Yay ucuz da iş çok.. motoru açmak gerekiyor yukardan yapılamıyor. Bir de Stelios'a mail atacaktım ben unuttum yine.. Emme egzantriği ecu filan farklı yeni RC motorlarında yaylarda buna bağlı olarak sertleştirilmiş olabilir.
Yay ucuz da iş çok.. motoru açmak gerekiyor yukardan yapılamıyor. Bir de Stelios'a mail atacaktım ben unuttum yine.. Emme egzantriği ecu filan farklı yeni RC motorlarında yaylarda buna bağlı olarak sertleştirilmiş olabilir.
naman sılıkon borularda varmı gelısme forumda baska konuda yazmıs cocuklar ızmırde bı yer her turlu boru var falan dıye benım arabayada uygulayalım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Starex'e sıra yazdırmışsın diyorlar?
karşıyakalıozi, anasını sattığımın havaları mevsim normallerine çıksa da sıcakta sıkıştırsam diye bekliyorum. Halen testte anlayacağın. Sıcaklasa havalar daha iyi olacak.. izmir'de silikoncu da silikonlu da çok
Antalyalogy kardeşim yanlış anlamanı istemem ama abi bu filtre cover apartıyla bir yerde açık filtre yine kutu içi olmamış mı?O zaman neden indiriyoruz oraya?
Forge'un yerini arabayı lifte alıp başka bir şekilde suya çamura karşı korumak gerekir. Kaldı ki filtrelerin bir özelliği de zaten sıvıyı tutması.. Arabayı sele filan sokmadıkça yağmur çamur pek etkilemez düşüncesindeyim. öbür türlüsüne de zaten elemanın yaptığı cover engel olmaz gibi geldi.. Su yolunu bulur girer abi
![]()
bu gece akdeniz sanayidfe güzel vakit geçirdik.
özgürün rc nin orta susturucusun iptal etti erkan usatamız,metin ustaa da bize imprezasıyla eşlik etti.özgürün arabanın sesi çok daha iyi oldu![]()
çıkıcak yer bulamadımki bosh a gittim dynoya çıkınca tampon yere oturdu paşaoğluna gitm şu an yapamayız dediler varmı başka gidebilceğim yer mslakta
özgürün arabayı dinle yeter bro...
önceki sayfalara bi göz gezdrdim benim sorunum yazılımın güç dağılımıyla yada turbomuzun ufak oluşuyla alakalı galiba yanlış varsa düzeltn lütfen
nasıl anlıcz peki herhangibi arıza ışığıda yakmıyor yazılımı yapan arkadaşa sordum basınçla alakalı düzeltiriz dedi yarın gidicm bkalım..
Valla görmeden birşey diyemem tabi ama çok sebepten herhangi biri olabilir. Bujileri İridium yap istersen.. 5960.L5 parça kodu. Diğerleri de yedek dursun
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)