Gunaydın brolar :)
Bugun Maslak yokları tastan bagaaa :)
Printable View
Gunaydın brolar :)
Bugun Maslak yokları tastan bagaaa :)
günaydın brom...
işten ben onu yapamıyorum.. 15günde bir cumartesi anca, ondada hanım arıza cıkartmazsa, arıza cıkarsa ayda 1 güne düşüyo ;)
PCV (Positive Crankcase Ventilation) çıkışını etunersdaki gibi kapatan oldu mu aranızda, sizce faydalı bir hareket mi ?
Yalın usta orginal maf veya map sensörü kaç barlık RC lerin maf veya map sensörü ile denermisiniz yada daha yüksek kapasiteli sensör ile
maf veya map sensörleri yetmediğinden dolayı safe mode alıyor olabilir
GT veya RC ler de MAF veya Map sensörümü var onu tam bilmediğim için ikisinide örnek verdim
1,50 barlık bizimkiler Onur, zaten ECU'da 1,50 üstünde safe mode a alması için ayarlandı olası sıkıntılara karsı. onda sorun yok.
turbo degismeden zaten vakumuda basıncıda aynı hat üzerinden okuyodum sorun yoktu, boost controller kapalıykende zaten sorun yok rahatca okuyo basıncıda vakumuda ama boost controllerin yuklenmesi için en dusuk deger %10 ki bu degerde herhangi bir degisme olmaması lazım 1 bardan 1,05-1,1 bar gibi ufak bir degere cıkması lazım ki overboost karsımıza cıkıyo. :D
halledicez bu haftasonu insallah :D
hah sonunda koydun ilanı.. peder beymi sattırıyo yoksa egsozda :P hayırlısı olsun dostum...
Pederle alakasi yok o karismaz arabamada , ben gitmeyi dusunuyorum.
Sagolasin
Genclik kimsenin sesi solugu cikmiyo:)
Nerede herkesss
Herkes intercooler bekliyo bence :)
orj. rc aldık herkes atar gider yapıyor ben bu işi anlamadım:D:D
Orj iken kimseye bulaşma hacı :))
olm bu konuyu kaldırın la, rc piyasası ne biçim artmış sayenizde alamayacağız :D :D
Sente ayarından sonra bugün
2 adet salıncak sağ sol
2 adet rot bası sag sol
2 adet amartisör takozu
2 adet yay üst tablası
2 adet ön aks rulmani
frenleri ve motor kapağı contasınıda sıfırladım sanırım evladiyelik oldu :D
herkese iyi geceler öncelikle. 207 rc sahibi olmak istiyorum ve bu başlıktan gerçekten çok şey öğrendim. öncelikle bu kadar bilgi sahibimi olmamı sağlayan kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim. bundan sonra da almayı düşündüğüm arabalar ve aldıktan sonra yapmak istediğim şeyler hakkında sizden yardım almak isterim
Günaydınlar hayırlı işler hayırlı cumalar cümleten.
Hayirli cumalar gunaydin kizlar.
Günaydın hayırlı Cumalar .
Gunaydın Hayırlı cumalar beyler.
2.5 cm daha bastık hiltiyi :)
Tek kalan sıkıntımız direksiyon kutu boşlugu onuda cumartesi hallederiz allah' ın izniyle.
Günaydınlar...
Bu Intercooler işi ne oldu??
Hayır kendimi zor tutuyorum bi çılgınlık yapıp seatsport alacağım.. :D
http://i.hizliresim.com/eoNqX2.jpg
Günaydın millet custom coller start:D
Coming soon:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
provası aga gerçeği yolda tablo bu ama:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack
kac paradan yaptırıyorsunuz şimdi ortalama ? bu collerı
Bu cooleri toplu kim yaptiriyor ben anlamadim byspeed mi? Tryk mi?
Son durum nedir , bir tarih varmidir , ne oluyor ne bitiyor bilgi varmi? Sabirsizlanmaya basladim.