Özay cım bluetooth sorun değil şirket aracı var sonuçta , flyingfinish in bahsettiği densionlar çok phalı yalnız ebayde biraz bakındım 200 usd+ shipping den başlıyorlar.
Sırf usb için o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum..
Printable View
dostum densionlar getwayfive baya iyi gibi ama maliyetli oemle aynı para nerdeyse ben oem yaptım ekran değiştirmedim teyp değişti unıte alındı 1000 tl mal oldu cd changer sattım 200 e teyp cıkardım onuda 200 e versem 600 malolmus olucak bana sistem sonucda oem
Evet JBL olunca alternatif neredeyse yok gibi..
Özgür, geçmiş olsun, şahane işçilik.. Hatta fazla iyi iş olmuş, üzerindeki -sanırım balkabaklı -mutfak önlüğü görülebilecek kadar ayna kıvamında olmuş :D
Merhaba, aracımı öneririm:
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 29.750 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 67067559
geçmiş olsun özgür,bu arada aracının son hali çok güzel,maşallah nazar bir daha deymesin...
arabaya setup ayarlarken ve maliyet hesaplarken aklıma şu geldı,cogunuz seat ıbıza cupranın intercooler'unu kullandınız galıba ayrıca ozgur methanol kullandı,benim merak ettigim intercooler'a nos basmayı arastıran veya kullanan oldumu ? yazın motor ıcınede gırersem aynı ıntercoolera nos basabılırmıyız yoksa ona değişik giriş cıkıslı ıntercooler gerekir mi ?
şuan maliyet hesaplıyorum bütçe olarak ne tutar nekadar aşar diye,methanol aem mi sendeki ? bide başka markalarda stage 1/2/3 secenekleri var sırf intercoolera yada yakıt olarak kullanan var sen nasıl kullandın ?
etuners.gr yi türk hacker lar hacklemiş :S
ismail etuners da bi sorun yok:)
etuners :
Abiler etuners de 350 nw tonluk rc ler var bu kadar tork stok araçta sıkıntılı değilmi.. adam 100.000 km yapmış...
Yunanistan da rc lerle modifiye anlamında bilgililer..Nedense bizim ülkemizde Rc yi modifiye edelim desek güvenerek teslim edecek usta bulamıyoruz...
Hemen hemen aynı torklardayız bir sıkıntı olmuyor
rc için sachs balata yapmış başka bilen duyan kullanan varmı ?
1.6 16V RC (128 kW ; 02/2007) - Sachs-Performance