cok pahalıymıs ya sadece tampon etrafı için 250 tl cok para, iyi bir reklamcı aynısını yapamaz mı ?
Printable View
ben bu amortisör olayı için öle göz ucuyla bakmıştım..sağı solu delmeden bir tek camurluk vidasına montajlanır sanırım..ama kaputa montaj için işlem gerekli..dediğim gibi çokda ayrıntılı bakmadım..fakat araçın kaput baya kısa.sıkıntılı iş
Sevgili arkadaşlar, pazartesi itibari ile Megachips Antalya bayii olarak hizmet vermeye başladık.
facebook sayfamızı beğenmenizi rica ederim.
Teşekkürler..
https://www.facebook.com/megachipsantalya?ref=hl
ekrem'im cooler'ler den haber haber varmı ? baslamıslarmı ?
Mehmet usta hayırlı uğurlu olsun.........
Arkadaşlar araçta daha once başka bır fırmanın yazılımı varken bundan memnun olmayıp yenı bır yazılıma geçmek istersek eski modlanmıs yazılım okunupta mı ustune yazılım yapılması sağlıklı olur yoksa orjınal yazılıma donulupte orjınal yazılım okunupta yenımı yazılması daha sağlıklı olur...........
thp camiası baya sessiz bu gün:)
yok e tuners bomba gıbı maşallah sadece sordum bende daha once başka bır yazılım varmış sağlıklılık acısından sordum ......... daha oncekı sayfalarda dyno olçumu var zaten
RC camiasına selamlar :)
benim N18 motor R56 mcS'de sıkıntı var da siz derman olabilirsiniz bence :)
aracımda downpipe ve kutu içi filtre mevcuttu dr.ecu yazılım yaptık bursada, çıktık otobana sport açıkken gaza oturduğumda araç kesme yapıyor.
araç 45binde ve bujiler hiç değişmediği için bujidendir dedik ve ertesi gün jcw bujisi (NGK ILZKBR7A-8G) taktık. tekrar çıktık otobana ve ne yazık ki aynı kesintiyi yapmaya devam etti.
5bin devire kadar ara ara kesiyor ama sonra sıkıntısız şekilde gaz yiyior fakat işin ilginç tarafı sport açık değilken normal kullanımda devir bandının sonuna kadar hiç bir kesinti yok.
sizce problem nerden kaynaklanıyor, yazılımsal birşey midir ? yoksa bobinleri de mi değiştirmem gerekli ?
bizim arabalara 2 adet downpipe için 5 metre sargı yeterlimidir ?
sargının genişliği 50mm
subap yaylarının sert olanları ile değişmesi gerekebilir bir de buji gaplerini 0.65 yapıp takmanız lazım yazılımlı araçlar için...
Bende methanol kitin bozuk olduğu dönemde kesme yapıyordu 1,4 bar lık yazılımda. Methanol kit ihtiyacı da olabilir.
Tufan ın dediği elektrovanayı da kontrol edin bence mutlaka..
ha gayret :D
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 16:12:25
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
03/03/2014 20:00:12
3.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM)
12/03/2014 09:30:53
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AVPİM)
12/03/2014 20:42:49
5.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
13/03/2014 15:53:56
buji tırnak aralığını 0,65 olarak ayarlamıştık takmadan önce,
valla bu konuyu mini forumunda da paylaştım, bujiyle ve/veya bobin ile bu sıkıntının önüne geçmiş çoğu kişi. kimse benzin pompasından veya subap yayından bahsetmedi açıkçası.
@ dennis, basınç ne basıyorsun görüyor musun ? şu an ki speclerine göre fazla basınç yüzünden kesiyor olabilir
Aynen bizim arabalarda o guzellik var, obd den okunup yazilabiliyor. Minilerde sistem farkli.
Dennis, s mode ve normal mode icin iki ayri yazilim yapiliyor diye biliyorum. S mode da yoksa sorunun ondanda olabilir diye dusunuyorum. Steliosun son yaziliminda normal mode da aracin normal, s mode a aldiginda stage 1-2-3 yani modlu mapi devreye alabiliyosun. Nirmalde stock mapini kullaniyosun, yada istersen daha ekonomik bir yazilim, s mode a alinca yardir king :D
Beyler bu arada steliosun bizim araclar icinde bu tip interchangeable map calismalari devam ediyor bilgileriniza. Bizde s mode gibi bir tus olmadigindan nereye ne baglayip yapabilirim calismalari yapiyor suanda.. frene basiliyken 4lu yak, yada iki fren bi debriyaj yenileyip, yada frene basip sisleri ac kapa gibi bi kac kombinasyonla stock mapden yeni map e gecis yapabilicez belkide yakinda ;)
Software launch control'de halen test asamasinda, vites gecislerinde biraz gec algiliyor suanda launch controllu map :) ama olmusmu, bence olmus :D
S tuşu bulunmaya araçların MAP değişimi genelde Cruise kolu üzerinden yapılıyor. :)
Ahahha salladim bro kombinasyon isini ;) foruma yazmis nasil yapalim tavsiyesi olan fln varmi diyede, ayarlar o biseyler :D Ozgur cidden hasta eleman :D face de gormussundur belki, bugun msj atti hemen facebooka bak diye :D yeni videolar koymus :D hayvanat F430 remaplemis ahahgdushshuse :)
Schumi, dedigin mantikli, o tip biseyler yapar buyuk ihtimal ;)
Valla arayan soran yok dostum. Genellikle yogun oluyorum mesai saatlerinde, eve gecincede biraz kendime zaman ayirmaktan telle ilgilenemiorum. Gordugumde cok gec oluyo, sabah bi firsat bulup donerim diyorum ama atladigim yada unuttugumda oluyo malesef. Kusurabakma :( elimden geldigince herkeze yardim etmeye calisiyorum bende ama tek isimde bu diil :) bu bi iki aydir is yerinde sigara icmeye yada tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor inanki :)
izmire tasinma yada tatil gibi bi planim yok malesef suanda :D hanimin kendi isyeri burda, oyuzden sehir degisikligi zaten imkansiz :D tatilde anca yaza :D bende rodaj iside yokki bi tur atiyim :D sen gelirsen bekleriz ama, kapimiz antalya ekibi olarak daima acik herkeze. Elimizden geldigince agirlariz ;)