Mehmet ustam allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Printable View
Mehmet ustam allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Az olsun oz olsun mantigiyla, yavas yavas biseyler yapmaya calisioruz su an icin forge sessiz dv ile aem widebandimiz geldi.hafta sonu musait olabilirsem mehmet ustaya taktirmayi planliyorum.
http://i.hizliresim.com/wLW1bo.jpg
herkese merhaba, bugün biri geri gelirken arabaya sürtmüş ve öndeki sticker'a denk gelmiş lemanslar için orjinal ile ton farkı olmadan nerden yaptırabilirim aynı sticker'ı sadece ön kısım lazım tampondaki amblemin oradaki. bu arada izmirde yaşıyorum iyi bir reklamcı lazım bana:)
foto burda ;
http://img493.yukle.tc/thumbs/496620140311_181458.jpg
Mehmet usta basin sagolsun , allah geride biraktiklarina sabirlar ihsan eylesin.
Başınız saolsun Mehmet usta, Allah rahmet eylesin..
Reklamcida yaptiracaginiz sticker in omru en fazla 3-5 ay olacaktir.gunes ve yagmurdan solacak cok cabuk kendini birakacaktir.yazik etmeyin..orjinalin fiyati yanilmiyorsam 2.000 tl civari.iyice parcalanan kadar bekleyip orjinal yaptirin.reklamcinin kullandigi malzeme ile orjinalinin uzaktan yakinda alakasi yok...
Birde arkadaslar motorunu yikatan oldumu hic ? Aracda cok fazla sensor var.illaki sikinti cikar dimi ?
beyler 34 FB 9582 plakalı aracı tanıyan varmı beyaz lemans veya aracı araştıran
Oha kardeşim oha ya 9 gün nedir :(
İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
Yıkattım bende motoru, bobinleri söküp oraları iyice izole ettik aynı şekilde beyni de.
Önce köpük sonra tazziksiz sıcak su ile duruladık
Dis ve ic yikamasini kendim yapiyorumda motor olayini yikamacida yaptirmayi dusundum.ama cok sensor olunca cekindim biraz.madem sizde sikinti olmuyor bendede olmaz o zaman :)
Bu arada bu sticker konusunu arastirma sebebim seridi arka bagaj ve tampona kadar devam ettirmekti..sadece o devam parcasi 500 tl idi.servis fiyatidir bu.
Abim o kadarda olsun isin sonucta sanirim.seninkide kirli olursa biz el surmeyelim bile.tamam basincli makinalar haric :D
Reklamcida yaptirilabilir fakat digital baski olmak zorunda. Ve digital baskida to boyasi gibi renk tonu ayarlanilabilir. Digital olmazsa cok sacma birsey ortaya cikiyor ve siyah-kirmizi yanyana geldiginde gecis yerinde ek oluyor istr istemez. Ama digital baskida bu olay yok. Ha gunese veya dogal kosullara ne kadar dayanir bilemem.
Logolarin fiyatlari
Kapi : 137 tl tane
Kaput : 485 tl ( tamponla beraber )
Tavan : 380 tl
Pug verdiğin fiyatlar reklamcı fiyatımı ? yoksa orjinal şeritlerin fiyatımı ?
ki orjinal sticker ın kalınlığı vs reklamcıdan cok farklı..
Serdar'ın söylediği fiyatlar servis fiyatı ama demin Tufan'da bende servicebox'tan baktık lemans'ın kırmızı-siyah kaplamaları gözükmüyor.
Gri olan gözüküyor sadece.
Reklamcıda yaptırmak mesele değilde, ön tampon logosunun kıvrımını yapamıyorlar sanki pek. Sonradan yapılma araç fotoğraflarında ön taraf kötü gözüküyor
rica ettim servisteki arkadaşlara şuanki güncel fiyatlar.
ön armadaki :259 tl parça kodu 8666.c9
kaput :413 tl parça kodu 8666.e1
tavan :332tl parca kodu 8666.e3
rüzgarlıktaki kısım :73 tl parça kodu 8666.64
sağ sol aslan logoları tanesi 130 tl parça kodu 866651-52
yerine göre fiyat değişirmi bilmiyorum.
servicebox:
http://i.hizliresim.com/x3nG2p.jpg
Şimdi anladım abi sağolasın :)
yalnız dikkat etim siyah le manslarda şeridin etrafındaki kısım beyaz orada ayrılıyorlar ona dikkat etmek lazım
Şu şekilde yani , anladığım kadarıyla 2 farklı set var dolayısıyla kodlar da farklı siyah araçlar ve beyaz araçlar için
http://www.classicarabia.com/uploads...285884416.jpeg
elbette sipariş verilirken yada alırken rengi belirtmek şart.ki servis odun değildir sanırım türkiyede siyah le mansın olmadığını biliyordur :)
Kaput amortisörü yapan oldu mu hiç aramızda ?
Kaput amortisoru icin +1 benide yazin :D