Ben emme egzantriği haricinde o bölgedeki tüm parçaları güncellenenleriyle değiştirmiştim bir fark görmedim açıkçası.
Ama tabi egzantriği de günceliyle değiştirince belki bir fark oluşuyordur.
Zincir konusunda tek tavsiyem, değişimden sonra ayarı sentesi yapılırken MUTLAKA yeni yöntemin kullanılması.. Stelios'un gösterdiği yöntem(burda da paylaşılan Info Flash) güncellendi ve çok daha kesin sonuçlar veriyor, insan hatasını sıfıra indiriyor.
Öte yandan en son yapılan Aralık Teknik Gelişmeler toplantısında bizim motorların bir kısmı için stock yazılım güncellemesi yapıldığı söylendi. Yakında info flash ı yayınlanır. Bu yeni yazılımın amacı zincirin operasyon süresini uzatmak sente atma riskini azaltmakmış.
benı suan en cok düşündüren parca emme egzantrigin dişlisi fark olup olmamasının. yeni sente ayarlama yöntemin serviste dogru uygulanabılecegınden emın değilim acıkcası. yazılım ile bir fikrim yok ne kadar dogru olabılır. 2007 08 09 model model yazılım farkı oldugunu dusunuyorum acıkcası.varmıdır böyle birsey![]()
Daha yetkileri kaldırmadılar yayınlansın o zaman bakalım bence yazılım için detayları orada yazar
Dişlilerin arasında fark var mıydı yokmuydu hatırlayamadım![]()
kardeşim deniz artık kardeşim dıyorum şu izmir çukurumda benim kahrımı ceken her derdime kendi derdiymiş gibi ilgi gösteren maddi manevi acıdan beni hic sıkmayan başka insan bulamam herhalde bundan sonraki iş hayatında sevdiğin işlerde başarılı olmamı dilerim tüm yaptıkların içim de teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
ben 0/40 kullanıyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
teşekkürler...
geçen değişimde 10,40 koymuşlardı bu sefer bende 0,40 koydurmayı düşünüyorum...
marka tavsiyeniz nedir peki 0,40 için castrol / motul
Üreticinin önerdiği dışında yağ koymayın derim. Yada koyuyarsanız neye gore hesapladığınızı paylaşın belki bizlerede faydası olur.
bu motora yarı sentetik 10-40 yağı hangi servis ne diye koyar merak ettim ?
kullanma kitapçığında 5-30 (sadece A5 özelliği olan) yada 0-30 yağ kullanın yazmışlar
0-40 5-40 vs. vs. kesinlikle kullanmayın diye özellikle belirtmişler
Evet aynen 0-30 veya 5-30.. 10-40 bir servis için çok büyük hata
karsiyakaliozi, abi ne demek elimden geldiğince herzaman. Asıl ben teşekkür ederim. Bu arada sende 0-30 Mobil olması lazım abi öyle kaldı benim aklımda.
Sormayin arkadaslar gecen bakim biraz acemiligimize geldi cunku aracin bizdeki ilk bakimiydi o zaman 0.30 koyduruyorum marka ne tavsiye edersiniz ( birde benim arac rc degil gt 0.30 sadece rc icin degildir umarim )
mobıl 1 koydum ben
207 de cam tavan sadece gt lerde mi var rc lerde yok mu
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)