gelmedi onaylamiyorum fln gibi bisey bulamadim.. :s
Tolga abiye vermedim daha ,ofiste Turbo bende mışıl mışıl uyuyo :)))
İsmail Video yu daha atamadın mı :) Aslan sesi duymak istiyorum
Öncelikle Herkese Merhabalar Forumu devamlı takip ediyordum yakin zamanda bende size aracımda yaptıgım uygulamaları paylaşıcam...
Haftaya Seat Leon İntercolorumuz geliyor ve turbomuz büyütülüyor şu anda aracımda :
Yazılım + max flow raid intake kit + Sprintbooster + FORGE BLOW of + Cut-out + Komple 70'lik Düz Boru (Free Flow )
Disklerden cevap geldi ;
Antalyalogy´isimli üyeden Alıntı
otosupermarket´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Maalesef diskin hiç girişi olmadı daha önce.
Ön balatanın listesi 244,52 TL ancak bu da şu anda stoklarda mevcut değil.
Bir tek arka balata mevcut şu anda:
PEUGEOT 207 RC Spor Fren Balatası Arka - EBC Red Stuff | EBC FREN BALATASI (SPOR TİP) | OtoSuperMarket.com
Buradaki fiyattan kredi kartı tek çekim veya havale için %10 indiriminiz mevcut. Eğer diski ve ön balatayı, ön ödemeli sipariş ile getirtmek isterseniz, diskin fiyatını öğrenebiliriz İngiltere'den
saygılar
Selamlar ,
Dediğiniz şekilde Ön Disk ve balatanın fiyatını öğrenirsek iyi olur..
Teşekkürler..
Ön Diskin listesi 450 TL, ön balata da 244 TL.. Bu fiyatlardan da %10 indiriminiz mevcut tek çekim veya havale için.. Ödemeyi yapmanız durumunda bir sonraki ithalat programına konulabilir bu ürünler. Tahminen 6-8 hafta içerisinde de buraya gelir.
Arkadaşlar % 10 indirimle ön fren diski +ön ve arka balatalar 844 oluyor.
Deniz in dediği gibi RC lere belki gerekli olmayabilir ama bildiğim kadarı ile GT lerin fren sistemi daha zayıf. GT sahipleri düşünebilir bence..
207 RC
ön fren diski 4249.85 = 279TL
ön fren balatası 4254.88 = 124 TL
arka fren balatası 4254.19 = 137 TL
toplam = 541 TL
arkadaşlar alacak olanlar hiç düşünmeden alsın benım haram beygır coopera jcw(brembo) komple takım dısk,balata,beyınleri vs. 3500 tl çelik fren hortumlarına da 220tl ,motul hıdrolık yağı falan iyi paralar ödemiştim.haaa çok mu fark ettı muhakkak kı farkı var ısınma derdı falan yok ama *** yemenın danıskası yanı :) ALLAH kullanmak nasip etmedı çok şükür ama basınca da duracak gıbı hıs verıyor orasıda tartışılmaz..
Td 05 big turbo isteyenler bana p.m yoluyla ulasabilir :)
Eğer size 207 Rc - Gt orjinal disk ve balata lazımsa peugeot parçacı arkadaşımdan uygun bir fiyat alabilirim ?
Turbo ceketlerimizin de siparişini verdik.-nihat
Medium size..
Aldığımız ürün bu ,
Turbo blanket, Turbo beenie,Turbocharger heat shield | eBay
http://www.antbirlik.com.tr/alp/ic.jpg