aynen yazılımsız RC RC değildir :) Yaptırdıktan sonra stok bir RC bulup sürün derim :D:D:D:D
Printable View
Gt içinde gecirlimi acaba bu dedikleriniz arada zaten 25hp gibi bi fark var yazılımla bi stock RC kadar olurmu? (bi yazılım yaptıramadım :) ). Lemans kullandım 25hpyi hissettiriyodu bariz Gt ye göre daha çabuk bitiriyodu sarmaya çalışıyodu sadece forge blowoff ve orta iptaldi sanırım.
dp, orjinal boru sonda hks, mantar filtre kiti forge tarzı çamurluk içinde vardı cooler alıp yazılım yaptırcaktım aklımdaki buydu ama polise yakalanınca egsozdan hepsini söktüm şuan benzin koyup geziyorum :)
Herkese merhaba ;
Bugun servise gittim henüz 80bin bakımına 5 bin km var yalnız aklıma takılan bır sey var ağır bakımı.Konustum servisle ve bana soylenen sizin araclarınızda ağır bakım diye bir şey yok trigeriniz olmadıgından gerek duyulmuyor.Sadece zincir ses yaptıgında degıstırılmelıdır dediler. Ve 20 bin km önce sente atlama sorunum serviste çözüldü bu çözülürken butu aksamlar degısmıs bunu soyledır.Sizce ne yapmam gerek kararsız kaldım.
Arkadaşlar bi kaç parçam var. İsteyenler ulaşabilir..
***** site linki
K&N kutu içi filtre kiti
Connecting site...
DS3R "R" bagaj logosu
Connecting site...
Greddy 76'lık Eksoz
Connecting site...
Toyo T1R 215/45R17
Connecting site...
tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın
bide arkadan vurdur tamamdır kardeşim. ahahah lan yagız lan yagızzz
Apo hayırlı olsun artık gelmezsin konuya :)
207 rc sente probleminin belirtileri nelerdir? geçmişe dönük konuya baktığımda net bir yazı göremedim sabah sesli çalışma olur deniyor thp motorlar zate ilk çalıştırmada sesli çalışıyor.... motor arıza ışığı yanmadan araç kendini güvenli moda alıp fakir-zengin hatası verirmi mesela ? hata kodu olarak ne görünüyor ?
Aracı cihaza bağlıyıp hata kodu var mı ona bakmak lazım öncelikle...
P2191 hatası sentenin bozuk olduğunu belirtir.
Bunun dışında bujiler ve bobinler sağlamsa, stock yazılımda, araç rölantide ve klima kapalıyken motor üstüne elinizi koyun. Belli belirsiz teklemeler hissediyorsanız sente yine bozuk olabilir.
En temiz kontrol yöntemi üst kapağın açılıp sente kontrol prosedürünün uygulanmasıdır.
Sente problemi 2009 larda goruluyo mu ?
Zincir sesi sente atlamış anlamına gelmiyor ancak..
Ben sana vuracam atim kardesim canim benim :D ahahah
Oh beaaaa :D
Dün gece için, erkay-tufan-selçuk ile özgüre teşekkürederim,tanışmak güzeldi.
http://img194.imageshack.us/img194/6513/zdzd.jpg
dün geceki denemeler noldu kim kimle denedi
Kim kiminle nerede nasil neyapiyo... :D sonuclari paylasalim arkadaslar, yokmu hic video?
ben fer ile denedim, geçiyor beni 3-4boy baya güzel yürüyor ferhatın arabası
erkay ile 1kere 3te bastık onda geçti, sonra 2de bastık arabası kesince sapladım :D :p
sanırım s3dv almam gerekiyor artık, bir denicem.
geçildiğimi yazacak kadarda rahatım:D kendi aramızda güzel gazladık
merhaba ben bu etuners foruma uye olamıyorum daha once böyle sorun yasıyan varmı ?.....
Deneyen araçlara MaşAllah..Hani videolar :)
Ahahahahaha...
geçenlerde bır lemans lı ıle tanıştım ama ırtıbat kuramıyom telı falan yok otobanda bır 106 ıle karşılaştım yokuş yukarı 3 ten sonra asıldım ama baya arkada kaldı ya o asılmadı yada okadar gıdıyordu gercı yokuş aşağı ben sallanırken o bastı gectı ama bılemıyom ole denıcem dıye bır hevesım yok denk gelırse denıyom bırde tek kapı Volvo vardı onu gectım hemde baya baya cesmeden konağa kadar 230 ...........
haha aynen kanka. saglık olsun gectı gecıldı yok bızde yarası olan ınsnlar degılız bız ;)
arac kesmesıne ragmen Fer lede iyi yürüdük aman aman acması olmadı. Fer 2 boy ıyılesmiş öncekı denememe göre. bakalım benım farklı olaylar söz konusu yazılım beklemede. kontrol amaclı acacagız yıne üstü. stelio amca oglu öyle istedı :D
4 RC yede masallah dıyelım nazar degmesın. keyıflı gectı benım için. :icon_tup:
Erkay water injection kit almanın zamanı geldi bence bro.Yine de sen bilirsin ama ...