Değiştirir değiştirmez yazarsan sevinirim bende değiştirmeyi düşünüyorumda..
Printable View
Biraz önce elimdeki OBD ile arıza okudum U0028 Intake Valve Control Selonoid Circuit Range/Performance hatası aldım..Diğer arıza P0420 bu kat boş olduğu için normal zaten.
u0028 için bu kaynakta başka bir açıklama var;
Peugeot U0028 OBD/DLC Error Code - Vehicle Communication Bus A
radyo ıle alakalı bısey vardı o kodmu acaba zararsız sanırım
Stelios hibritlere sıcak bakmıyordu demekki fikrini değiştirmiş..
İşte şimdi çok mantıklı hale gelmiş emme ve egzos pallerini K04 le değiştirip revizyonu yapılmış Turbo ve stage 4 yazılım..
Gayet yeterli bence...
subap yayları upgrade de yapılmıyor böylece..
etuners : Tuning
Burdaki turbo isi ile ugrasan abimize mcs r56 turbosuna uygulicaktik. Deniz r56 turbosunun uymayacagini soyleyince geri verdim. Orj turboyu gozden cikaranlar icin denemeye deger ama adamlar 98 100 oktan kullaniyorlar. Biz bu beygirleri alamayiz. 256hp 380 tork guzel deger
silinebildiyse ve tekrarlamadıysa sorun edilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum.
yayların sert olanlarla değiştirilmesi her şartta gerekli değil mi? yüksek devirlerde valf kapandıktan sonra yayın harmonik hareketini minimize etmek içindi sanıyordum.
egzost tarafı aynı da, emme tarafı için borulama gerekiyor r56 turbosu kullanılırsa. Naman uymayacağını söylediğinde plug&play olmayacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. makul fiyata bulsam hemen alır takarım.
İstanbul'un en hızlı 207 RC si:
Beyler maksat hem muhabbet, hem hareket, hem dostça rekabet, hem de bilgi paylasımı olsun.
Spektleri ve ek modifikasyonlarıyla istanbuldaki en hızlı RC yi birlikte belirleyelim. İsten gucten fırsat buldugumuz zamanlarda toplanıp denemeler yapalım. Ne dersiniz?
müthiş olur,bi buluşma yaparız:icon_tup:
Benden tamam Tolga, bu konuda ilgilenen olursa seviniriz ;)
bencede güzel olur:)
Yok hocam bugün yine baktık obd ile aynı hata yine var bu selenoidi bulup değiştirip değiştirmemekte kararsız kaldım :) Araç şu an gayet iyi gidiyor gaza tepkisi felan gayet yerinde en son yağını,yağ filtresini değiştim birde bujileri ama bunlardan dolayımıydı sıkıntı bilmiyorum..
Diğer 2 parçayı şu anda gündeme alıp değiştirmekten vazgeçtim çünkü 200 tl civarı bir meblağ + işçilik gerekli mi gereksiz mi belli değil...
Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.