Kesinlikle +1
Printable View
Dogan gp yidee ayarlayin poloyuda denerim no sikinti. Bnim poloyla denenmis bi videom yok ahahahah. Ant gorusuruzzzzz. Ahahaha. :)
Ben hıc bır zman vıdeo cekmedım ki.. Yazılımım 1.1 guncelsız sekılde rx-8 le denedım onda gpro vardı.Eğer duruyorsa arkadasta videolar 1.1 yazılımlı araba fakire kaldıgı halde ne kadar önde gittiğimi görebilirsiniz.
yazılımı guncelledikten sonraki videomu izlemedinmi dedin, simdide video çekmedim diosun anlamadımki ben bu işi.. hakanda video illaki duruyodur.. aracın 1.1 basıyodu orda ama overboost hatası vermisti hatırlarsan. daha sonra hata kodunu sildik ve tataaaaaaa.. bi okadarda geçilmiştin yanlismiyim?
Benim anlamadigim bir sey var bizim rc ler stok map le kac bar peak atiyor :)
Halen 0.9 veya 1.1 bar yazilim var diyen arkadaslar var :D
Ayik olun :) :) :)
Puhahaha :) buna cok guldum :D
erkay ben sna g.tumle gulcem :D gel sen.
merhaba iyi pazarlar hıc bır pazar bu konu bu kadar haraketli olmamıştı benim yine siz ustalara bir sorum olacak aracım stage 3 methenol kit düşünüyorum bana bunu tam olarak açıklayacak varmı faydası zararı hangı kiti kullanmam lazım yazılım gunceletecek mıyım vs........aracın günde rahat 70 km si var gundelık kullanım......
Erkay ın araba hariç bütün arabalar antalyada zaten erkay geldiğinde herkez bahane bulmaz gelir hem go pro takarız arkadan arabayla çekeriz yol kenarından çekeriz hem eylenmiş oluruz kim ne basiyosa bassın önemli olan önden giden
Benim bildiğim stage 3 te turbo değişikliği olması lazım ama bu stage lerde her sehrin geleneği göreneği gibi farklılık gösteriyo :)
Turbo değişikliği ile stage4 oluyor diye biliyorum en azından stelios'un ayrımı o şekilde. cooler ile stage 3
bende e tuners tan baktım stage kac olduğuna .....
E tuners bi baksanız benim araba stage kaç oluyo external wastegate manifold turbo komple motor içi cooler methanol vs var :)
@meSs denenen rx8 hakan abinin aracı mı?
methenolden sonra yazılım guncellenıyormu???
Evet güncellenmesi gerek çünkü methanolle avans açabiliyor
desene methenolden sonra 2 ay beklıcez stelıosu daha sımdıyı guncellemedı methenolden sonrada kurbana anca herhalde.......:=)))
Manifoltla wastegate in stage isine zaten bi katkisi yok dostum, su ana kadarki stage5dahil hicbirinde ekstra manifolt kullanilmadi ve gayet yeterli, sadece single scroll a cevrilmesi yeterli olacaktir. Kol pistonlada stage4de kaliosun, mehmetinkide stage4 olarak geldi yazilimi :D sadece basinci daha fazla acmana yarayacak kol piston. Stock kol piston limiti 1.45-1.50, forgedle stage4de 1.9 basiyoduk mehmetin aracinda.. havalar biraz sogusunda bakalim senin stage7 nekadar gidio :P
Rc savaşları :=)))..........
Dogan o gtnu sagda solda fazla guldurme kasilir sonra zorlanirsin !