Olmasına oluyorda bnde fazla tıtremr ve kacırma vardı bronzda. 2 litreden bişi olmaz ;) lag fılan olmadı dolu dolu yuruyo.
Printable View
Connecting site...
bilen var mı aracı?
erkay sen seat sport cooler takmamışmıydın?
abilerim kardeşlerim aracım satılıktır bilginize :)
RC hakında merak ettim daha doğrusu yorumları merak ettiğim bir konu var.
Konu cam tavan , göze hoş geliyor tabi içeriyede ferahlık katıyordur diye düşünüyorum fakat sunroof tarzı olmaması da aklında kararsızlık oluşturuyor insanın.
Sormak istediğim RC de cam tavan aranmalı mı gerek olduğunu düşünüyormusunuz acaba ?
Kendim hep cam tavanlı istiyorum fakat ***** çok fazla yok o yüzden cam tavansızlara yönelmeli mi acaba diye kararsızlık da kaldım :)
Birde sonradan uygulanma şansı varmıdır :D
Erkay'ın cooler
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...75151824_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...92620174_n.jpg
Bir önce ki postta yanlış yazmış, ölçüleri doğrusu 58-30-6
Satılık - Beyaz Cam tavanlı - RC düşünüyoruz , ilanlarda malesef yok şuan bu kombinasyonda , ilanı olmayıp satılık olan araç bilen var varmıdır ?
Beyaz cam tavan bulunmazsa Kırmızı da olabilir..
Ne gibi sıkıntı olyuor pal büyütmede Özgür abi?
Pal büyütmede içerden de biraz traşlıyorlar daha büyüğünü oturtmak için ve sağlıklı uzun ömürlü olmuyor. Benim bildiğim gördüğüm palleri büyütülüp de memnun olan yok.Bu işe girilecekce ;
Garrett GTX2863
Garrett GT2871
Garrett GT28RS
TD05-16G düşünülebilir.
Birde arkadaşlar intercooler büyütmeden yazılımla RC ler sadece daha keyifli olur , ama olacağının en iyisi olmaz.
Siteye paso video koyuluyor geçilen RC lerle , sonra araçlar yürümüyor deniyor.
Yazılım+s3 DV+DP+egzost+İntercooler lı RC ile stock RC roll ;fark ortada.. (camcar stock 106 gti bu arada :) )
Bu videoda eski RC kullanıcısı arkadaşımın çok iyi olmayan bir yazılım ile elde ettiği sonuç.Aracınız yapılan modlardan sonra bu kadar aça aça gitmiyorsa stock RC ye göre bir kontrol edin derim.(2.denemeye dikkat geç basıyor soldaki rc :)
Maşallah fark ortada.Bro sanırım senin turbo büyütmeden önceki halin
dostum egzoz'u izmir de nereye yaptiriyorsun ve ayiptir sormasi maliyeti ne oluyo bunun ? su an sicagi sicagina bunun arastirmasi icindeyim de .
Uslu egzozdan baska bi usta ismi daha soylediler isciliginin iyi olmasi hakkinda.
Uslu son haric 1050-1100 gibi rakamlara yapsr diyorlar , ben turbodan sonra dp ile sona kadar flansli sok-tak seklinde 60 mm boru cektirmeyi dusunuyorum
Yani aracınızı geliştirdiniz iyi gidiyor diyorsunuz tamam ama bunun kıstası bu videolar . Önce imkanınız varsa stok RC bulun deneyin sonra içinize siniyorsa diğer araçlarla denersiniz.
Ha araç sizin sizin uçan kuşa da sıkarsınız ama sonra bu RC ler yürümüyor-neden yürümüyor diye kimse *** atmasın lütfen.Araçlarımız çok güzel yürüyor , bu arada kimse RC nin yol tutuşunundan bahsetmiyor :) Yaysız,coilsiz sınıfındaki en iyi yol tutan araçtır.
Aracını tanıyan usta ellerde daha önce Türkiye resmi slalom şampiyonu olmuş araçtır (stok bu arada araç, yay bile yok.)
http://www.tosfed.org.tr/images/habe...Neticeleri.pdf
http://www.techturkey.com/forum/foto...4102010-a.html
Yüksek süratlerde RC ile yapacağınız ani manevraları , hızlı virajları benim diyen spor araçla yapamazsınız.Bunu aracı zorlayan herkes rahatlıkla söyler.
Sonuç olarak bir hot hatch sadece roll performansına bakılıp değerlendirildiği sürece daha çok anası s.kilmiş type-r lara vb piyasayı domine etmiş araçlara 45-50 k para verirsiniz.
1-Düz yol performansı
2-Viraj ve pist performansı
3-Günlük kullanıma uygunluk
4-Fiyat/performans oranı
5-Konfor,donanım,güvenlik
6-Yakıt tüketimi ve kronik problemler ede bakılması lazım.Ama yok bizde her şey buraya koyulan videolar olduğu için ve bu videolar direk aracın piyasasını etkilediği için bizden bi s.kim olmaz :)
Neyse F.ck the system diyorum.
Esenlikle kalın ahahahhahahah..
onlar basit detaylar benim girilecek cok islemim var ;) yolum uzun yani , tesekkurler
60mm düz boru ve downpipe sonrası öylesine bir hızlanış videosu.tam randıman kalkmadık farkedersenizki ancak yorumları bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=jJQKwMKXMC0
Teşekkürler.Gerçekler acıdır.:D:D:D
Arkadaşlar benim aracı bilen bilir oldukça ;) iyi gidiyor.Lan ben bile bi ara dedim satayım herkesin gıpta ile :p baktığı hatchlerden bakayım.
Sonra dedim ki kardeşim yarım saatlik roll için hiç başını ağrıtma neyin eksin senin aracının onlardan ? Hiç..
Sonra büyük turbo felan devam ettik :D:D:D
Rahatlıkla yıllarca problemsiz binilecek araçlardır. Ufak tefek arızaları olur işi bilen adama giderseniz problem değil.
Yağını,suyunu koy keyfince gez,gazla,viraj kas,böbrek taşı varsa ona da iyi gelir.Kırmızısı candır çok afilli durur.Parçalar pahalı değil.Piyasası uçuk değil.:icon_tup:
Hiç unutmam bir gün UsTAA ile kemer e sıka sıka gidiyoruz yolu bilen bilir arka arkaya virajlı bir yol .Ben gayet kasmadan basa basa gidiyorum ama virajlarda en ufak bir endişem yok ve max performansta değilim.Neyse Kemere geldik UsTAA dedi ki oğlum ne biçim basıyorsun sana yetişcem diye kelle koltukta geldim.(aracı CTR Type-R)
Bahsi geçen arkadaşım direksiyon konusunda beni 2 ye katlar , aracı da yerle birdi o sıralar.:icon_tup:
Adaş Teşekkürler tamamen katılıyorum fiyat performans ilişkisi içinde en mantıklı araçlar.
alıntı yapmıcam özgür abi eline sağlık açıklayıcı çok güzel yazmışsın.cadde de sıkan typerların sahilde frene basıp viraj dönmek için verdigi mücadeleyi biliyoruz :D bence gerekli uygulamalarda yapılırsa denemelerde de rc sahibini üzücek bir araç değil
Özgürün dediklerine aynen katılıyorum.. Aracım su an 150bini devirdi ne turbo ne motorda hiçbir sıkıntı yok yol tutuş ve frende bu sınıfta bu aracın üzerine yok! 32bin tlye bu model bu konforda dusuk kilometrede araç bulunamaz.
E turners help me.
Raceland coilover kullanan arkadaslar vardi once ki postlarda gordum gibi 600 kusur sayfa olunca aramak cok zor oluyor.
Herhangi bir memnuniyetsizlikleri var midir acaba? 3-5 ay sonra olusabilecek yag kacagi vs gibi
Cunki 700 TL satis fiyati var gayet makul FK 1150 TL dolaylarinda
Arkalara 20 mm spacer ile cok tatli olur gibi geliyor, ki spacersiz lastikler bariz cok icerde duruyor
merhaba iyi akşamlar elinde elm 327 v1.4 olan var mı yada v1.5 ler de bızım ısımızı gorur mu?.......
....birde Rc nin koltuk bakımı için önerileriniz nedir bizim oğlan arkayı ışgal ettide.........
1.4 1.5 ikiside iş görur.
alcantra bakimi icin ben su urunu kullaniyorum.atas detap köpuk , bu döşeme tipi sadece nezaketten anliyor dikkat edin,yada sonax in alcantara köpūğū
ATAS DETAP ÇOK AMAÇLI DÖŞEME,TAVAN TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 15 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den
Sonax Xtreme Döşeme ve Nubuk Temizleme Köpüğü - 400 ml. - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
birde volswagen in kendi urunu var deri ve alacantra icin kodu 00V 096 306 A 020
9-10 euro civar