Link alabilirmiyiz :)
Printable View
Maşallah video lara hala yayınlanmayan videolar var :) özgür bir videoda sen paylaş kardeşim bakalım beyaz atlı prens e :D erkayda koysun.
Takip eden izliyor benim videolarımı canım :)
youtube ara bulursun, emek sarfet biraz :D
HD seçeneğimiz mevcuttur :D kulaklikla dinlerseniz kulaklariniz bayram edebilir :)
207 RC stage 4 (e-tuners) pull up - YouTube
Cut out mu var sizde Özgür abi?
maşallah aletlere.
Orhan koymuyorum haha :)))
Depo kaç litre bizim yahu ? Benzin almaya gittim demin, çeyreğin bir tık altındaydı belki biraz daha. Işık yanmıyordu daha 95km menzil gösteriyordu.
Doldurdum 42.155LT aldım, ben 45LT diye biliyorum ama doldurmadan önceki halinde 3lt olması imkansız
207 RC lerin depoları 50 litre.
Ben fulledigimde 45 lt de kaldi kank sallaya sallaya az biraz daha aldi
50 litre bizim arabaların deposu.
eğer düğmeler calsıyorsa direksiyon efsane ötesi olmus
maşallah rc ciiler le manscılar :)
arkada ki orjinal kol çalışsın yeter :D bende çok beğendim
208 GTİ direksiyonu bu ama işte GTİ yerine RC yazsa ne kadar güzel olur :)
Can'ı ilk tanıdığım gün arabasına bakarken en çok direksiyona bayılmıştım. Küçük ve acayip ele oturuyor,kavrama bölümleri fotoda durduğundan dahada kalın yani kısacası tam spor bi direksiyon:)
Bizim direksiyonu pek beğenmiyorum.
Bu adaptor anladigim kadari ile ana uniteyi degistirsek bile menulere erisim sagliyor ?
http://www.dynamicsounds.co.uk/images/SPG007_SCT003.pdf
Connects2 CTSPG007 - Peugeot 207, 307, 308, 407, 807 Stalk Control Adaptor
Yinede cok buyuk
Gorseli ve dizayni cok guzel ama
Bilgi ekraninin oldugu yere fotograftakinde ki gibi double yok mu memlekette direkt al tak ? O bolum yani ust parca direkt teyp ile oturuyor sanirim oraya
günaydın erkekler :D
Aynen double olmadigini biliyorum da bunu takan bi elemanin arabasini gordum istanbulda arac hatta tavan stickerini bagajada devam etmis plakasini unuttum, ondan sormak istedim. Birisi gostermisti arac sahibini bende tanimiyorum.
Tabi bunu takinca bilgi ekranini su an ki teybin yerine yada altindaki bosluga aliyorlar
http://i.hizliresim.com/e7aG2r.jpg
Orjinalinde orda bilgi ekranindaki bilgileride gorebiliosun da bunlarda yok tabi..
61 VF 207rc 2011mod 280hp mi? varmı tanıyan