bozulsun ozaman bekliyom hadi :)
Printable View
renk tonunu açığa çevirirsen daha gösterişli durur diye tahmin ediyorum
Gece benzin almaya giderken istemeden arabanın içinden aynaları kapattım uzun süre açamadım.
İçerden nasıl kapanıyor nasıl açılıyor bilen var mı?
Mehmet sorsana alırken kazalı olduğunu bilmiyor muymuş.İlanda 3 parça lokal boya var demiş sadece.
Sağ iki teker kopmuştu ön tampon paramparça,sol ön arka çamurluk sol kapı baya hasarlıydı sürücü camı tamamen kırıldı ön hariç tüm airbagler açıldı.Refüje vurdum refüj taşları kırılmıştı alttada baya bişeyler olmuştur.
önümüzdeki ay bende boyatıcam oz antlarımı ama matt graphite silver diye koyu füme rengine boyatıyım diyorumda renk kodunu bulmam lazım.
satılık 207rc jant..
Mantıklı bir modifiye, cooler borulaması değişmese çok daha az maliyetli ve kolay bir iş olur
E-tuners : Tuning
Oncelikle o resimdeki arac lastik olarak 215.45.17 kullandi sanirim 50 yanakta olabilir irenc durmus.
Kopek baliginda kesinlikle berlina black s2000 siyahi kullan derim abi. Resimdeki aracta biraz mat duruyor.
Jantlari henuz takmadim , Lastik olarak 205.40.17 kullanicam 45 yanaktan daha hafif konforu bozcaz ama olsun.
Simdi bana 205.40.17 de en hafif lastik markasini soyleye bilecek olan varmi?
Cunku lastik agirligi jant agirligindan daha onemli. Cunku en uc noktadaki agirlik.
Yoksa tartiyi alim lastikci , lastikci gezimmi ? Michelin diye biliyorum ama?
Benim en çok bu proje hoşuma gidiyor.
Etuners stage 5 ECU remap (98 RON fuel) – Operating at 2.2 bars overboost and 1.8 bar constant boost @ the rev limit
Garrett GTX2867 Turbo kit on stock exhaust manifold
Upgraded Bosch injectors
CP pistons (stock bore & 9.5 compression)
Scat H-beam connecting rods
3-inch ATP decat downpipe and 3-inch custom Magnaflow exhaust
Forge manual boost controller
HKS blow off valve
Snow performance stage 2 WM injection kit (multi-nozzle direct port injection)
AEM custom cold air intake
Seat Ibiza Cupra intercooler
Forge boost pipes and silicone hoses
D1-Spec oil catch tank
Innovate AFR gauge
Autometer boost gauge
Maximum power: 367.9 wheel horsepower (423.1 hp @ flywheel) @ 5950 RPM
Maximum torque : 450Nm (331.4lbft) @ 5750 RPM
canım benimde cok hosuma gidiyo bu proje ama!!!!... ;
turbo td05e göre 1500-2000TL daha pahalı :D
ayrıca enjektörler 2500$ :D
bide piston kol var üzerinde onlarda 3000TL cik fln ;)
yani az eksik olsun beygirlerimiz napalım :D
RCZ turbosnun teknik kısmını bende bilmiyorum ama geçenlerde bir arkadasımız için konuştum Steliosla RCZ turbosunu, yaklasık 250+ hp'lerde olur arac demisti ;)
Bu cok iyi cikan sonucta yeterli daha ne olsun
98/100 octane fuel
Free flow exhaust system
Upgraded intercooler (Seat Ibiza Cupra)
http://i.hizliresim.com/e7lEON.jpg
http://i.hizliresim.com/KPy4RO.jpg
bende merak ettim rcz turbosuyla bizim gt rc arasındaki farkları verim alınırmı ?
moruk yokohama advan almanı öneririm :)
Tamam kanka onuda degerlendiririm.
Pirelli , goodyear , michalin , yokohama , tartiyi alicam elime gidicem brom en hafif hangisiyse onu alicam 205.40.17. 45 yanakla aralarinda max 750 grm gibi bir far olursa 45 yanak alicam. 1.5 , 2 kg gibi fark olursa 40 yanak devam.
evet denizde bile takip ediyorum..:D:D:D
denizden bir kare::D:D:D
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/34/uv9u.jpg
Patron nereye gidiyosun ava ? Akya icin adrasana ayirttik biz o meshur bi kaptan var som gun gidemedim ben
Ne avliyorsun , meralar nereleri ?
aynen biz onu ayarladik parasini yolladik son dk gidemedim kayseriye araci almaya gittim ..
bizim arkadasta bi akyayi kacirmis igne cikmis agzindan birde balon tutmus birakmis baska da bi cacik yok.
biz duzenli olarak guvercinlige gidiyoruz tekne kiralayip .. senin dedigin turler istah kabartan cinsten .. fena sanslisiniz . :(
Beyler bir sorunum var aracım 5000 devire geldi motor korumaya aldı normal kullanımda hissetmıosun ama biraz yüklenmeye başlayınca arac gitmıo servise soktum arıza ışıgını sondurduler tekrar yüklendim tekrar yandı bu sorun neden olur sizce