Çıkarız hacı bir akşam,top speed ne alemde olur tahmini ?
Printable View
Çıkarız hacı bir akşam,top speed ne alemde olur tahmini ?
ben hep kendimdeyim, her daim gizli spec yok mal ortada bizim :)gecemediğimiz stage1 araca en azından stage 2 + bir araç getirip denemiyoruz, direk kaldırıyorum ben :D ansızın yakın bir gecede deplasmana gelicem.
saysa A4 kağıdı dolar :D
Hahaha orhanim bnce hic konusma okadar atar gider hehe. Bn sana benim her denememde kafa bas giden cupra getirdim. Stage2. Dahasi yok yani. İnsan 2 boy yer 5 boy yemkte neymis :D
Tuncay abi efsaneydi en hizli rc muhabbeti :)
Gizli spec dedim cunku bnde bilmiyorum ne dislisi oldugunu.
Kafa baş olayı :) görecem kafa başı senle denerken ben hep atarlıyım R yok ne gelirse denerim adam geldi basdı gecdi gitti, dikkat etdiysen bahane bulmuyorum, stage2 yakıtlısını gecdim yeri geldi videoları var sitede ,senin video varmı merak ettım kafa baş diyorsun ? ayrıca sende gördün benim filtre olmadı eskısını takdım şimdi araba düzeldi bu hafta varex cıkarıcam oem takıcam,tekrar denemeye gelicem buf ile merak etme canım :)
Speclerimi acikliyorum... :))))
Bmc karbon cda filtre
Ozel intercooler
3.35 i bobin
63 dp
Forge dv
63 araborular
Boost borular
Etuners stage3 yazilim
Stock turbo 1.6 peak 1.5 contin
Belirsiz sanziman :))))
Buhafta iridyum bujiye gecis olacak.
Yumurtanın sarısı gitti orhanın karizması :D adamı kuru kuru .... anladın sen pampaa :D
Bahsi gecen sanzimanla ilgili bilgi alabilir miym?:)
lağn ne ara 1.6yaptın basıncı, 1.4 iyiydi :D
intercoolerin neyını acıklayım söylyorum
ölçüler: 45*30*6 = 8,1 litre
toplam boyu seatınkiyle aynı
girişler 60 mm
yapı olarak aynı
Arkadaşlar hafta sonu aracıma varex takmak istiyorum kat iptal 63 düz son 63 varex iyimidir. Yoksa kat iptal yapmadan komple varex mi taktırsam daha iyi olurmu yada 70 düz 76 varex mi tercih etmeliyim
Komple 70 yapmak sona 76 varex cift cikis ;)
ekrem ne oldu cooler işiiiiiiiiiiiiii ? :)
3 sene garantili.
FK coilover set 1160 tl.
5 takim alirsak fiyat 950 tl racelant lardan daha iyi oldugunu soyluyor satici
Almak isteyen varsa alalim arkadaslar.
Yaylari racelantlarin yaylarindan daha iyi oldugunu dusunuyorum bende"
400 ' 500 tl yaya verene kadar alalim bu seti' araclarimizdan cikan yay amortisorleride parcacilara satariz 300 400 e veririz sanirim'