Arkadaşlar konu açtım lakin burdan da yazmak istiyorum. 207 Gt aramaktayım abartı fiyat olmayan, hakkıyla satılan. Teşekkürler.
Printable View
Arkadaşlar konu açtım lakin burdan da yazmak istiyorum. 207 Gt aramaktayım abartı fiyat olmayan, hakkıyla satılan. Teşekkürler.
watsap grubu güzel oldu
mezuro lazım bir tane boyları ölçemiyoz :D
Merhaba arkadaşlar 01 UC 300 Plakalı Le mans'ı bilen tanıyan varmı aranızda acaba ?
Bodrumdaki Rc dışardan çok iyi duruyordu. Ama yürürü ,içini , sahibini falan bilmiyorum :)
Hep o erkayin yuzunden 207 den soguttu:)
Anladım cok tesekkürler :) lokal boyalar nerelerde ? arabayı baya begendik takibe aldıkta :D
whatsapp gurubumuuuuuuuuu :heyoo::heyoo: :Deli:
Aracımdaki sorun çözüldü dediğiniz gibi bobin bujiler yağ polen benzin filitresi vs.. kadar değiştirdim.Jant yayda H&R 5CM 215/40/17 uygunmudur.Yayını 2.el yada sıfır nerden temin edebilirim?
yanakta düşüyor sürteceğini zannetmiyorum.
benden demesi :)
Orhan Başkan seni roll king ilan ediyoruz.Ve başarılarının devamını diliyoruz...
Hiiiç polemiğe girme bi 1.4 tsi bi de honda tayfası ile uğraşılmaz :)
tork orhan'ın başını döndürdü :D
boost controllerim geldi beyler :D :D
TD05'e birkaç adım kaldı :D :D :D
bana simdi 2 adet tekli 52mm pod lazım...
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225...6yjqFbafoQ.jpg
tsi ve honda tayfasına inat gazlamaya devam durmak yok :) babam ile yanyana gitsem bile ona bile kamera cekicem :) kimse ile polemik yaşamam susmak herzaman en iyisiidir.
Seninde başını döndürcem :D
Way kardeşim bu arkadaş iyi arkadaşdır bilesiniz on numara bir adamdır :)
Slm beyler rc almayı düşünüyormm ankaradaki cam tavanlı kırmızı rc hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi
Orhan abi saolasın ben sadece tarafsız davranıyorum :) bu roll muhabbetleri icin kalp kırmaya gerek yok haksızlık yapıldıgı zaman kızıyorum sende fazla takılma.Araban cok güzel gidiyo masallah nazar degmesin.Tahminimce 1 2 boy cıkarsın önüme hic önemli degil deneyelim tekrar.En azından anlamıs oluruz bujilerden sonra ne kadar hızlandıgını.Video konusu hic sıkıntı degil benim icin rahat rahat paylasabilrsin :D
orhan az bekle sana rakip çıktı :D bizim kel özgüre rc aldık hahahah sana bileyliyorum :D
KW Variant 1 INOX Coilover var satılık !!!
tertemiz yalnızca 5400km kullanılmış
ön amortisörler haftaya Türkiye distribütörü FT Tuning tarafından garantiden sıfırlanacaktır
alacak olan kişi neredeyse sıfır bir coilover setine sahip olacak ama sıfır fiyatından çok altında bir fiyata :)
Sıfırı 3500 TL civarı
istediğim fiyat 2100 TL