karşınızda benim filtrem ahaahahahhh ihuuuuu :(( nası ozledim.
Printable View
Peugeot Service Box
0816.H9
arkadaslar, şanzıman yagı degistirilirmi? aramızda degistirenler vardı aslında ama dün muhabbet esnasında şanzıman yaglarının ömürlük olduğu, yag boşaltılırken içerisindeki tortuların kalıp diğer konulan yagla karaısımında problem cıkartabilecegi gibi bir şey soylendi. yorumlarınız?
http://public.servicebox.peugeot.com...7/00076376.jpg
01
0801 EF
RP 0801 FL
01
01MOTOR EKSANTRİK MİLİ
ADM- BİTİŞ OPR 11829
0801 FL
01
ADM- BAŞLANGIÇ OPR 11830
02
0801 EG
01
MOTOR EKSANTRİK MİLİ
ECH
03
RP 0805 K1
MOT EKSANTRİK MİLİ PİNYON DİŞL
ADM
04
0805 H6
RP 0805 K3
MOT EKSANTRİK MİLİ PİNYON DİŞL
ECH
05
0806 77
ÇEŞİT MALZE ÇENGELLİ VİDA
M10X52
06
0806 69
RP 0806 78
M10-30
07
0816 H9
DAĞITIM ZİNCİRİ
link to associated invoicing time
08
0818 29
MOTOR DAĞITIM PATENİ
09
0250 57
02
DIAM 6X100-20
10
0818 30
EKSANTRİK ZİNCİRİ KILAVUZU
11
0818 31
EKSANTRİK ZİNCİRİ KILAVUZU
12
0820 26
02
MİL CIVATASI
M8
13
0820 27
MİL CIVATASI
M14
14
0829 G3
DAĞITIM GERİCİSİ
15
0513 C8
MOTOR DAĞITIM PİNYON DİŞLİSİ
16
0807 37
RP 0807 39
SIZDIRMAZLIK YÜZÜĞÜ
- BİTİŞ OPR 11829
0807 39
02
- BAŞLANGIÇ OPR 11830
17
0820 28
DAĞITIM GERİCİSİ CONTASI
19
0829 G9
DAĞITIM GERİCİSİ CONTASI
Herkese tekrar selam. uzun zamandır foruma bakamıyordum. baya gelişmeler var. yeni üyeler var. herkese kolay gelsin ve yeni gelenlere hoşgeldin diyeyim.
artık burada bilgim olan konularda fazlasıyla size destek vermeye çalışacağım.
Ben geçen bakımda şanzıman yağını değiştirdim.Turhat da gerek yok dedi ben içim rahat olsun diye değiştirdim negatif bir durum yok cırtlama yoktu zaten değiştirdikden sonrada cırtlama olmadı bişey fark ettimi derseniz çok bişey fark etmedi açıkcası.psikolojik rahatlık sadece:D
Ya 2. Mi baz alicaz ortalama tuketim icin 3. Mu? Ozgur soylemisti unuttum yine :/
Bu arada dun bizim gruptan cocuklardan biri opc nurnburning aldi jantlari gordum bittim , bende boyamak istiyordum ama tonda kararsizdim.
http://t1310.hizliresim.com/1g/x/u1l65.jpg
Arabayi aksilik cikmazsa en kisa zamanda takoza alip icini disini bu tona boyamayi dusunuyorum , nasil sizce ?
Jant gobeginde ki aslan krom mu kalmali yoksa komple boyanmali mi?
Gorusleriniz?
2 veya 3 senin tercihine kalmış
ben 3.yü arabayı aldığımdan beri sıfırlamadım, 2.yi de benzin aldıkça sıfırlıyorum
Jant ayna kapagi ve spolier ayninton olmali bence..arkadasiniz fethiyedekini mi aldi kaca birakmislar acaba ?
Zinciri tek başına değiştirmeniz hiç bir işe yaramaz zincir az yada çok tekrar uzar
o zincirin uzamasının sebebi de zincir gergisinin zayıf yani eski tip olması
zincir, zincir kızakları, zincir gergisi, krank göbeği + civatasını ve bir kaç parça daha değiştirmeniz gerekki birdaha böyle bir sorunla karşılaşmayın
zinciri değiştirirken de örneğin krank göbeğin vidası artı egzantrik kasnak vidaları da sökülecek ve bu vidalar bir kerelik olduğundan değiştirilmesi şart
Servisler genelde Zincir gergisini değiştirip hallettik diyip müşteriyi evine yolluyorlar
Bu kısa vadeli bir çözüm çünkü er yada geç tekrar zinicr uzayabilir sente kayabilir
Zincir sesi ve Sente kayma sorunundan tamamen kurtulmanın reçetesi alttaki parçaların tamamını değiştirmektir...
He zaten tüm bunlar gerekli olmasa etuners kendi sitelerinde paylaşmazdı
yani kısacası;
080677 Egzantrik kasnak vidası
080678 '' '' ''
0816H9 Zincir
081829 Üst Zincir Kızağı
025057 Üst zincir Kızağı Sabitleme Vidası
081830 Zincir Kızağı
081831 Zincir Kızağı
0829G3 Zincir Gergisi
0513C8 Zinciri Krank tarafında döndüren Dişli
0513 E1 Krank Göbeği
1606466680 Krank Göbeğini ve Zinciri Alttan Sabitleyen Civata
Parça Listesi korkutmasın tüm bunların indirimsiz liste fiyatı 236 TL
bu dediklerim de genelde ilk çıkanları yani 2008 2009 modelleri kapsıyor
daha yeni modellerde tüm sorunlar zaten giderilmiş tüm parçalar günceldir
http://img30.imageshack.us/img30/5859/ofgu.jpg
bak şimdi;
krank göbeği yani 0513E1 7 numara oluyor
0513C8 disliden de göründüğü gibi 2 adet mevcut ikisi yanyana sağda kalan yağ pompasını döndürüyor soldaki de Zinciri
benim bahsettiğim soldaki dolayısıyla krankla vs ile işimiz yok
sağ davlumbazın altında kalıyor bu kısım ulaşılması kolay
Öncelikle herkese merhaba.208 gti aracıma egzoz yaptırdım şimdi filtre yapmayı düşünüyorum ve düzgün bir şekilde nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.207 lerin sol ön far arkasında bir boşluk var en uygun soğuk havayı oaradan alıyoruz 208 lerde nasıl bilmiyorum ama fikir vermesi açısından foto paylaşayım..
http://www.forgemotorsport.co.uk/ima...s/FMIND207.jpg
rıca etsem resmi birazdaha buyuk eklermisin .
http://www.forgemotorsport.co.uk/ima...s/FMIND207.jpg[/QUOTE]
Merhaba iyi günler. forum bilgim sıfırdır öncelikle belirtmek isterim :) bu konu ve burada bulunan abilerim kardeşlerim sayesinde bende en kısa zamanda bir 207rc sahibi olacağım inşallah. 2009 yılından beri yazdığınız yazıları yeni bitirebildim :) aşağıda linki bulunan Ankarada ki araç hakkında bilgisi olan tanıyan var ise bilgi vermenizi rica ederim.iyi forumlar , kazasız belasız sürüşler dilerim.
Connecting site...
Selam Bülent hoş geldin.Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.Araç temiz duruyor km si ve fiyatıda güzel bir sorunu yoksa alınır gibi duruyor.
merhaba aramıza hoş geldin diyelim öncelikle..
araçta gördüğüm kadarı ile parrot bluetooth kit ve 4lü çakmak girişi var :D :D herkez aynı anda sigarasını yakabilir arac full dolu bile olsa :D
şaka bi yana, bu renge güvenemiyorum ben, konyada pertten toplama full boyalı bir arac vardı, oysa iş yapmaz ama bilmiyoruz tabi.. senin dedigine göre 2 parça.. bu renk çok fazla yok Türkiye'de, o yüzden korkutuyo pert olan o araç çıkabilir diye..
merhaba hoşbulduk.
4'lü çakmak girişi ekstra bir özelliği olsa gerek :) benimde dikkatimi çekti fakat ne olduğu konusunda bi fikrim oluşmadı gerçekten :)
bilgilerin için çok teşekkür ederim, füme olarak bende pek rc göremedim. dediğinde haklı olabilirsin.
bu araba alım satım işlerini oldum olası hiç sevmiyorum. piyasa üçkağıtçılar ile dolu. kim kime ne yutturursa :) "güven" duygusunun anlamını bilen pek kimse kalmadı. :) ben biraz daha detaylı araştırayım. Belki ankaradan bir bilen çıkabilir.
bu arada sizlerin sohbetleri diğer forumlardaki gibi seviyesizce değil. çok hoş bir konu :icon_tup: keşke bende daha detaylı bilgilere sahip olabilsem ve sohbetlerinize katılabilsem :) ama şimdilik sadece takipçiyim . aracı alınca artık biraz daha katılımcı olabilirim. :)
tekrardan teşekkürler.
Mersinde kirmizi var 33000 tl etiket fiyatli guzel bir araba onunlada konusmustum ben 31500 son diyordu ama daha assagilari da kasilabilir. Fiyata aldirma ben kendi aracimi etiketinden 3000 tl asagi aldim
Forumdan yine bi iki ay once arac alan bir arkadasin arabasinada bakmistim 36000 den 32 demisti adam yani arastirmani genis tut , sormaktan cekinme