elm 327 isteyen pm ile ulaşsın. işbankası hesabıma 30tl havale yapana gönderirim
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
goktan o zaman sana cok cok teşekkürler.. farklı bir kaç projem war komple bitsin resmini yayınlicam o yüzden griye döndüm.. coming soon![]()
Ya sorma kardesim cok sinirim bozuldu o gun zaten gelemedigime, ofiste isler uzadi 21 oldu saat anca cikabildim. Gecede zaten kayinpederlere yemege davetliydik oraya gecmek zorunda kaldik.. ben 19 gibi yaniniza gelir 21 gibi ayrilirim diye planliyodum.. olmadi..
Bu arada bugun Nihat'la gorusme firsati bulduk, bi antalya toplantisi yapalim herkezle tanismak gorusmek isterim
Cut-out isinide hallettik tekrardan tesekkur ederim kardesim ilgin alakan icin..
Ozgur artik taktirmasi kaldi sunlari onlarida seninle yapicazcok isimiz var seninle cooooookkk..
Cutout
remap
intercooler gelince o is var
Benim wideband icin pod almam lazim..
daha ceviri isimiz var.. var oglu var![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
dün itibariyle orjinal jbl olan ses sisteminin üzerine ana üniteyi değiştirmeden arka bagajda bulunan jbl anfiye ek olarak yine jbl gt serisi anfi+ 38 cm sony xplod subwofer kabiniyle eklenmiştir.(şık görünümlü kısa tavan anteni alınmıştır+pejo arması olan çelik sibop kapakları takılmıştır)...![]()
the fast and the furious
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)