Kim kiminle nerede nasil neyapiyo...sonuclari paylasalim arkadaslar, yokmu hic video?
Kim kiminle nerede nasil neyapiyo...sonuclari paylasalim arkadaslar, yokmu hic video?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ben fer ile denedim, geçiyor beni 3-4boy baya güzel yürüyor ferhatın arabası
erkay ile 1kere 3te bastık onda geçti, sonra 2de bastık arabası kesince sapladım![]()
sanırım s3dv almam gerekiyor artık, bir denicem.
geçildiğimi yazacak kadarda rahatımkendi aramızda güzel gazladık
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
geçenlerde bır lemans lı ıle tanıştım ama ırtıbat kuramıyom telı falan yok otobanda bır 106 ıle karşılaştım yokuş yukarı 3 ten sonra asıldım ama baya arkada kaldı ya o asılmadı yada okadar gıdıyordu gercı yokuş aşağı ben sallanırken o bastı gectı ama bılemıyom ole denıcem dıye bır hevesım yok denk gelırse denıyom bırde tek kapı Volvo vardı onu gectım hemde baya baya cesmeden konağa kadar 230 ...........
haha aynen kanka. saglık olsun gectı gecıldı yok bızde yarası olan ınsnlar degılız bız
arac kesmesıne ragmen Fer lede iyi yürüdük aman aman acması olmadı. Fer 2 boy ıyılesmiş öncekı denememe göre. bakalım benım farklı olaylar söz konusu yazılım beklemede. kontrol amaclı acacagız yıne üstü. stelio amca oglu öyle istedı![]()
4 RC yede masallah dıyelım nazar degmesın. keyıflı gectı benım için.![]()
Deneyen arkadaşlara maşallah.. Allah motorunuza zeval vermesin.
Bu arada artık bende yazılımlıyım.. Yazılımsız RC'ye binilmezmiş onu anladım.![]()
Bide yazılımdan sonra bazen 5500 devir sonrası bir ufak kesiklik oldu. Sürekli yapmaması enteresan.. Yarın Innovate wideband ile log alıp tekrar yeni yazılım isteyeceğiz bakalım.
Ama ne olursa olsun kaderi değişti aracın..![]()
selamlar.ban'ım acıldı tekrar aranızdayım.satılıklar bolumune aracın ilanı koydum bütün karakterleri sahibindendeki gibi büyük yazdım.megersem yasakmış ofsayt a cıktık
. double din kullanan varmı ne oneririsinz kontagın altındaki kısa yollar calısıyormu.
LiveFastDieYoung ~
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)