BMC Kutu içi Filtre Arıyorum acil.
Printable View
BMC Kutu içi Filtre Arıyorum acil.
K&N var Orhan abi.
G force da 200 yada 225 tl olmali
5000KM kullandım o kadar da toz yoktu. zaten temizledim tekrar.. tertemizdir. düşünürsen yardımcı olurum.
K&N Filtre - Forge Dumpvalve - Downpipe - Yazılım ile 156HP DS3 - 198HP çıkarmıştı
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67487623_n.jpg
ayrıyaten satılık
Forge DumpValve
H&R 35mm Low versiyon yay
63'luk downpipe ve 60 lık düz boru mevcut.
ilgilenenlere..
Bmc dia nasil peki ? 300 tl sifir forumda var
Modifiye parcalarina bak orhan 2 veya 3. Sayfaya dusmus olmali ' bmc dia filtre ' baslikli en kotu 4 e dusmustur. Bence cok makul
Millet cezalar için geçmiş olsun.. :(
207 rc ile 2.0 golf 5 gti ile deneyen oldumu acaba .deneme sonucu iki arac stok haldeyken ne olur
Gunaydin arkadaslar
Sabah arabanin yanina gittigimde on lip'in yarisi yoktu, dun aksamki can sikkinligi ile nerede dustu nasil oldu hic anlamadim.
Sizce yine oem lip mi? Yoksa baska birseyler mi taksak
bizim bi arkadaş opel astra lipi taktı mükemmel oldu ama hangi astranın onu bilmiyorum :D
rc oem eksoz girişi kaç beyler ?
arkadaslar oem jantlar ile Oz ULTRALEGGERA jantlar arasında öncesi sonrası yaptınızmı hiç
mesela oem vs oem specler aynı 4. vites sonu kafa kafaya diyelim. oem VS Oz ULTRALEGGERA specler aynı 4. vitesin sonunda kaç boy fark ediyor. denemesi yapıldımı hiç ? yapıldıysa video falan varmı ? oz olması şartta degil baska hafif jantta olabilir. teneke mesela. bu arada 14 inç oluyormu rc lere ?
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı güzel günler
Benim araçtaki yazılım serviste güncel görünüyor.Fakat bana göre oynama var ben yazılımı tekrar oem e çeviremiyorum servis reprogu cihaz üzerinden güncel görünüyor yapacak bişey yok diyor manuel yükleme olayında birtürlü anlaşamadık.Elinde eski versiyon kayıtlı yazılım olan varmı acaba önce onu yükleyip sonra güncel reprog yaptırmayı düşünüyorum.
Günaydın herkese. Hayırlı bir gün olsun dilerim.
DS3'üm için getiripte takamadığım sıfır jantlarımda mevcut.
17' Race White
LEGGENDA – Race White // MUTLU PERFORMANCE
İlgilenenler PM atabilir.
valla bende bariz olmasada fark olacagını düşünüyorum.
ep3 lerin oem jantları baya hafif biz enkei rpf01 takınca farkı hissettimiştik.
bu boylarla ifade edilebilinecek bi fark degildir zaten,fakat ilk gaza oturma anında fark edersin
Yalin forza lip bulunabilir birsey degil ya ;/ cupra lipte cok ince ;/
Efe iyi misin kanka? 14 inc jant o firen kaliperlerinden sigar mi ? 15 i bile sigdiramadim ben
Yani 206 1.4 ten cikan sac jantlari onlere takamadim olmadi anca arkaya
Yeni kasa pug partner in 15 leri dahi olmadi artik sen dusun
serdar balimi çekiyon çakmak gazımı ben ne dedim olm :D
14 sac jant olur mu demedin mi :)
bende dedm noluyor ya :D hahahahaha
bn demedim bişey the best kankam :(