Street modelidir, diğer modeller için farklı fiyat çıkartıyorlardı.
Burada önemli olan 51mm olması amortisör çapının.
Ben kendileriyle görüştüğümde bu farkı bilmiyorlardı, birde 51mm için ektsra ücret talep etmişlerdi :D sonra anlaşmıştık
Printable View
Street modelidir, diğer modeller için farklı fiyat çıkartıyorlardı.
Burada önemli olan 51mm olması amortisör çapının.
Ben kendileriyle görüştüğümde bu farkı bilmiyorlardı, birde 51mm için ektsra ücret talep etmişlerdi :D sonra anlaşmıştık
Amortisor capi 51 mm evet taksit yapiyolarmis'
Ozgur abi hangi model sormadim onu.
Siki bir pazarlikla 900 ede alinir. Ben varim alicam zaten 1160 da olsa.. doviz boyle devam ederse ki bu seviyede gider sanirim. 1 aya kadar alacak olan arkadaslar ayarlasinlar kendilerini alalim 5 ' 6 , 7 takim.
Racelant getirtmiyorlarmis. Neden bilmiyorum.
FK nın yaylarının çoğu sahte Türk yapımı imiş (burada merdiven altında yaplıyormuş)
Coiloverlarda durum nasıl acaba ?
FK coil kullanan var mı aramızda..Ben o önden gelen lok lok sesini duyarsam söker atarım valla.Yalında geliyor, Göktan da geliyor.. :(
FK Türkiye distributoru "otozula", çakma değil yani.
Benim fk coil'ler evet bu sesi yapmıştı ama nette araştırdığımda tüm corsa c kullanıcılarında aynı problem vardı.
Araştırmak lazım yurtdışında kullanıp ses sorunu yaşayan varmı.
Valla dostlar coil alacaksanız Tufana bi danışın derim :D sanırım tüm markaları denedi kendisi ;)
ses işine gelince, şangır şungur ses geliyor, hatta bozuk yolda bazen bagajda bi kasa soda taşıyo gibi hissediyorum kendimi :D ses sorunsalı neredeyse tüm coilllerde var, tein in ürettiği coil silencerlar var 5+X4=20$ a halloluyormuş ama deneme fırsatım olmadı, neredeyse 1 senedir sipariş vericem veremedim gitti, gelicek ay hallederim o işi sanırım ;)
coil kullanıpta ses gelmiyor diyeni duymadım,bendede önden lak luk ses geliyo yalında şangır şungur illaki geliyo yani.aynı araç farklı coil....
bu arada şu intercol işini bir kesinleştirelim artık....ekrem naaptın son durum nedir??????????
şuan kullandığım 3. takım coilover
daha önce kullandığım coiloverları da ses sorunu yüzünden sattım
ilk AP Coilover kullandım KW ile neredeyse birebir aynı fakat azıcık altında bir kaliteye sahip (galvaniz kaplı)
akraba vasıtasıyla almanyadan gelmişti fiyat performans iyidir herhalde diye düşündüm
işçilik kalitesi gayet iyiydi fakat bir kaç gün sonra şu meşhur lok lok gıcırtı şeklinde bir ses yapmaya başlamıştı
AP'leri de o şekilde Yalın'a sattım
Sonra almışken iyisini yani KW alalım hesabı hem TR'de distribütörleri var hem fiyatları bana uygun geldi almanya fiyatıyla aynıydı
onlar da yine aynı sesi yapmaya başladı ön amortisörler 2 kere değişti
son garanti değişimden sonra arkadaşa sattım şuan onda herhangi bir ses yok
Şimdi ise yine akraba vasıtasıyla almanyadan gelen Bilstein amortisörlere sahip H&R Monotube kullanıyorum
Çok konforlu yoltutuşu çok çok iyi en ufak bir ses yok :)
keşke ilk başta paraya kıyıp direk H&R'leri alsaymışım diyorum
Şu sayısız sök taklardan ön takıma baktırmalardan rot balansçılara gir çıktan distribütörü amortisörler geldimi aramalarından git gellerden tüm bu stresten sıkıntıdan muaf olurdum.
FK Coillere gelince 1000 tl civarı bir fiyata ve satıcı ürünün arkasında durup Coillerde olası bir ses sorununda sıkıntısız garantiden değişirse düşünülebilir
Sol tarafın pixellerine ne olmuş olabilir durup dururken :confused:
Sabah çalıştırdım böyleydi
http://i.hizliresim.com/ek6k3r.jpg
Benimde sol taraf az sönük yanıyo kronik galiba :))
Soğuktan olabilir Oğulcan..
ampulleri patlamış,değiştirin gitsin.
göktanın arabanınkileri ben değiştirmiştim.
Saykoooooooooo :)
ekoooo kopar bizii ekoooo kopar biziii :D
bide olmazsa sen onu hayal et eko :D :D :D
bir video var yuklıyımmı sıcak şimdi gelirken cekdim :)
Yukle orhan :)))
Himmmmm :)