Insallah su an tatildeyim haftaya kismetse haberlesiriz video olayim yok zaten bakariz goruruz araclarin giderlerini
Printable View
Serkan wastegate li videoyu paylassana burda :)
Hocam sana saygim var aynen erkayin oldugu gibi ama fanatiklerin burda bos bos konusmasina yokmaalesef.
tum otomobil tutkunlari.gibi bende hondayi severim, sesine gidisine bayilirim yanlis anlasilma.olmasin.ama burasi honda konusu degil.
Bu arada.neden k20 yardimlasma konusu yok acaba :D cunku acilsa 2.gun kitlenir hehehe
Bizim konudagizli spec ciler yok herkez.bildigini soyler .Esi yok bu konunun TR de..
Techturkey sagolsun ...
erkay kardeş senin specler nedir bilmediğimden soruyorum seferoğuulları telli oğulları muhabbetı olmuş orhanla ......
R yapacak bi durum yokki abi. Neden olsun gecmisim gecmissin ne onemi var biz bunu zevk icin yapioruz. ha kimi denk geliyor hirs yapioruz. Sen hirs yapilacaklardan degilsin.
Alt ustu 4 tekeri olan bi teneke parcasi.
Haftaya haberleselim kalabalik olmamak sartyla deniyelim. Hatta 2 araba cikalim. Bn gelirim :)
ya muhabbetinizi bölüyorum ama kafama bişey takıldı bnm arabada remus yassı çıkış egzoz var tampondaki egzoz oyuğunda küçük kaldığı için değiştirip resimdeki çift çıkışı takmak istiyorum bu sefer orta susturucuyuda iptal ettiricem nasıl bu egzozu kullanan varmı şayet remus fanatiği oldum iyice
http://i.hizliresim.com/vzkXEv.jpg
hep o kunnıgın yuzunden oluyor hersey
[IMG]http://i.hizliresim.com/6Rgr3l.jpg[/IMG]
boruları kapladım paylaşayım dedim sıra dp ve turboda turboda teredutlerım var soylekı kapladıktan sonra elımle turboya değebiliyorum bu sıcağı icerde hapsetmek turboya bır zarar olabılırmı benım gözlemlerım %30 dan fazla bır izalasyon var ............. izmirde msupra BMW de kapladık örneği var............
termal ısı yalıtım kaplama sanırsam tr de tek karışımın ıcınde bır kac madde var yarın fırmaya sorarım Cromx Mea Krom Kaplama Termal Seramik Krom Carbür Kaplama burdan detaylı bakabılırsın kaplayan arkadaşta siteye üye renk beyaz ve siyah ıkı cesıdı var beyaz daha verimli. borular 60lık....cooler var.......
malzeme aliminyum oksıt vs...miş
ben boruları 250 ye kaplamayıda 250 yaptırdım boruları ayrı yerde yaptırdım senın elındekı krom boruyada oluyor yapıyor su anda bır arkadaşa daha ......... headerla turbo yapacak yarın evonun headare yapıyor ....
turbo kaplamada şöyle diyeyim ben turbo kaplanmış arabada turbo nar gıbı kızardıktan sonra kaput mandalını elımı sokup açamıyordum sıcaklıktan kaplandıktan sonra turbo cok rahatlıkla acıyordum burdan en basıt örneği verebiliriz hatta kaplama anındakı resımlerı bıle cektım dur bulabırlısem hemen koyayım
[IMG]http://i.hizliresim.com/8nqM7r.jpg[/IMG]
kaplanmış hali....
[IMG]http://i.hizliresim.com/mlO3YR.jpg[/IMG]
kaplarken..........
ahahhaa pipilis cuk oturdu :D
başka bır yazılımcı arkadaşla konuşuyorum bugun log alacak muhattap adam bulamıyorsun pipiliste barı bu arkadaş dıbımızde ha deyınce hemen bakı verır zaten cok ınce bır ayarı kaldı kanısındayım istanbulda olsam sorun değilde kapıda buluşuruz olmadı ama ızmır sorun .......yunanlı bıle buldum burda onunla konuşacak ama elemanda tık yok .....2 aydır güncelleme yapamadı donup donup basa donuyo log yolladık cevabı gelmedı ehem kehem cevap verıyo..........şikayetçiyim hakim bey........
herkesin popisi farkli ama alirsam kesinlikle td05 takardim :D:D
dostum izmirde adamin bayii var, gitsene adama nie ugrasiosun sen! daha once yazılımını nasıl yaptıysa git yanına yapsın eleman. aynı sehirdesiniz nekadar uzagında olabilir. Adam bayii açmış okadar, cevap vermio diosun bide. gidesiniz diye açmış boyle durumlar, boşuna diil :) adamın tüm dünyada 14-15 tane bayiligi var, nekadar yoğun olduğunu tahmin edebilmeniz gerek! :icon_tup:
Rc isteyenler pm atsın elimde bir adet 2009 10 ay çıkışlı 90,,, bin küsürde 3 parça boyalı.
egeturbo arda
dostum bende biliyom bayışı olduğunu bayıye soyledım bayıde arıyorum cevap alamıyorum dıyor bende acaba bayıde mı sıkıntı var dıye dırek kendım ulaştım konuştum kendısı ıle dırek bayının haberı olduğunu da soyledım ama pipilis her seferınde sallaıyor 20 günde cat iptali guncellemesını yaptı 2 ay oldu hala da yazılımı guncellıcek bıraz zengınde kalıyoruz log alıp yolladık halada bakacak bende bayımı sorunlu dıyordum ama dırek kendısı ıle muhattap oldum sallayan kendısı bayı değil maddı olarak ta konuştum bır sorun mu var dıye yok bır sorun yok dedı ama ılgılenmıyor gayet basıt bayı napsın kendısı ılgılenmıyorsa hatta en son dırek yunanlı buldum burda dırek konuşayım dıye ama hala donen eden olmadı daha bu sabah yazmısm mailden whatsuptan.........senın bır etkın olacaksa yardımlarını seve seve kabul ederım senıde aramıştım hatırlarsan zamanında hatta daha sonrada bır kac kez aramıştım ama ulaşamamıştım ....