Günaydın hayırlı işler cümleten.
Printable View
Günaydın hayırlı işler cümleten.
Herkese günaydın.
oğulcan yayları takınca mermi gibi durdu kardesim.bnm kendi aracımda eibach var ogulcanın arabası f30 bmw gibi :)
oğulcan mermi gibi durmuş maşallah..
http://i.hizliresim.com/xEL39q.jpg
Böyle biyere varamicaksın fehmi abi istersen konu aç burası 207 konusu :) sen müsait oldugunda istanbula gel gerekirse tek tek görüş aklına yatan firmalarla.Kime yaptırmak istersen artık orası senin tercihin.Ama tabiki buradaki abilerim kardeşlerimde thp motor için öneride bulunacaktır.Dediğim gibi senin kararın inşallah hayırlısı olur sıkıntısız gazlarsın:)
eyw. can ben buradaki arkadaşların thp motor konusunda tecrübelerine dayanarak yazdım zaten, en iyi verim alabileceğim yeri bulmak için... Sağolasun bir kaç arkadaşta öneride bulunmuş ...bu arabada en temiz yazılım yapan yeri bulmaya çalışıyorum bir hevesle, bana sorunsuz dağda bayırda yolda her hava koşulunda sıkıntı çıkarmıyacak soft bir yazılım lazım...
bu arada arkadaşlar konfordan çok ödün vermeyen hangi spor yay takımını önerirsiniz ? tadında biraz düşürsün ve çok sert olmasın istiyorum...
Hayirli gunler herkese
Ben birsey sorcaktim milltek downpipe in + su nedir custom bi downpipea gore ?
valla bnm araba düşük lastiklerimde 40 yanak .senin travegoya binince valla huzurmus dedim :D cok rahat hiç ses yok süperdi
çok konforlu bu sekilde kullanman dilegiyle
EKREM kanka ödeme işini nası yapıyoruz ?
cooler'e basladılarmı kaç kişi olduk şimdi toplam ? petek 38 cm oluyor dimi ?
özgür abi : logolar ulastımı eline ? üstten çakmalı alttan oturtmalı degil dimi ? orjinal :D
@Antalyalogy
Özgür abi atas detap tavsiyesi icin cok teşekkür ederim
Alcantara olan kısımlar sıfır gibi oldu:icon_tup:
207 Rc ye alt takımdaki seslerden dolayı dokunmak dahi istemiyorum ön amontisör takozları bilyaları salıncaklar değişti ön taraf halloldu arka sağ taraftan gelen amontisör vurma sesi (küt küt) kronikmidir? Servis sorun olamdığını söylüyor amontisörler sağlam araçta YAY yok olsa kimbilir ne olurdu...... Aynı sorunu yaşayan tavsiyesi olan varmı rc ciler
evet arkadaşlar cooler işinde son durum kazan boyu 7cm den 5 cm düşürüldü, 2+2 fark peteklere eklendi son çizim tmm. yaptırmak isteyen listede olan brolar pm veya watsup tan bana ulaşıp alsınlar siparişi başlatalım petek boyu değişimi ve birazdaha estetik olacak fiyatı zar zor aynı tuttum 500 tl den yaptırıyoruz. siparişi verenin işi başlar
hadi hayırlı olsun
5438274345
Ben tamamım hacı, yazarım whatsapp'tan.
Orjınal ön amortisörü boşta olupta satan varmı ?
paraları yatıralım
bir an önce üretime başlansın
o zaman arka amortisörler artık ömürlerini tamamlamış çünkü arkada da ses yapacak başka birşey yok
getir hallederiz moruk
bende sadece bozuk yollardan geçerken bagaj kısmından geliyordu
eski kilit karşılığı varken bagaj kilidi o karşılığın içinde hafiften oynuyordu hareket ediyordu
biraz araştırdım peugeot bunun için bir bülten/flash info yayınlamış
güncellenmiş bagaj kilit karşılığını takın diye, aldım taktım ses kalmadı
o zaman bagaj kapısıın iç kısmından plastiği cıkartıyoruz.olayı hallediyoruz tamam
linkteki parça değişiyor
http://b1212.hizliresim.com/14/x/hfmzx.jpg
Günaydın millet
Günaydın sonunda coolerımızı sipariş verdik @byspeedman uğraşları için teşekkür ederim.
Gunaydin panpalar ;)
Hizlilar nerede :)
günaydın arkadaslar.
Biraz hızlanmak lazımdı verdik siparişi sağol abi uğraşların için @byspeedman
günaydın millet.....