bi günaydın da bizden olsun :)
Printable View
bi günaydın da bizden olsun :)
Günaydın Thp Bro's
onur sende bi rc felan alda gazlarız
beyler dün gece oturdum hesap yaptım ve bir karara vardım ilk bahara sezona hızlı girmeye karar aldım. acil bu parçalara ihtiyacım var. elinde olan uygun rakama verecek olan var ise hemen alıcam bugun.
Seat intercooler
Filtre kutu içi.
boost boruları.
methanol kit.
boost borularını ben gönderebilirim istersen
ovvvv Orhan hayırlı olsun, yakışır :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Filtreyi şu şekilde
http://www.forgemotorsport.co.uk/ima...s/FMIND207.jpg
veya Erkay ın yaptığı gibi yine oraya indirip sol sis farını sökerek oraya da yerleştirebilirsin..
oo meth kit falan hedefler büyük hadi bakalım hayırlısı şimdiden, satılıklarda meth kit vardı bir tane bir ona bak
Bosphorus Büyük metanol kit aldım listeden silebilirim. boost boruları dragon bana son olurunu pm atarmısın bir kaç yerden fiyat aldım sendeki olursa senden almak isterim.
Arkadaşlar bişey sorabilir miyim?
1922V9 yanlışım yoksa VVT selenoidi.. Parçayı aldım. Değiştirtmek istiyorum. Birisi emme manifoltunun sökülmesi lazım dedi.. Ne derece doğru? yolu yöntente mi nedir?
Teşekkürler..
Bu arada aracımı satmayı düşünüyorum ama ne alacagıma karar veremiyorum
Gecen gun araba lift uzerindeyken bende ona baktim pek sokulmesi gerekiyormus gibi durmuyordu yaniliyorda olabilirim. Bu arada neden degistirme geregi duydun? Sorun mu verdi yoksa rutin bakim babinda mi?
Bende dusunuyorum cunki onceki sayfalarda arkadasin biri o parca ile birlikte baska birseyi daha degistirdigini arabanin rahatladigini kendine geldigini soylemisti
beklerseniz intercooler sıkıntılarını çözücem arkadaslar :)
erkay arabayı degiştirene kadar turboyu degiştirmeni tavsiye ederim
Erkay bütçe ne kadar?
Bu arada haberiniz olsun Vmax performance Almanya birim araçlara ve 1.4 TSİlar için BorgWarner'a özel turbo yaptırıyor. Orginal manifolda direk olan. 2000€ gibi fiyatı var. Ben RC için sordum. K04 Vmax Upgrade diye..
Örnek: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ben hala neden degistirme ihtiyaci duydugunu merak ediyorum
Beyler simdi ebayde gezerken dikkatimi cektide bu aem uego kit i hem boost meter hemde wideband olarak kullanabiliyoruz dogru mudur ? Uzerinde ikisi icinde sensor var cunki ortadaki ekranda digital olarak afr degerini gorebiliyorken gosterge uzerinde ki isikli dalgada basinci gosteriyor sanirim?
Yanlisim var ise lutfen duzeltin
İki saat almaktansa sadece bunu almak daha mantikli geliyo
onlar yeni model bro, fail safe olarak geçiyor. ikisini birden kullanabiliosun ama eski nesillerde sadece wide band olarak kullanabiliosun.. zaten RC deki lambdaların hepsi wideband sensor, GT'lerde belli bir partide wideband kullanılıp sonra narrowbanda donuldu. OBD II'den gorebilirsin gercek degerlerini.
Beyler yeri degil belki 207ciler burdaykeb soriyim dedim :D
Rc spoyler alacam arkadasin 207ye nereden temin edebilirim uygunda bisey olursa iyi olur..
Varmi tanidik bildik bi yer
ateşlemeyi kesme işini AEM beyin ile yapabilirsin bro anca, bi onunla olmaz malesef :D :D ama boost ve afr aynı gauge'da güzel tabi.. bide bunun log tutma ve led ayar özelligi var sanırım, bilgisayar baglayıp alabiliosun loglarını, hangi degerde göstergenin neresinde led olmasını istediğini ayarlayabiliosun. yani daha doğrusu max ve min istediğin degerleri belirliyosun o led aralığını kendi ayarlıyor :D
Erkay, standartta daha hızlı bir araç almıcaksan değişme hiç hacı
polo, cupra alsan rc gibi yüklesen dağlar kadar fark olmucak arada.
elm ile bizim araçların afr'si okunabiliyor, wideband ile baktım birebir aynı gösteriyor
Aynen benim. :D