Ben onun adına bir ilan açtim fiyat 450 TL (nakit).Sitenin % 5 komisyonunu ekledim.
KK ba peşin fiyatına 12 taksitte ödeyebilirsiniz..
207 Gt/rc Intercooler - Emme Borular Krom - SanalPazar
bn krom boruları aldım bakalım ne olucak gelişmeleri yazarım ..
bnimde blow off ledli stoplar satılık düşünen olursa yardımcı olurum.
3.35 bobınlerının fıyatı ne kadar alan varmı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bobinlerin fiyatı 300 tl gibi birşeydi,almakta fayda var sanırım,bir satılık hks blowda bende var son versiyon![]()
Abi bu ne iş herkes blowf ları satıyor bilmediğimiz yeni gelişen bir seymi var) tam tersi bizde taktırmak istiyoruz.bende forge blowf var boyna tisliyo
)) bide bu özgür abilerim big turbo olaylarında kullanmak istediği blowf lardaki seste iyiymiş...stock araca takilirmi bu özgür abi.
the fast and the furious
hks blow off taktırdım ve sanayıden daha cıkarmadım park halınde duruyo , big turbo da sıkıntı olucagını dusunuyorum cunku forge dv takıcagımdan 2si olmaz gibi bende satıyorum haberınız olsun(daha bır kere bıle cuflatmadım )
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Üzücü bir haber ;
Stelios ailevi sebplerden dolayı önmüzdeki 4 ay Atina dan ayrılamıyormuş.Bize uzaktan yardımcı olacak.
Tahminim Shell V power 97 Oktan ve aracın üzerindeki ekstralara a göre yazılım yaptırırız isteyenlere..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)